Kourtney Kardashian plaatst semi-naakt selfie, zou Scott Disick kunnen neuken

Nog een keer Kourtney Kardashian ging naar haar Instagram-account om een ​​zeer gewaagde selfie met haar fans te delen. Op de foto wordt Kourtney topless gezien, met alleen een zwart slipje aan. Ze onderschreef de foto met een simpele 'Hallo'. Velen geloven dat Kourtney en Scott Disick weer bij elkaar zijn, gebaseerd op recente foto's van de twee samen. Als dit waar is, zou dat verklaren waarom ze zulke pikante foto's plaatst.

Net als de rest van de wereld zit Kourtney Kardashian nog steeds opgesloten in quarantaine.

En zoals zovele anderen brengt ze de tijd door met het maken van selfies en het uitproberen van verschillende filters.

Kourtney met paarse ogen

In tegenstelling tot ons boeren krijgen de foto's van Kourtney echter miljoenen likes en leiden ze tot eindeloze speculaties in commentaarthreads en tabloids.

Neem bijvoorbeeld bovenstaande foto.

Natuurlijk, Kourt rockt een filter met paarse ogen, maar verder is er niets bijzonders aan.

Kourtney zit in haar ondergoed en ze ziet er opmerkelijk jong uit voor haar 41 jaar, maar beide opmerkingen kunnen worden gemaakt over heel veel foto's die ze eerder heeft gepost.

Kourtney in bikini, 2020

Nee, het lijkt erop dat de reden dat deze zoveel aandacht krijgt weinig te maken heeft met de foto zelf, en veel met de inhoud ervan.

Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord, lijkt het erop dat Scott Disick en Sofia Richie zijn uit elkaar .

Dat betekent dat Scott en Kourtney voor het eerst sinds jaren allebei single zijn.

Heeft dat feit op enigerlei wijze te maken met Kourtneys golf van zwoele selfies?

Scott Disick op rode loper

Waarschijnlijk niet, maar het is niet moeilijk te begrijpen waarom zovelen ervan overtuigd zijn dat Kourt en Scott zich tegenwoordig bezighouden met ingehouden, in quarantaine geplaatste ex-seks.

Om te beginnen houden ze zich allebei aan de protocollen voor sociale afstand, maar omdat ze de voogdij over hun kinderen delen, hebben ze persoonlijk contact met elkaar gehad.

Dat betekent dat als Scott of Kourtney wanhopig op zoek was naar wat 'gezelschap', de andere partij op hun zeer korte lijst van levensvatbare kandidaten zou staan.

Kourtney

Dat prikt natuurlijk gaten in een andere theorie, die beweert dat Kourtney met Scott communiceert via dorstvallen omdat ze hem niet persoonlijk kan spreken.

Hoe het ook zij, Kourtney heeft nu meer dan ooit geen reden nodig om te pronken met wat huid op de 'Gram.

Te veel lezen in wat ze plaatst en haar foto's nemen als een teken dat ze terug is bij haar ex lijkt een beetje dwaas - maar Kourtney vindt het waarschijnlijk niet erg.

Ze begrijpt tenslotte duidelijk de verveling in quarantaine en de noodzaak om het op afstand te houden.