Konrad Annerud is de Zweedse Leonardo DiCaprio-dubbelganger waarvan we nooit wisten dat we die nodig hadden

Konrad Annerud is de Zweedse Leonardo DiCaprio-dubbelganger waarvan we nooit wisten dat we die nodig hadden. Hij heeft dezelfde smeulende goede looks, maar met een uitgesproken Scandinavische twist. Als je op zoek bent naar een dromerige Europese man om je van je sokken te blazen, dan is Konrad jouw man.

Dit is ronduit griezelig.

We hebben lezers door de jaren heen veel look-alikes van beroemdheden gepresenteerd, maar niets zoals dit. Er gaat niets boven wat je hieronder gaat zien.Omdat Konrad Annerud een 21-jarig Zweeds model is dat PRECIES op Leonardo DiCaprio lijkt. En we bedoelen PRECIES zoals hij.

Blader door onderstaande Instagram-foto's van Konrad Annerud en bereid je voor om versteld te staan. Dit zijn niet foto's van Leonardo DiCaprio, we zweren het...

1. Zonder shirt en nors

Shirtless en norsAnnerud heeft hetzelfde lichaamstype en heeft zelfs de serieuze, sombere Leonardo DiCaprio-sfeer, zoals hier te zien is.

2. Kijk eens wie ik heb gevonden!

Kijk wie ik heb gevonden!Sorry dat ik jullie dit moet vertellen, dames. Maar je poseert hier niet met wie je denkt dat je bent.

3. Dezelfde slechte gewoonte

Dezelfde slechte gewoonteDiCaprio is niet perfect. Het is bekend dat hij van tijd tot tijd oplicht, net als zijn Zweedse dubbelganger.

4. In je ziel staren

Staren in je zielTerwijl we Annerud recht in het gezicht staren. We zouden zweren dat dit waar DiCaprio is, niemand ons iets anders heeft verteld.

5. De kleinste grijns

De kleinste grijnsAnnerud heeft hier een heel klein beetje over zijn lippen kruipen. We zouden veel breder glimlachen als we zoveel op Leonardo DiCaprio leken!

6. Knap tijdens het broeden

Knap tijdens het broedenDiCaprio heeft in feite een carrière gemaakt door knap en somber te zijn. En Annerud is nu goed op weg!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: