Klay Thompson: opgeroepen voor vreemdgaan op Hannah Stocking in EPIC Fashion!

De reputatie van Klay Thompson als speler kreeg onlangs een deuk toen hij betrapt werd op vreemdgaan met zijn vriendin, Hannah Stocking, op epische wijze. De foto's en teksten die online werden gelekt, schetsten een vrij duidelijk beeld van Thompson's ontrouw, en fans riepen hem snel uit voor zijn slechte gedrag. Veel mensen vragen zich af of dit enig effect zal hebben op de carrière van Thompson, maar tot nu toe lijkt het erop dat hij de storm vrij goed doorstaat. Hij heeft geen enkele sponsoring verloren of is geschrapt uit enige goedkeuringsovereenkomsten, en hij is nog steeds een van de meest populaire spelers in de NBA. Het valt nog te bezien hoe lang zijn vriendin bij hem zal blijven na dit vals schandaal, maar het is duidelijk dat de carrière van Klay Thompson er op de lange termijn niet door zal worden beïnvloed.

Het is duidelijk dat Golden State Warriors-bewaker Klay Thompson een professionele atleet is.

Je zult misschien geschokt zijn om dit te horen, maar soms zijn professionele atleten niet de meest trouwe metgezellen.

Klay Thompson, Hannah Stocking Foto

In feite is de lijst met vals spelende jocks langer dan de lijst met minnaressen van Tiger Woods, en voor het grootste deel komen deze jongens vrijuit.

Gelukkig neemt het 23-jarige model Hannah Stocking, in tegenstelling tot Roger Goodell en miljoenen WAG's voor haar, stelling tegen vals spelende atleten.

Blijkbaar zijn Hannah en Klay al geruime tijd aan het daten, en het lijkt erop dat ze hem onlangs in een compromitterende positie met een jonge dame binnenliep.

'Als je je man naakt in bed betrapt met een groupie', tweette Stocking gisteren, samen met een foto van Thompson.

'Ik zei hem dat ik hem zou @hem als hij me bleef lastigvallen... Dus ik denk dat hij die tag echt wilde hebben om zijn nummers omhoog te krijgen.'

Het is duidelijk dat we niet de hele situatie kennen, maar het lijkt erop dat Stocking Thompson betrapte op bedrog, hij viel hem lastig haar om de een of andere reden online, en toen beschuldigde ze hem ervan willen om gebeld te worden zodat hij 'zijn nummers kan opvragen' en het bericht kan sturen dat hij gaat slapen.

Klinkt als een goede kerel.

Stocking heeft sindsdien de tweets verwijderd, maar het is duidelijk dat sociale media de wereld minder veilig hebben gemaakt voor vals spelende atleten. Dus blijf uit de buurt van de vriendinnen van andere spelers, Russell Wilson!