Kim Kardashian Nip Slip-foto: Yup, dat is een gigantische, naakte BOOB op Instagram!

Hé daar, het is je meid Kim K die er weer mee bezig is met weer een geweldige nip slip-foto op Instagram! Deze keer rock ik een gigantische, naakte boob zodat al mijn volgers ze kunnen zien! Zoals altijd zie ik er absoluut onberispelijk uit en mijn fans kunnen er geen genoeg van krijgen!

Zou Kim Kardashian met haar nieuwste controversiële Instagram-snapshots een ingewikkeld sociaal experiment kunnen uitvoeren waarin we slechts pionnen zijn?

We betwijfelen of ze zelfs maar weet wat dat betekent, maar dit doet je afvragen:Gisteren werd Kim weer blond, wat ZO schokkend was, ook al is het in ieder geval de derde keer ... behalve dat haar wenkbrauwen nog steeds bruin waren en ze er vreselijk uitzag.

Omdat ze ons in de maling nam! 'Het is maar een pruik! Ziet er toch zo echt uit, toch?' zij schreef.

Blonde, plastic Kim Kardashian

Oh ja. Zo echt. Alleen keken de meeste fans na een seconde niet meer naar haar haar.

Op de ongecensureerde (NSFW) foto hieronder lijdt Kim aan een epische tepelslip, hoewel zelfs dit een tepelslip noemen een beetje een verkeerde benaming is, omdat er geen slip was.

Ze is topless en er is volledige borstenactie voor iedereen.

Draagt ​​Kim Kardashian eigenlijk een doorschijnende top, en dus niet echt topless, vraag je? Als dat zo is, is er geen zichtbare nekriem ... en het is doorzichtiger dan doorschijnend.

Omdat BOOB. Zie het zelf na de sprong ...

Kim Kardashian Nip Slip

Daar heb je het. Je kunt die #FreeTheKardashianNipple-borden wegleggen, want ze zijn niet alleen meer voor Kanye. Niet dat ze dat ooit echt waren.

Zou de realityster voor de lange-haar-bedekkende-borsten-om-te-prikkelen-jou rote kunnen gaan en gewoon niet merken dat sommige strengen hun werk niet deden?

We zullen geloven dat zoals we geloven dat Kim stopt met Keeping Up With the Kardashians. Dit is een meisje dat dagen besteedt aan het uitkiezen van filters voor Instagram-foto's.

Per ongeluk nip slips delen? Vrij onwaarschijnlijk.

Het roept in ieder geval een aantal vragen op, namelijk waarom ze de behoefte voelt om haar toevlucht te nemen tot zulke schaamteloosheid, en of Instagram er iets aan gaat doen.

Gezien het feit dat Rihanna onbedoeld het 'geen tepels op Instagram'-precedent heeft geschapen en haar account heeft laten verwijderen, moet dit dan ook niet worden verwijderd?

Het is nog steeds live in al zijn glorie van 586.000 likes ... samen met vele andere onvergetelijke momenten op Kim Kardashian's Instagram waar je nu doorheen kunt scrollen: