Kim Kardashian en Kourtney Kardashian op Paris Fashion Week: wie heeft er een broek nodig?!?

De altijd stijlvolle Kim en Kourtney Kardashian stapten vandaag uit in Parijs voor Fashion Week, en ze trokken zeker de aandacht! De zussen rockten een aantal serieus sexy looks, wat bewijst dat minder soms meer is. Kim ging zonder broek in een nude bodysuit en doorzichtige rok, terwijl Kourtney een nauwelijks zichtbare jurk droeg. Ze zagen er allebei fantastisch uit!

Dit net binnen:

Kim Kardashian droeg donderdag nauwelijks kleding.

Oké, dat is misschien niet zo'n laatste nieuws, veronderstellen we. Er zijn bijna net zoveel Kim Kardashian-naaktfoto's als Kim Kardashian NIET-naaktfoto's.

Maar nog steeds. Kijk maar eens naar de outfit die Kim aantrok als onderdeel van Paris Fashion Week!

Kim Kardashian Paris Fashion Week-outfit

Waarom zelfs maar de moeite nemen om kleding te dragen, toch?

Deze foto is gemaakt tijdens de lente/zomershow van Balmain 2017, waar een van Kim's favoriete ontwerpers zijn garens voor het komende seizoen liet zien.

Maar Kim stal alle krantenkoppen met deze op maat gemaakte Olivier Rousteing-outfit, die heel, heel, heel, HEEL weinig aan de verbeelding overliet.

En ze was niet de enige die het grootste deel van haar lichaam aan toeschouwers liet zien.

Kourtney Kardashian was ook aanwezig en ze besloot om te gaan met een even vleesloze look, door een doorschijnend gouden coltruipak met een twist aan te trekken.

Zoals je hieronder kunt zien, werden Kourtney's middenrif en schuine uitsparingen gecombineerd met een gouden los gebreide stofdoek:

Kim Kardashian en Kourtney Kardashian in Parijs

Kris Jenner was er ook, maar die bleef gelukkig grotendeels bedekt.

Paris Fashion Week is natuurlijk een tijd voor alle aanwezigen om iets unieks te dragen.

Maar hoeveel andere aanwezigen gingen zowel beha- als ondergoedvrij voor het evenement, zoals het zeker lijkt dat Kim en Kourtney hier hebben gedaan?

Kardashians tijdens Paris Fashion Week

We oordelen niet, let wel. We applaudisseren.

Er is een indrukwekkend zelfvertrouwen voor nodig om dit soort ensembles in het openbaar te dragen, vooral nadat je door Donald Trump bent beschaamd.

Zoals de volgende video duidelijk maakt, heeft Kim zijn brood verdiend met het rocken van zulke nauwelijks aanwezige outfits.

Maar Kourtney is typisch de meest conservatieve broer of zus in de familie.

Ze poseert af en toe in bikini, maar ze bezaait haar Instagram-account niet met naakte selfies en verleidelijke afbeeldingen, niet in de mate dat Kim, Kylie Jenner en Kendall Jenner dat doen.

Dus als dit een keerpunt is in de naaktheid van Kourtney Kardashian, zeggen we: HOERA!

Het zal tijd worden. Kom maar op meid.