Kim Kardashian en familie: 19 samenzweringstheorieën die misschien waar zijn (oké, sommige)

Als je een fan bent van Keeping Up With The Kardashians, dan weet je heel goed dat de familie geen onbekende is in controverses. Van Kim's sekstape tot Khloe's vals schandaal, het lijkt alsof er altijd iets aan de hand is met deze clan. Maar wat als ik je zou vertellen dat enkele van de grootste controverses rond de Kardashians misschien wel waar zijn? Hier zijn 19 complottheorieën over Kim en haar familie waardoor je alles in twijfel trekt wat je dacht te weten.

Kim Kardashian en haar beroemde zussen halen al meer dan 10 jaar de krantenkoppen. Dit is wat er gebeurt als je in een sekstape speelt.

Dit is ook wat er gebeurt als je de hoofdrol speelt in een realityshow, ontelbare baby's eruit haalt... en irritant shill voor elk product dat je kunt krijgen.Maar Kim en haar beroemde zussen wel ook haalt al jaren de krantenkoppen voor verhalen die minder feitelijk zijn dan de hierboven genoemde voorbeelden.

Dat wil zeggen, de Kardashian-familie stond centraal in meer geruchten, insinuaties en regelrechte samenzweringen dan we hier kunnen opsommen.

Maar we hebben hetzelfde geprobeerd. Dat is wat we doen. Scroll naar beneden voor een lijst met dit soort verhalen die daadwerkelijk de ronde hebben gedaan.

Zijn er echt?!

1. Khloe is eigenlijk O.J. Simpsons geheime dochter

Khloe is eigenlijk O.J. SimpsonWe beginnen meteen met de allerbeste - en misschien wel de langstlopende. Er zijn meerdere verhalen die NOG STEEDS proberen te beweren dat O.J. Simpson is de biologische vader van Khloe. Het 'bewijs' hierachter? Simpson was beste vrienden met de overleden ex-man van Kris Jenner, Robert Kardashian Sr., en Khloe is langer en ziet er anders uit dan haar zussen. Dat is het zo'n beetje, maar het gerucht blijft tot op de dag van vandaag bestaan.

2. De bruiloft van Kris Humphries-Kim was een hoax

De bruiloft van Kris Humphries-Kim was een hoaxNiet verwonderlijk dat mensen dit geloven, gezien het feit dat Kim na 72 dagen een scheiding aanvroeg en gezien het feit dat Kim met Kris Humphries trouwde. Over het algemeen. Het paar bracht naar verluidt slechts een paar dagen alleen samen door voordat ze in het huwelijksbootje stapten, wat de speculatie aanwakkerde dat dit allemaal een schaamteloze kijkcijfers waren. Maar denk hier eens over na: Kim en Kris zijn niet het eerste stel dat gewoon te snel naar het altaar rent, en als het een eerder overeengekomen bedrog was, waarom zouden ze dan na 72 dagen uit elkaar gaan? Zouden ze het huwelijk niet voor een langere periode intact laten... om deze zogenaamde hoax minder voor de hand liggend te laten lijken?

3. Justin Bieber boog Kourtney over een auto, maakte zoete liefde voor haar en beschimpte Scott Disick op Instagram

Justin Bieber boog Kourtney over een auto, bedreef zoete liefde met haar en beschimpte Scott Disick op InstagramDit werd nooit bevestigd, maar een van de beste aller tijden. Bieber plaatste deze afbeelding eind 2015, met het onderschrift 'Lord Knows.' Kourtney en Scott Disick, die zichzelf de bijnaam The Lord gaven, waren onlangs uit elkaar gegaan en Bieber was al romantisch in verband gebracht met de oudste Kardashian-broer of zus. Betreed deze vreselijk gefotoshopte foto van Bieber die achter een paar strakke benen stond en fans werden gek. Of de moeder van drie kinderen de veel jongere Justin het hier of ergens anders heeft laten raken, blijft de vraag … maar het humorquotiënt van dit gerucht niet.

4. De Illuminati waren verantwoordelijk voor de coma van Lamar Odom

De Illuminati waren verantwoordelijk voor Lamar OdomJa dit theorie is echt, oké? Het legt uit dat Lamar de geheimen beu was en bereid was om ALLES te morsen... en toen organiseerden de Illuminati zijn overdosis drugs en de daaropvolgende coma, waaraan hij bijna stierf, om hem een ​​lesje te leren. Nadat hij hersteld was, 'lieten ze hem in leven door hem een ​​geheim serum te geven dat alle kwalen geneest'. Deze mensen zijn gek.

5. Kylie Jenner was Kim's surrogaat voor Chicago West

Kylie Jenner was KimKim en Kanye West verwelkomden vorig jaar baby nummer drie via een surrogaat. En ze arriveerde precies rond de tijd dat Kylie Jenner - die schokkend zwanger raakte op 20-jarige leeftijd - ook zou bevallen. Dus natuurlijk moest Kylie de surrogaat van haar halfzus zijn geweest, toch!? (Als er maar geen foto's bestonden van zowel Chicago als Kylie's dochter Stormi Webster, huh?)

6. Kim werd vervangen door een lookalike in de Calvin Klein-advertenties van de familie

Kim werd vervangen door een lookalike in de familieOver iets minder uitgebreide surrogaten gesproken ... we hebben geen idee waarom iemand dit dacht, maar er gingen artikelen online die zich afvroegen of Kim zelf echt poseert met haar broers en zussen hierboven. Vergeleken met sommige van deze andere theorieën is deze verrassend plausibel - maar dat is duidelijk een erg lage lat.

7. Blac Chyna werd met opzet in elkaar geslagen door Rob Kardashian

Blac Chyna werd met opzet in elkaar geslagen door Rob KardashianDeze is waar ... hoewel de definitie van 'opzettelijk' onderwerp is van enige discussie. Om de achternaam van haar toenmalige vriend uit te buiten en jarenlang te profiteren van haar connecties met de Kardashian? Er zijn zeker vreemdere dingen gebeurd.

8. Hetzelfde met Tyga!

Hetzelfde met Tyga!Tyga is de vader van Chyna's eerste kind EN heeft jarenlang met Kylie Jenner gedate. Hebben hij en zijn ex echt samengespannen om samen te smeden om in de broek van leden van deze rijke, beroemde familie te kruipen om de relaties in de loop van de tijd serieus te bankieren? Ja, sommigen geloven. Zou niet de eerste keer zijn.

9. Tim Chung is de vader van Stormi

Tim Chung is StormiMannenfans geloofden dat Tim Chung, lijfwacht van Kylie Jenner, de echte vader van Stormi zou kunnen zijn, omdat ... hij veel tijd met haar doorbrengt en een zeer aantrekkelijke man is. Geen van deze twee dingen kan realistisch worden gezegd over de echte vader van de baby, Travis Scott, ook bekend als Jacques Webster, dus daar kwam deze vandaan.

10. Kim's overval in Parijs was een publiciteitsstunt

kimHoewel er geen twijfel over bestaat dat de familie profiteerde van het geroezemoes rond dit incident door Kimberly in tranen de details over Keeping Up with the Kardashians te laten herinneren, is ze geen actrice die goed genoeg is om dit soort emoties te vervalsen. Kim bleef daarna ook lange tijd uit de schijnwerpers vanwege veiligheidsangst ... wat boekdelen spreekt omdat het Kim is.

11. Ted Cruz IS Robert Kardashian!

Ted Cruz IS Robert Kardashian!Nu komen we ergens! Deze theorie stelt dat Robert Kardashian Sr. in 2003 niet echt aan slokdarmkanker stierf. Zie je, hij deed alsof hij dood was, verliet zijn familie... en begon een nieuw leven als Ted Cruz. Want wie wil nou niet de meest gehate man in de politiek zijn? (Nou ja, vóór ongeveer juni 2015.)

12. Kris Jenner bemiddelde bij de verkoop en release van Kim Kardashian Superstar

Kris Jenner bemiddelde bij de verkoop en release van Kim Kardashian SuperstarVan gek tot voor de hand liggend. Is er eigenlijk iemand die denkt dat Kris NIET achter de openbaarmaking van de Kim Kardashian-sekstape zat!? Natuurlijk, het is heel goed mogelijk dat Ray J zichzelf filmde terwijl hij het naar Kim bracht als een bezetene met als enige doel het privéplezier van het paar later. Natuurlijk is het mogelijk dat een kopie is 'gelekt' naar een derde partij. Maar op een gegeven moment werden Ray's doggy-style heldendaden een geld- en publiciteitsgenererende machine die alle kenmerken draagt ​​van een lucratief Kris Jenner PR-plan.

13. Kris zorgde ook voor een toestroom van Kardashian-baby's in 2018

Kris zorgde ook voor een toestroom van Kardashian-babyHet is waar dat de kijkcijfers voor de realityshow van de familie in seizoen 13 en 14 kelderden. Daarom zijn sommige mensen ervan overtuigd dat Kris haar kinderen vertelde om binnen een paar centimeter van hun leven met f-king te beginnen en een aantal nieuwe familieleden en verhaallijnen te produceren. . Zou je het niet weten, Khloe en Kylie om in elkaar geslagen te worden - ondanks dat ze geen van beiden een langdurige relatie hebben die precies stabiel lijkt - en Kim om haar surrogaat te gebruiken. Vooruit! Er zijn drie nieuwe kinderen in de kudde en er zijn nieuwe verhaallijnen in overvloed. Kris wint weer.

14. Kim, Kanye en Taylor Swift zitten allemaal in de Illuminati

Kim, Kanye en Taylor Swift zitten allemaal in de IlluminatiOnder deze samenzwering is de hele vete tussen Swift en Kimye verzonnen. Het is bedoeld om het publiek af te leiden van de duistere machinaties van dit trio terwijl ze samenwerken met 's werelds meest beruchte geheime genootschap... waarvan het bestaan ​​ook gehuld is in mysterie, twijfel en verschillende complottheorieën.

15. Kylie Jenner is dood

Kylie Jenner is doodZe stierf in 2013, deze theorie gaat. Het is gebaseerd op het feit dat ze er ZO anders uitziet dan vroeger, dus de familie moet haar hebben vervangen door iemand anders a la de Kevin Kline-film Dave uit 1993. Waarschijnlijk niet waar, maar je moet toegeven, ze lijkt niet eens op dezelfde persoon met die lippen en... andere attributen.

16. Kylie Jenner kreeg plastische chirurgie

Kylie Jenner kreeg plastische chirurgieDit lijkt een veel betere theorie dan de hele nep-dood.

17. Kim Kardashian kreeg plastische chirurgie

Kim Kardashian kreeg plastische chirurgieVoel je nu een thema? Deze draait vooral om Kim's kont en de overtuiging dat daar implantaten MOETEN zitten, ondanks haar vele ontkenningen.

18. Kourtney Kardashian kreeg plastische chirurgie

Kourtney Kardashian kreeg plastische chirurgieHaar borsten... haar kont... haar buik. Er zijn te veel rapporten geweest om er hier maar één te noemen, maar vrijwel elk lichaamsdeel van Kourtney is in twijfel getrokken. In tegenstelling tot haar broers en zussen heeft Kourtney echter toegegeven dat ze ten minste een deel van het bovengenoemde werk heeft gedaan.

19. Het Kimye-huwelijk is nep

Het Kimye-huwelijk is nepKim gebruikt Kanye om haar merk te legitimeren. Kanye gebruikt Kim om hip te blijven en een jonger publiek te bereiken. Ze slapen de meeste dagen van de week niet eens in dezelfde slaapkamer. Dat geldt ook voor deze cynische samenzwering, dat wil zeggen ... en hoewel we Kimye in het algemeen niet begrijpen, is het idee dat Kanye's imago wordt versterkt door zijn schoonfamilie twijfelachtig, evenals het idee dat Kim iets nodig had om haar roem op dit moment te legitimeren. punt.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: