Khloe Kardashian & Odell Beckham Jr: daten?!

Khloe Kardashian en Odell Beckham Jr. zijn gespot terwijl ze samen gezellig aan het worden zijn, waardoor velen zich afvragen of ze aan het daten zijn! Het duo is al verschillende keren op pad geweest en ze lijken zeker een connectie te hebben. Als je een fan bent van Khloe of Odell, vraag je je waarschijnlijk af wat er tussen hen aan de hand is. Dit is wat we tot nu toe weten over hun geruchtenrelatie!

We denken dat het veilig is om te zeggen dat Khloe Kardashian een type heeft.

En dat type zijn professionele atleten.Odell Beckham Jr. Afb Khloe Kardashian, Decolleté

Meestal houdt Khloe het bij basketbalspelers, maar het lijkt erop dat ze het tegenwoordig door elkaar haalt.

Recente geruchten gaan dat Khloe een relatie heeft met Odell Beckham, Jr., de brede ontvanger van New York Giants, en insiders zeggen dat Khlodell vrijwel onmiddellijk serieus begon te worden.

Ja, je kunt zien dat het de real deal is door het feit dat ze al een paar bijnamen hebben.

Media Takeout meldt dat Khloe en Odell elkaar al maanden rustig zien, maar pas afgelopen weekend openbaar zijn geworden.

Het nieuwe stel woonde maandag Drake's Memorial Day-feest bij in Los Angeles, waar ze blijkbaar geen moeite deden om te verbergen dat ze aan het daten waren.

Bronnen zeggen dat ze van plan waren om de relatie langer geheim te houden, maar wisten dat ze de avond ervoor waren gespot bij 1Oak en besloten daarom officieel de kat uit de zak te laten bij Drizzy's.

Net als Khloe geeft Odell de voorkeur aan vrouwelijke vrienden op de A-lijst boven het gezelschap van gewone stervelingen.

Terug in februari, Het gerucht ging dat Beckham een ​​relatie had met Zendaya .

Bronnen zeggen dat hun leeftijdsverschil - in combinatie met de strengheid van de vader van de Disney-ster, die erop stond hun dates te begeleiden - er uiteindelijk toe leidde dat Beckham en Zendaya in der minne uit elkaar gingen.

Voorafgaand aan die relatie, Beckham werd gelinkt aan Amber Rose .

Het valt nog te bezien of dat problemen zal opleveren, aangezien Amber en Khloe al jaren aan en uit ruzie maken.

Khloe van haar kant had een relatie met James Harden van de Houston Rockets totdat ze haar aandacht weer richtte op haar vervreemde echtgenoot, Lamar Odom, toen een overdosis drugs hem bijna het leven kostte.

Khloe heeft eerder deze maand een scheiding aangevraagd bij Odom (na jaren van scheiding), dus we denken dat het een vlotte vaart is voor Khlodell.

Nou, zo soepel als het kan zijn als je met een Kardashian uitgaat.