Khloe Kardashian wordt gestraald op Instagram: je kunt Tristan's andere baby-mama beter met rust laten!

Khloe Kardashian krijgt wat kritiek op sociale media na het plaatsen van een bericht gericht aan de andere babymama van Tristan Thompson. Veel mensen zeggen haar dat ze zich met haar eigen zaken moet bemoeien en zich buiten de situatie moet houden.

Je zou denken met de hoeveelheid onzin waarmee Tristan Thompson in de loop van zijn relatie met Khloe Kardashian is weggekomen, Khloe zo ongeveer alles kon doen wat ze wilde, afgezien van hem in brand steken, en het publiek zou het gewoon doen ermee

Maar dubbele standaarden gaan dubbele standaarden, dus ook al sliep hij met elke vrouwelijke basketbalfan in het gebied van de Grote Meren, zij is degene wiens gedrag dagelijks wordt uitgezocht en onder de loep genomen.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson op Halloween

De laatste kritiek is het resultaat van het feit dat Khloe zich bezighoudt met mogelijk het meest onschuldige gedrag dat je je kunt voorstellen.

Maar omdat dit het internet is in 2020, wordt ze meedogenloos geroosterd voor haar daden.

Het begon allemaal toen Tristan Thompson naar Instagram ging om Prince, zijn zoon uit een eerdere relatie, een gelukkige verjaardag te wensen.

Tristan Thompson en Zoon

Proficiat met je verjaardag Prinsje!!! schreef hij tijdens het weekend via Instagram.

Ik heb zoveel geluk dat ik jou als zoon papa heb. Je hart en ziel is puur goud. Je zus heeft zoveel geluk dat ze een grote broer zoals jij heeft die op haar let en haar beschermt,' voegde hij eraan toe.

'Papa houdt van je kleine jongen.

Nieuwe Cavs-foto

Vrij zoete gevoelens die misschien inzicht geven in waarom Khloe zo geslagen is door de man die haar bedroog met Jordyn Woods en ongeveer 47.000 andere vrouwen.

Khloe reageerde op de meest onschuldige manier mogelijk met een reeks van zes hartemoji's.

En verbazingwekkend genoeg is dit iets waar haar haters aanstoot aan namen.

Knuffel voor Khloe

Meisje doei, leg [hart] niet onder iemands zoon, antwoordde een commentator.

Laat hem bij zijn zoon zijn zonder jou', schreef een ander.

Gelukkig had Khloe meer verdedigers dan tegenstanders, van wie velen naar haar toe kwamen en zich in haar verdediging uitspraken in de reacties op de foto.

Khloe komt uit een pure en goede ruimte, de harten waren in orde, schreef zo'n pro-Khloe-gebruiker.

Khloe Kardashian vervormt haar gezicht

Het kind is nu familie voor haar - stop gewoon met het negatieve drama en kijk in je leven voordat je op sociale media komt om andere mensen te beoordelen - genoeg nu, nog een toegevoegd.

De hartemoji's dienen als nog een bevestiging dat Khloe en Tristan officieel weer bij elkaar zijn, hoewel dat op dit moment vrij oud nieuws is.

Het paar heeft nog steeds geen officiële aankondiging gedaan, maar ze zijn gespot tijdens evenementen variërend van verjaardagsfeestjes tot familievakanties van de Kard-clan.

Khloe Met Waar op Instagram

Khloé heeft goede hoop dat Tristan voorgoed is veranderd en zal blijven groeien en de geweldige en loyale partner zal zijn die hij de hele tijd samen is geweest tijdens de [coronavirus] quarantaine, vertelde een bron onlangs aan Us Weekly.

Ik hoop dat Tristan zijn beste gedrag blijft vertonen, aangezien hij en Khloe al heel veel tegen hen werken.

En verbazingwekkend genoeg heeft de familie van Khloe de verzoening meer geaccepteerd dan de fans van Tristan!