Kevin Federline: Ik bescherm mijn kinderen alleen tegen Jamie, niet om #FreeBritney te helpen!

Het is geen geheim dat Kevin Federline en Jamie Spears een omstreden relatie hebben. Maar volgens K-Fed is hij er niet op uit om zijn ex-vrouw te pakken te krijgen - hij probeert gewoon hun kinderen te beschermen. 'Ik doe dit niet om #FreeBritney te helpen', zei Federline tegen verslaggevers. 'Ik doe dit om mijn kinderen te beschermen.' Federline is de afgelopen maanden openhartig geweest over wat hij ziet als de mishandeling van Spears door haar vader, Jamie Spears. Hij is zelfs zo ver gegaan dat hij de volledige voogdij over hun twee zonen heeft gevraagd. 'Ik hou meer van mijn kinderen dan van wat dan ook ter wereld', zei Federline. 'En ik wil gewoon wat het beste voor ze is.'

De afgelopen dagen waren een wervelwind in de wereld van #FreeBritney.

The New York Times geproduceerd Britney Spears in beeld brengen documentaire leidde tot publieke reacties van tal van beroemdheden.Meer mensen dan ooit tevoren spreken hun minachting uit voor Jamie Spears en het conservatorium dat zijn dochter controleert.

Kevin Federline heeft echter een verschillend perspectief op de hachelijke situatie van de moeder van zijn kinderen.

Kevin Federline rode loper foto

Meerdere verkooppunten hebben gesproken met de advocaat van Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan.

Volgens Kaplan is Kevin niet van plan betrokken te raken bij Britneys vete met haar vader, de conservatoriumstrijd of iets dat daarmee verband houdt.

Waarom? Omdat op dit moment alles in orde is vanuit het perspectief van Kevin ... dus hij ziet geen reden om de boot te laten schommelen.

Britney en Kevin

Kaplan merkt wel op dat Kevin absoluut actie zou ondernemen op één voorwaarde: als er iets zou veranderen dat hun zonen zou kunnen schaden.

Kevin en Britney delen twee jonge tienerzonen, Jayden James en Sean Preston.

En Kevin zou meewegen en juridische stappen ondernemen als hij vond dat iets aan het conservatorium de veiligheid van de jongens in gevaar bracht.

Kevin Federline Gastheren: Crazy Horse

Op dit moment maakt Kevin zich echter geen zorgen dat Jayden of Sean gevaar lopen door het conservatorium.

Hun grootvader is een ander verhaal -- nadat hij naar verluidt een deur had opengebroken en Sean in 2019 fysiek had aangevallen.

Sindsdien zijn de jongens echter beschermd tegen hun vreselijke grootvader.

Britney Spears, Sean Preston en Jayden James bij de brunch

Meteen na het incident kwamen Britney en Kevin in actie om hun zonen veilig te houden.

Britney paste haar voogdijregeling aan om de jongens meer tijd te geven bij hun vader, waar Jamie's conservatorium geen macht heeft.

Naast het melden van de aanval, kreeg Kevin een straatverbod van drie jaar om Jamie bij beide zonen weg te houden.

Jamie Spears-afbeelding

Met Jamie's naar verluidt kwetsbare gezondheid hopen veel fans dat dit straatverbod - dat nog minder dan twee jaar duurt - de jongens voor de rest van Jamie's leven zal beschermen.

Maar hoe verdord hij ook mag zijn, zijn greep op het leven en de financiën van Britney is niets minder dan ijzersterk.

Hoewel het enige verzoek van Britney altijd is geweest dat Jamie haar conservatorium niet leidt, heeft hij met hand en tand gevochten om elke inmenging te verdrijven.

Sean Preston en Jayden James dineren in Disneyland

Jamie wil niet alleen dat Britney conservatorium krijgt. Uit rechtbankverslagen blijkt dat hij een hekel heeft aan het idee van iedereen maar hij heeft de controle.

Velen vermoeden dat Jamie geniet van de voordelen die voortkomen uit het hebben van absolute controle over hoe het fortuin van Britney wordt geïnvesteerd.

Anderen geloven dat hij gewoon een hatelijke oude kabouter is die de controle over het leven van zijn 39-jarige dochter zal opgeven als iemand het uit zijn levenloze bolster wrikt.

Sean Preston, Britney Spears en Jayden James in Disneyland

Kevins positie - om zijn kinderen absoluut te beschermen maar verder geen rimpelingen te willen veroorzaken - zal hem geen punten opleveren.

Velen zouden hopen dat hij de moed zou hebben getoond van Britney's vriend, Sam Asghari, en haar zoon, Jayden - die beiden Jamie publiekelijk een 'lul' hebben genoemd.

We kunnen echter in ieder geval Kevins motivaties begrijpen om op safe te spelen... vooral omdat hij weet dat het onwaarschijnlijk is dat zijn stem Jamie of de rechtbank zal beïnvloeden.