Kevin Cosculluela, voormalig Dance Moms-choreograaf, gearresteerd wegens seksueel geweld door minderjarigen

Kevine Cosculluela, voormalig choreografe van de reality-tv-show 'Dance Moms', is gearresteerd en beschuldigd van seksuele mishandeling van een minderjarige. Cosculluela werd dinsdag in hechtenis genomen door de sheriffafdeling van Los Angeles County en wordt vastgehouden op borgtocht van $ 150.000. Het slachtoffer, van wie de identiteit niet bekend is, is een 16-jarig meisje. Als Cosculluela wordt veroordeeld, riskeert hij zes jaar gevangenisstraf.

Kevin Cosculluela, een realityster die op beide Dance Moms verscheen en America's Got Talent, is gearresteerd wegens vermeende mishandeling van twee van zijn minderjarige studenten.

In de officiële rapporten staat dat Cosculluela vorige maand werd geboekt voor zeven aanklachten wegens misdrijven, waaronder seksuele mishandeling en meerdere tellingen van seksueel wangedrag van twee studenten.De details van deze beschuldigingen zijn gruwelijk en gruwelijk.

Kevin Cosculluela

Volgens online gerechtelijke documenten werd de 25-jarige dansinstructeur dinsdag 12 januari gearresteerd in Orange County, Florida.

Hij werd destijds beschuldigd van meerdere tellingen van seksueel wangedrag jegens twee minderjarigen en pleitte onschuldig voor de beschuldigingen, waaronder:

  • Twee tellingen van seksuele activiteit met een kind van 16 of 17 jaar.
  • Twee tellingen van werving van een minderjarige via de computer.
  • Eén telling van onzedelijk of wellustig gedrag.

Noch Cosculluela, noch iemand van zijn juridische team heeft tot nu toe gereageerd op de arrestatie.

Kevin Cosculluela Mugshot

E! Nieuws en andere media hebben het arrestatiebevel verkregen in deze zaak.

Daarin wordt Kevin beschuldigd van het naar verluidt misbruiken van de naamloze slachtoffers in 2020 nadat hij privélessen met hen was begonnen via Peaches Dance and Music in Orlando.

Een slachtoffer beweert dat Kevin haar 'dwong' tot het uitvoeren van orale seks met hem en Snapchat gebruikte om naaktfoto's te krijgen.

Dit slachtoffer beweerde dat het incident met gedwongen orale seks twee keer had plaatsgevonden.

Kevin Cosculluela

Een andere student heeft beweerd dat Cosculluela ook om naaktfoto's van haar vroeg, en dat hij bovenop haar klom terwijl ze in zijn bed lagen, maar ze hadden geen geslachtsgemeenschap.

In het arrestatiebevel staat dat een slachtoffer tegen ambtenaren zei dat ze Kevin zag als iemand die 'beroemd', 'belangrijk' en 'invloedrijk' was.

'Ze legde uit dat Kevin een 'celebrity'-danseres is en in een tv-show genaamd Dance Moms and Broadway was', staat in het document.

Beide slachtoffers waren tieners ten tijde van hun ongepaste en mogelijk illegale interacties met de choreograaf.

Kevin C

Leest het bevelschrift:

'[Een slachtoffer] legde uit dat Kevin zou dreigen lessen weg te nemen, haar tijdens de lessen te negeren, tegen haar te schreeuwen, haar uit te schelden en dagenlang niet met haar te praten als ze niet deed wat hij wilde.

'Ze zei dat het haar enorm raakte als hij haar tijdens haar danslessen negeerde omdat ze zo belangrijk voor hem was.'

Het arrestatiebevel zegt ook dat een van de vermeende slachtoffers rechercheurs vertelde dat Kevins behandeling jegens haar veranderde nadat ze in september 2020 begonnen te sms'en.

kevin kerel

Volgens dit bevelschrift:

'Ze zei dat hij soms 'eng' kon zijn als ze niet deed wat hij wilde.

'Ze legde uit dat Kevin zou dreigen lessen weg te nemen, haar tijdens de lessen te negeren, tegen haar te schreeuwen, haar uit te schelden en dagenlang niet met haar te praten als ze niet deed wat hij wilde.'

De vader van een van de vermeende slachtoffers zegt dat hij in de laatste week van 2020 te horen kreeg dat Kevin was ontslagen wegens 'ongepast gedrag', maar dat hij geen verdere details kreeg.

Weer Kevin Cosculluela

De zaak tegen de Dance Moms-aluin staat gepland om in mei voor de rechter te komen.

Kevin Cosculluela verscheen als gastdanser op Dance Moms in 2013; en hij nam deel aan America's Got Talent in 2012.