Kesha Ni'cole Nichols krijgt een schikking van zes cijfers voor Richard Jefferson Wedding Debacle; NBA-ster ontkent homogeruchten

Kesha Ni'cole Nichols, voormalig weddingplanner van de sterren, heeft een schikking van zes cijfers bereikt met NBA-ster Richard Jefferson in een juridische strijd die het potentieel had om heel lelijk, heel snel te worden. De zaak begon toen Nichols beweerde dat Jefferson haar had opgelicht met een rekening van $ 1 miljoen voor bewezen diensten in verband met zijn huwelijk in september 2009 met Kesha's zus, Megha.

Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze. Maar voor Kesha Ni'cole Nichols kan het helpen de klap te verzachten van het achterlaten bij het altaar door de weggelopen bruidegom Richard Jefferson.

De voormalige New Jersey Nets en huidige San Antonio Spurs-speler geeft een schikking van zes cijfers aan zijn afgewezen bruid dat ze een nieuw leven kan beginnen, zonder hem.

Luisana Loreley Lopilato de la Torre en Michael Buble

Wat het afscheidscadeau betreft, zei Richard, ik probeer haar niet af te kopen. Ze heeft alleen een forfaitair bedrag om haar verder te helpen. Dus eigenlijk probeert hij haar af te kopen.

Ik zal geen negatief woord over Kesha zeggen. Ze is een van mijn beste vriendinnen.

Het bruiloftsdebacle van Richard Jefferson kwam afgelopen weekend, toen hij niet kwam opdagen bij de chique Manhattan-ceremonie en niet de moeite nam het aan iemand te vertellen.

Hij zegt dat hij eindelijk en officieel hun sprookjesrelatie - via e-mail - met zijn voormalige aanstaande bruid heeft beƫindigd, na een spannend weekend van 4 juli.

Kesha Ni'Cole Nichols: vrijgezel, minstens $100.000 rijker en klaar om zich te mengen!

Soms schrijf je misschien een e-mail om je gedachten op een rijtje te krijgen, zei de NBA-ster over zijn ogenschijnlijk koude manier om zijn huwelijk af te zeggen.

Richard Jefferson zei dat een combinatie van dingen tot de splitsing heeft geleid en dat het zo is geweest een emotionele tijd voor ons allebei. Ik weet dat ze gewond is. Ik ben ook gewond.

Op geruchten dat hij homo is, die naar boven zijn gekomen in het licht van de no-show van de bruiloft, zei Richard: ik ben geen homo. Dat kan niet verder van de waarheid zijn.'

'Ik heb niets te verbergen.

Nadat hij twee uur lang met Kesha Ni'cole Nichols aan de telefoon had gesproken nadat hij de e-mail had verzonden, vertelde Richard zijn familie eindelijk dat de bruiloft niet doorging.

Kesha Ni'cole Nichols, die incheckte in haar suite in het Mandarin Oriental op wat haar huwelijksnacht zou zijn geweest en verbleef in een luxe suite met uitzicht op Central Park, vertelde het de volgende dag aan familie en vrienden toen ze hoorde dat het uit was.