Kendra Wilkinson Girl-on-Girl sekstape met Taryn Ryan: blijkbaar in het bestaan!

Kendra Wilkinson's girl-on-girl sekstape met Taryn Ryan bestaat blijkbaar! Dit volgens een nieuw rapport, waarin wordt beweerd dat de tape is gemaakt zonder medeweten van Kendra.

Het bestaan ​​van een sekstape van Kendra Wilkinson met haar ex-vriend Justin Frye is goed gedocumenteerd. Een snelle zoekopdracht op internet vertelt u alles wat u moet weten.

(En u zult waarschijnlijk worden ontslagen op het werk of geschorst van school.)

Nu wordt er echter beweerd dat Kendra ook een lesbische tape heeft opgenomen met een vriendin, Taryn Ryan, rond dezelfde tijd als haar eerdere porno-uitgave!

Klaar voor seks!

De 29-jarige ex Playboy schoonheid zou betrokken zijn bij a 45 minuten durende clip . Volgens haar beste vriendin, collega Playmate Jessica Hall:

'Kendra is een ondeugend meisje, en toen ze die banden filmde, leefde ze er echt van op. Ze liet los, ze had plezier en ze leefde een leven waarvan ze dacht dat het de fantasie van elk meisje was.'

'Ik herinner me niet veel dingen van toen', voegt Hall eraan toe.

'Iedereen heeft een verleden en ze heeft er niet voor gekozen om die dingen naar buiten te brengen. Maar het kan haar niets schelen wat mensen zeggen, ze zal het verwerken en verder gaan.'

Er is gemeld dat de nachtvisie, marathon lesbische ravotten eigenlijk werd opgenomen door haar toenmalige vriend, Frye, en ook door Taryns vriend.

De originele sekstape van Kendra Wilkinson werd in 2005 gefilmd toen ze 18 was en met Frye aan het daten was. Toen het vier jaar geleden voor het eerst werd uitgebracht, zei ze:

'Het moest er nu gewoon uitkomen toen ik eindelijk mijn leven op orde had. Het is buitengewoon gênant. Ik ben een heel open persoon, ik ben heel eerlijk over mijn leven.'

'Maar een sekstape was absoluut niet wat ik in mijn leven wilde.'

'Het was niet voor de ogen van iemand anders om te zien, behalve voor de onze.'

Maar iemand die dat koopt? Het nieuws van de vermeende girl-on-girl sekstape komt toevallig als Kendra verder concurreert Ik ben een beroemdheid ... Haal me hier weg!

Ze opende onlangs ook over seks met Hugh Hefner , haar voormalige Playboy baas, in een transparante poging om beoordelingen naar de Britse realityshow te sturen.

'Ik was meestal erg dronken', herinnert ze zich. 'Tot de volgende dag kon het me niet veel schelen. Ik moest erg dronken zijn of veel wiet roken om die nachten te overleven.'

'Ongeveer de minuut trok ik weg en was het klaar. Het was als een baan. Klok in, klok uit. Het is niet alsof ik het leuk vond om seks met hem te hebben', zei Wilkinson.

Om nog maar te zwijgen, dit alles komt op de hielen van haar man, Hank Baskett, die haar naar verluidt bedroog met transgendermodel Ava London, alleen om zich te verzoenen.

Net als seizoen 3 van Kendra on Top verpakt, niet minder.

Het zet je aan het denken ... of iemand dat zou doen bekijk Kendra on Top online of Ik ben een beroemdheid als er geen verhaallijnen waren, verzon ze of melkte ze voor kijkcijfers.