Kendall Jenner flitst Hot Bod, negeert Covid-waarschuwingen tijdens weelderige vakantie

Kendall Jenner haalt opnieuw de krantenkoppen terwijl ze geniet van een luxe vakantie, dit keer in Mexico. Het model en de reality-tv-ster is gefotografeerd terwijl ze pronkt met haar ongelooflijke figuur in een reeks magere bikini's, ondanks de aanhoudende pandemie van het coronavirus. Hoewel veel mensen gehoor hebben gegeven aan de waarschuwingen van gezondheidsexperts en thuis zijn gebleven om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen, lijkt Kendall het naar haar zin te hebben tijdens haar weelderige vakantie. Sommigen hebben de ster bekritiseerd vanwege haar onverantwoordelijke gedrag, maar anderen wijzen erop dat ze gewoon haar leven leidt en geniet. Ongeacht wat mensen denken, één ding is zeker: Kendall Jenner ziet er altijd goed uit!

Zoals ze ons de afgelopen weken vaak hebben herinnerd, geven de Kardashians niet om Covid.

Sterker nog, ze lijken te denken dat ze op de een of andere manier boven de gevolgen van de pandemie staan ​​die bijna 300.000 Amerikaanse levens heeft geëist en de omstandigheden van miljoenen anderen voor altijd heeft veranderd.Kourtney en Kimberley

We hopen dat ze daar gelijk in hebben en dat hun leven onaangetast blijft door dit destructieve virus.

Maar zelfs als dat zo blijft, kunnen ze misschien afzien van het routinematig pronken met hun gebrek aan bezorgdheid op sociale media? Alleen een gedachte.

Zoals we eerder hebben besproken, is de Kardashian-Jenner-clan deze week in Lake Tahoe, waar ze lijken te genieten van een gezinsvakantie vóór de vakantie.

Kylie Jenner spreekt aan de telefoon

Het siert de Kards dat ze om veiligheidsredenen hun jaarlijkse kerstavond hebben geannuleerd.

Helaas lijken ze te denken dat die kleine concessie hen carte blanche geeft om de komende weken te doen wat ze maar willen.

Het goede nieuws is dat de reis heeft geresulteerd in een aantal gedenkwaardige foto-ops, zoals die hieronder waarin we Kendall de camera zien flitsen.

Kendall flitst met haar borsten

De foto herinnert eraan dat dit een werkvakantie was voor de Kard-clan, aangezien Kendall tegelijkertijd merken promoot die eigendom zijn van Kim, Khloe en Kanye.

De bh komt uit de SKIMS shapewear lijn van Kim.

Het sweatshirt - dat hier een beetje aan het kortste eind trekt - is van het merk Khloe's Good American.

Kendall draagt ​​Yeezy

En om de look compleet te maken, tilde Kendall haar voet op en liet zien dat ze slippers droeg uit de Yeezy-schoenenlijn van haar zwager.

We vermoeden dat ze ook make-up draagt ​​van Kylie's cosmeticamerk.

Alles wat we nodig hebben is dat Kourtney met een lijn haarverzorgingsproducten naar buiten komt en je kunt het huis verlaten met niets anders dan kop-tot-teen swag van de Kard-clan!

Kendall Jenner draagt ​​spandex

Net als haar zus Kylie liet Kendall zien dat je kunt relaxen in een ijskoude omgeving en toch kunt pronken met je rondingen.

Creatief gebruik van spandex is tegenwoordig in feite een kunstvorm bij deze familie.

Zoals je je misschien herinnert, kreeg het verjaardagsfeestje van Kendall in november veel kritiek, omdat het leek alsof er honderden gasten in een kleine ruimte waren opgesloten, die geen van allen een masker droegen.

Kendall

(Het hielp niet dat Jaden Smith besloot om het gekostumeerde feest bij te wonen, verkleed als een in het ziekenhuis opgenomen Covid-patiënt, compleet met zuurstoftank. Ziet er niet goed uit, Jaden!)

Maar tot nu toe lijkt het erop dat de Kar-Jenners tijdens hun meest recente reizen elke weerslag hebben vermeden.

Om eerlijk te zijn, is het mogelijk dat ze hebben besloten Los Angeles te ontvluchten en als groep in quarantaine te gaan om ervoor te zorgen dat ze samen Kerstmis kunnen doorbrengen.

Logisch, als Keeping Up With the Kardashians loopt ten einde in 2021, wat betekent dat dit waarschijnlijk de laatste Kardashian-kerstviering op televisie zal zijn.

We hopen dat de dames - en Rob, als hij er is - de gelegenheid gewoon zelf zullen documenteren met hun telefoons.

De gedachte aan een hele cameraploeg die de rest van de maand op zijn plaats zit, weg van hun families, is gewoon te triest om over na te denken.