Op de hoogte blijven van de samenvatting van de seizoensfinale van de Kardashians: The Unforeseen

Einde Het laatste seizoen van Keeping Up with the Kardashians kwam donderdagavond tot een einde en het was zeker een wilde rit. We zagen de familie een aantal hoogte- en dieptepunten doormaken, waaronder het overvaldrama van Kim Kardashian en de transitie van Caitlyn Jenner. Maar uiteindelijk kwam er vrij plotseling een einde aan, toen de familie na 14 jaar besloot de stekker uit de show te trekken. Het was absoluut een bitterzoet moment voor fans, maar we zijn dankbaar dat we door de jaren heen zoveel van hun leven hebben mogen zien.

Zondag, op een emotionele Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 11 Aflevering 13 , de E! De seizoensfinale van de serie stelde op geen enkel front teleur.

Wat hebben we geleerd over de baby van Kim, de gezondheid van Lamar (en die van Khloe) en de rivaliteit tussen Kendall en Kylie? Lees verder om erachter te komen...Gedurende de nacht kreeg Kim Kardashian (wiens zwangerschappen allebei moeilijk waren) te maken met complicaties terwijl ze zich voorbereidde op de geboorte van Saint.

Er is ook het feit dat ze bij haar moeder woont.

Tijdens de klopjes TWEE JAAR bouw aan haar huis.

In een zeldzaam moment van echte humor zei Kim dat dit Kanye West het gevoel geeft 'een worstelende rapper te zijn die in het huis van zijn baby mama woont'.

Het is natuurlijk optioneel: Kim overwoog om naar haar en Kanye's andere huis te verhuizen, een landhuis in Bel-Air, maar het staat te koop, dus dat deden ze niet.

Uiteindelijk kocht Kris uiteindelijk een appartement voor zichzelf, zodat Kim en haar gezin van vier personen indien nodig meer ruimte konden hebben.

Vrijwel de definitie van #richpeopleproblems hier.

Ondertussen was Khloe Kardashian nog aan het wennen aan het leven na de bijna fatale overdosis van Lamar Odom in oktober in een bordeel in Las Vegas.

De vrouw van de voormalige NBA-ster besloot om Odom een ​​faciliteit te zoeken die ergens dicht bij haar in de buurt was, zodat ze hem elke dag kon blijven zien.

Khloe is, zoals hij weet, een eerlijk persoon zonder filter, maar worstelde met media-aandacht voor deze kwestie, gezien de persoonlijke aard ervan.

Ondertussen beschuldigden grote zussen Kim en Kourtney Khloe ervan Botox te hebben gekregen omdat haar 'hele gezicht verandert' als ze nu lacht.

Alle grapjes terzijde, Khloe vroeg zich af of alle stress over Odom een ​​rol speelde bij sommige veranderingen in haar fysieke uiterlijk.

Over stress gesproken, Kendall Jenner vroeg haar familie om haar Victoria's Secret Fashion Show-debuut niet bij te wonen vanwege de 'mediarazernij'.

Kris en Caitlyn Jenner gingen uiteindelijk, terwijl Kylie Jenner het uitzat zoals Kendall had gevraagd ... en door roddelbladen 'jaloers' werd genoemd.

Praten over een situatie zonder winstoogmerk, hebben we gelijk?

Kylie werd op haar beurt 'achterblijvend en snippy' toen Kendall dit niet ophelderde, en werd steeds 'passief-agressiever' over dit alles.

Gelukkig hebben ze het uitgepraat en goedgemaakt. Omdat familie op de eerste plaats komt, en vooral met deze twee meisjes, kun je zo'n band niet verbreken...