Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 9 Aflevering 6 Samenvatting: Going Yard (uitverkoop)

Het is aflevering zes van Keeping Up with the Kardashians seizoen negen en de familie is volop bezig met de voorjaarsschoonmaak. Kim, Khloe en Kourtney zijn op een missie om hun kasten uit te ruimen en wat extra geld te verdienen door een tuinverkoop te organiseren. Terwijl de zussen druk aan het afdingen zijn over de prijzen, schakelt Kris Jenner Scott Disick in om haar te helpen met het sorteren van wat oude dozen op zolder. Zoals altijd is er genoeg drama om rond te gaan. Khloe krijgt een verhitte discussie met een klant die haar een paar schoenen probeert te geven, terwijl Kourtney en Scott het oneens zijn over hoe ze hun artikelen correct moeten prijzen. Uiteindelijk is de verkoop een succes en weet de familie flink wat geld binnen te harken.

Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 9 Aflevering 6 zag Kendall Jenner 18 worden, een langverwacht feestmoment voor mannelijke fans van haar pittige foto's (hieronder).

Ook een verjaardag vieren? Bruce Jenner, die zijn schouders ophaalde alsof het niets is. Raad eens wanneer je een geslachtsverandering plant, al het andere moet zo triviaal lijken.

Grapje. Ondertussen wil Kourtney dat de familie een tuinverkoop houdt, wat helemaal niet iets is dat de producenten voor hen hebben bedacht.

als jij bekijk Keeping Up with the Kardashians online , je weet dat dit is hoe de 'plot' vaak begint. Het idee dringt plotseling tot de oudste dochter door.

Nadat ze zich realiseerde hoe overspoeld haar garage is geworden met rommel, bracht Kourtney de familie bij elkaar en stelde voor om hun ongebruikte spullen op te ruimen.

Geen woord als Kris probeerde Bruce Jenner tussen de te koop aangeboden artikelen te plaatsen.

Khloe Kardashian maakte van het idee een goed doel door te suggereren dat ze al het geld aan een goed doel zouden geven en die donatie vervolgens zouden verdubbelen met hun eigen geld.

Geen woord of Kim Kardashian 90 procent van de top wilde houden.

Khloe had haar handen vol Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 9 Aflevering 6 , het plannen van deze werfverkoop en een feest voor stiefvader Bruce.

Ze had ook haar handen vol, want deze mensen zijn hamsteraars!

Kris Jenner had tenminste gevoel voor humor over haar neiging om onnodig aan bezittingen vast te houden, en uiteindelijk ging ze aan boord met het evenement.

Kourtney leek ondertussen de meeste moeite te hebben met loslaten.

Voor de vrouw die dit idee zou hebben bedacht, de moeder van twee kon nergens afstand van doen. Niet zonder een bijna emotionele inzinking tenminste.

Toen het tijd was voor Kendalls verjaardag, huurden haar vrienden en haar familie Six Flags Magic Mountain voor een dag, en het zag er fantastisch uit.

Kris is geïrriteerd dat Kendall en Bruce naar huizen kijken, omdat ze niet wil dat Kendall verhuist en haar verlaat, en Bruce helpt haar daarbij.

Tijdens het verjaardagsdiner van Bruce is Khloe geïrriteerd als niemand op tijd komt opdagen behalve Brandon en Brody, maar later arriveren zijn Olympische teamgenoten.

Het was geweldig, want ze hebben elkaar al 35 jaar niet gezien.

Ten slotte gaat iedereen zitten voor een vertoning van de ongesneden Kim Kardashian-sekstape die in een willekeurige doos tussen de beelden van de garage sale is gevonden.

Grapje. Hoewel we het niet voorbij zouden laten gaan KUWTK .