Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 9 Aflevering 3 Samenvatting: Kim brengt melk naar de keuken voor Rob

In deze aflevering van Keeping Up With the Kardashians brengt Kim melk naar de keuken voor Rob. In eerdere afleveringen hebben we Rob zien worstelen met zijn gezondheid en gewicht, dus het is fijn om te zien dat hij wat voeding krijgt. Kim helpt hem ook met zijn trainingsroutine en geeft hem enkele bemoedigende woorden.

Kim Kardashian leed zondag aan een ander soort garderobestoring tijdens Keeping Up with the Kardashians Seizoen 9, Aflevering 3, tot ongenoegen van haar broer.

Of misschien was het een anatomische storing?In werkelijkheid was het helemaal geen storing. Toen Kim's rechterborst melk begon te lekken tijdens een gesprek in de keuken, zo gaat het voor een nieuwe moeder.

Zelfs degenen die bekijk Keeping Up with the Kardashians online regelmatig en weten hoe de show 'daarheen zal gaan' waren waarschijnlijk verrast dat het daarheen ging.

'Je borsten lekken als het ware uit de hand!' Khloe Kardashian vertelde het aan haar oudere zus toen zij en Rob Kardashian de grote vloeistofvlek rond haar tepel opmerkten.

'Het is net een waterfontein!'

Rob schrok er serieus van en terwijl hij zijn hoofd schudde en de kamer verliet, zei hij: 'What the f... k... dat maakt me echt gek. Dat maakte me gewoon raar.'

Raar of niet, Noordwest heeft een aantal goede opties! Kims borsten. Niet alleen voor Ray J, Damon Thomas, Reggie Bush, Kris Humphries of 'Ye meer.

Kim accepteerde het als een natuurlijk onderdeel van het nieuwe moederschap, en welke keus heeft ze? Geef haar de eer dat ze laat zien dat ze er erg niet-glamoureus uitziet.

Zeg wat je wilt dat ze een schaamteloze exhibitionist is, maar Kim is in ieder geval bereid om zichzelf over de hele linie uit te buiten, zelfs in situaties als deze.

Ook op Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 9 Aflevering 3 , Rob was Khloe om te gaan met haar scheiding van Lamar Odom. Of toch proberen. Het is niet gemakkelijk geweest.

Omdat Khloe en Lamar hem zo lang ophielden, verwelkomde Rob haar om bij hem te blijven en de gunst terug te geven ... ondanks de zorgen dat hij terugviel.

'Khloe vulde de voorraadkast met letterlijk alles wat Lamar wilde: junkfood en snoep', zei hij, en gaf dat de schuld van zijn beruchte opbollende gewicht.

Hé, het was tenminste geen crack of hoeren.

'Sinds ik uit Khloe's ben verhuisd, heb ik mijn leven op orde', zei de jongste Kard-broer of -zus. 'Ik wil gewoon een gelukkig, positief jaar hebben.'

Elders in het gekunstelde verhaallijnland wordt Kris gebeten door de Broadway-bug en onthult ze haar geheime passie voor theater, als iemand daar iets om geeft.

Ze heeft zang- en danslessen gevolgd. Ik moet op de een of andere manier de tijd doden nu die saaie oude Kim Kardashian zich verschuilt als moeder, toch?

Uiteindelijk betrapt Kourtney Scott op een leugen. Nog een keer. Behalve dat het waarschijnlijk allemaal in het belang van de show was, aangezien deze twee eigenlijk een van de stabielere koppels zijn.

Goede tijden zoals altijd op KUWTK.