Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 9 Aflevering 17 Samenvatting: Veel wiet, weinig drama

'Keeping Up With the Kardashians' seizoen 9 aflevering 17 ging helemaal over de wiet - en verrassend genoeg was er niet veel drama te vinden. Het grootste moment van de aflevering kwam toen Kendall Jenner toegaf high te zijn van wiet terwijl hij een spraytan kreeg, maar zelfs dat was ongemakkelijker dan al het andere.

In Keeping Up With the Kardashians Seizoen 9, Aflevering 17, onthulde iemand dat ze een baby probeerden te krijgen, iemand een nieuw huis kreeg en iemand high werd van de wiet.

De eerste twee zullen je waarschijnlijk niet verbazen. Maar de derde...

Khloe heeft eindelijk een nieuwe plek gevonden om te wonen en moet zich settelen en inrichten, maar de interieurontwerper is zo duur, dus 'huurt' ze Kourtney in.

'Hires' tussen aanhalingstekens omdat Kourt verwacht betaald te worden.

Khloe is zich hier waarschijnlijk in het begin niet van bewust.

Kris' moeder MJ is de held van Kris, die borstkanker en darmkanker heeft overwonnen, maar tegenwoordig veel pijn heeft, onthult ze tijdens haar bezoek.

Kim is bezig met het signeren van exemplaren van de recente Vogue-cover die ze heeft gemaakt, waar haar zussen haar mee plagen, waardoor Kim een ​​​​complex krijgt over hoe ze haar niet echt steunen.

Maar dat doen ze wel. Betreed de enorme, ingelijste Vogue-omslag die ze voor haar hebben ingelijst. Wat een gebaar. Wat een prestatie van een vrouw met bijna geen talent.

Kim voegt zich bij haar grootmoeder en Kris voor de lunch, terwijl MJ begint te praten over de pijn die ze ervaart, en Kris besluit een medische marihuanadokter te bezoeken.

Kris is verbaasd hoe gemakkelijk het is om de aanbeveling te krijgen. We zijn verbaasd dat ze dit soort onzin nog steeds moeten scripten met al het echte drama in de familie.

Kourtney slaat Khloe met een rekening voor diensten van in totaal $ 25.000, wat hilarisch is, vooral als ze volhoudt dat dit zeldzame is dat ze Khloe nog steeds een goede deal geeft.

Khloe weigert haar te betalen. Kourtney stormt naar buiten.

Weer met de gekunstelde, gescripte onzin...

Ondertussen, na een volledig ongeschreven reis naar de pijpenwinkel, vraagt ​​​​Kris haar moeder wat ze vindt van het proberen van medicinale marihuana om haar rugpijn te helpen.

Dat is wanneer M.J. haar 'speciale' zak met gummibeertjes tevoorschijn haalt - ze heeft haar eigen recept voor medicinale marihuana en zo rolt ze, schat!

Later arriveren Khloe, Kourtney, Kim en Scott in Miami voor de opening van hun nieuwste Dash-winkel. Ze zullen verblijven in het beroemde Versace-herenhuis.

De spanning tussen Khloe en Kourtney blijft hangen. Scott begint te drinken en nog wat te drinken, waardoor Kourtney zo in verlegenheid wordt gebracht dat ze wil vertrekken.

Bruce Jenner komt langs om Kris en haar moeder te zien en is niet blij als hij erachter komt waarom ze op dit moment een ernstig geval van munchies hebben.

Hé, de dames hebben Kendall en Kylie Jenner tenminste niet uitgenodigd om mee te doen. Over wie gesproken, deze aflevering was vrij licht voor onze favoriete middelbare scholieren.

Kim geeft MJ een rondleiding door het huis dat zij en Kanye aan het bouwen zijn, en onthult dat ze nog een slaapkamer aan het bouwen zijn voor een tweede baby. OMFG.

We vernemen dat Kim Kardashian opnieuw probeert zwanger te worden en dat ze waarschijnlijk de broer of zus van North zal dragen tegen de tijd dat ze intrekken.

Eindelijk krijgt Khloe een telefoontje van de vervreemde ex Lamar Odom. Ze is gefrustreerd omdat ze er altijd voor iedereen is, maar nooit andersom.

Zoals altijd kunt u de link volgen naar bekijk Keeping Up With the Kardashians online en bekijk deze en andere eerdere afleveringen volledig, op elk moment.