Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 12 Aflevering 7 Samenvatting: Het geheime leven van Rob

Rob Kardashian is terug in 'Keeping Up with the Kardashians' en hij vertelt over zijn geheime leven buiten de camera's. In de aflevering van deze week onthult Rob dat hij de afgelopen anderhalf jaar in afzondering heeft geleefd en slechts door een handvol mensen is gezien. Rob zegt dat hij begon aan te komen en het gevoel had dat hij zich op een donkere plek bevond na zijn breuk met Blac Chyna. Hij zegt dat hij zich een last voor zijn familie begon te voelen en niet wilde dat ze hem zo zagen. Dus besloot hij het ouderlijk huis te verlaten en naar een huurhuis te verhuizen. Sindsdien is Rob nog maar door een paar mensen gezien, waaronder zijn zussen Kim en Khloe, en zijn dochter Dream. Hij zegt dat hij eraan werkt om gezond te worden en dat hij nu op een veel betere plek is.

Keeping Up with the Kardashians Seizoen 12 Aflevering 7 zag Kris Jenner haar grote, gestresste familie meenemen op een ontspannende vakantie naar Vail, Colorado.

Soms moet je gewoon decomprimeren, hebben we gelijk? Niet als je de Kards bent... en al helemaal niet met het drama rondom Rob.Het is duidelijk dat we allemaal weten dat de 'verrassingsreis' allesbehalve, en was Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 12 Aflevering 7 zou dramatisch zijn.

Daarvoor kunnen we allemaal de MIA Robert Kardashian Jr.

Zijn relatie met Blac Chyna wierp een schaduw over deze hele aflevering, hoewel - of vanwege het feit - dat hij niet aanwezig was.

Kourtney Kardashian vertelde de E! camera's vroeg op zondag:

'Ik denk dat Rob zijn gelukkige leven met Chyna heeft. Maar ik hoop alleen dat het zover komt dat hij weer met zijn gezin wil rondhangen.'

Ondanks de uitnodiging van Kris besloot Rob om af te zien van de gezinsskireis.

Gedeeltelijk stopte hij vanwege de mogelijkheid dat Tyga (ongemakkelijk) ging, maar ongeacht zijn ware redenen deed het de gevoelens van zijn moeder pijn.

'Het maken van [herinneringen] zonder hem breekt mijn hart', klaagde Kris.

'Het zou echt geweldig voor hem zijn geweest om weer contact met [ons] te maken.'

Wat Scott Disick betreft, Kourtney was bang dat ze op hem zou moeten 'babysitten' als hij bij de familie kwam, maar de Heer beloofde zich te gedragen.

'Ik wil gewoon dat ze ziet dat het goed met me gaat,' zei Disick.

Ook bij de hand? De beruchte Todd Kraines - en Kanye West, die ons al zijn zachtere kant liet zien door sneeuwengelen te maken met North West.

'Kanye heeft een geweldige familiemoraal, hij wil ons allemaal samen', zei Khloe tegen Kourt. 'Ik hou daarvan. Het is helemaal niet hoe ik me had voorgesteld dat hij zou zijn.'

Tyga rolde ook door, maar het onderwerp waar iedereen aan dacht, zelfs bij verstek, was de man, de mythe, de enige zoon van Kris Jenner, Robert.

'Het is gewoon een andere dynamiek als hij er niet is', klaagde Kim Kardashian tegen de camera's. 'Het is gewoon triest. We willen herinneringen met hem.'

Maar dankzij hem zullen ze zich deze reis herinneren.

In Vail hoorde de bende dat Rob verloofd was met Blac Chyna in een stripclub. 'Hij vroeg ten overstaan ​​van haar hele familie,' zei Khloe.

'Dat is zo klote. Rob is zo'n p---y.'

Au. Nou dan. Vertel ons hoe je je echt voelt.

'Ik ga hem niet meer dekken', zei Khloe terwijl ze online over het voorstel las. 'Waar dek ik hem nog voor in?'

'Het kan me niet schelen,' voegde Kim eraan toe. 'Het kan me echt niets schelen.'

Kourtney had echter een andere mening.

'Misschien denkt hij dat jullie veroordelend zijn, want dat zijn jullie duidelijk', zei Kourtney tegen haar zussen, hen straffend voor hun reactie.

Kourtney noemde Kim specifiek een gek en verdedigde Rob in de zin dat ze haar broers en zussen, althans gedeeltelijk, de schuld geeft van het wegduwen van hem.

Op zijn zachtst gezegd had Kim er geen zin in.

'Dat is precies waarom hij het je niet heeft verteld, omdat je een bitch bent', zei Kourtney tegen Kim, maar haar boodschap was in ieder geval aan dovemansoren gericht.

Khloe bleef tekeer gaan over de verloving en gaf toe hoe ze voelde dat 'iemand' in Robs oor zat en hem dwong zo te handelen.

'In plaats van dit met zijn familie te delen,' vroeg ze zich af, 'geeft iemand in zijn oor hem deze informatie dat hij bij ons uit de buurt moet blijven?'

Laat de complottheorieën beginnen!

Zoals altijd kunt u de link volgen naar bekijk Keeping Up with the Kardashians online en zie hoe het drama zich van begin tot eind ontvouwt.