Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 12 Aflevering 15 Samenvatting: Scott wil verjaardagsseks

Hallo, daar ben je, meid, we zijn weer terug om je de thee te geven in de nieuwste aflevering van Keeping Up with the Kardashians. De aflevering van deze week was een beetje een slaapfeestje, als ik eerlijk ben. Er gebeurde niet veel behalve dat Scott Disick Kourtney smeekte om verjaardagsseks. Zoals, kan een man geen actie krijgen op zijn verjaardag? Blijkbaar niet in het huishouden van Kardashian. Maar hoe dan ook, als je de aflevering van deze week hebt gemist of gewoon een samenvatting wilt, lees dan verder voor alle details.

Op Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 12 Aflevering 15 , drong Kris er bij zoon Robert op aan om opnieuw contact te maken met zijn favoriete zus en vertrouweling, Khloe.

Maar na alles met Blac Chyna ...Iedereen die roddels over beroemdheden leest, weet dat Rob en Chyna, een voormalige aartsvijand van de familie, verloofd zijn en samen een baby krijgen.

Degenen die bekijk Keeping Up with the Kardashians online weet dat Khloe er verre van tevreden over was, en hoe hij ermee omging.

Dus waar vallen de Kards vanaf hier?

Khloe vertelde haar Momager aan het begin van Keeping Up with the Kardashians Seizoen 12 Aflevering 15 dat ze haar broer miste.

Gezien het feit dat Rob een baby kreeg en ging trouwen, en Khloe door een scheiding ging, voelde hun vervreemding echt bizar aan.

Kris bemiddelde eindelijk bij een langverwacht vredesgesprek.

Ja, Rob deed wat duistere dingen en verbannen zichzelf daardoor van de familie. Maar Khloe was ook hier niet zonder schuld.

Beiden leken dit uiteindelijk te beseffen.

'Ik heb gewoon het gevoel dat de situatie niet erg verwelkomend is voor haar om te zeggen:' Oh, ik moet BFF worden'', zei Rob tegen Khloe. 'Ik wil er graag voor je zijn.'

'Ik wil gewoon dat iedereen gelukkig is, dus weet je, ik heb alle anderen nodig om op dezelfde golflengte te zitten. We zullen iedereen bij elkaar krijgen.'

Khloes reactie? 'Het voelt zo goed om mijn broer terug en in mijn leven te hebben. Ik voel me zoveel veiliger en rustiger dat hij hier is.'

'[Hij is] iemand die ik kan bellen en op kan leunen.'

Nou, dat was makkelijk, althans zo leek het even op tv. Wat betreft het weer bij elkaar krijgen van Scott Disick en Kourtney Kardashian...

De Heer vierde zijn verjaardag in Las Vegas en nodigde Kourtney uit om te komen vieren ... zonder kinderen. Het was duidelijk dat hij met één ding bezig was:

De levende hersenen uit zijn baby mama uitbenen.

Hij grapte: 'Ik zou graag een beetje pre-game seks hebben met Kourtney voordat we gaan eten, en dan een beetje verjaardagsseks zoals erna en in de club.'

Hij nam geen blad voor de mond over zijn doelen, toch?

Na alles wat ze hebben meegemaakt, was ze echter niet bereid om snel weer een relatie aan te gaan met een man die zo... onwaardig bleek te zijn.

Scott lijkt het de laatste tijd beter te doen en is altijd een sympathieke, hilarische kerel geweest, maar laten we eerlijk zijn: Disick was een lul voor Kourt.

Dit is haar niet ontgaan terwijl ze haar toekomst afweegt.

'Er komt zoveel werk bij kijken en ik ben er nog niet eens', zei Kourtney, hoewel ze uiteindelijk naar Vegas ging.

De 37-jarige moeder van drie kinderen had uiteindelijk een geweldige, platonische tijd en gaf toe dat ze 'de situatie te veel analyseerde', dus dat is dat.

Voor nu.

Het lijkt erop dat Kourtney klaar is om verder te gaan, en dat geldt ook voor Khloe in een andere zin, die voor de tweede keer de scheiding van Lamar Odom aanvraagt.

Waarom kwam ze tot die beslissing? Is het niet duidelijk?

Het gerucht dat Khloe een crackpijp vond in het huis van Lamar en hem uit de huurwoning zette die ze huurde, werd niet aangepakt.

De implicatie was zondag echter glashelder:

'Ik hield me in om Lamar te helpen, maar Lamar helpt zichzelf niet, dus ik moet doen wat het beste voor mij is', zei Khloe tegen de E! camera's.

'Ik zal altijd van Lamar houden en zijn vriend zijn,' zei ze, maar klaagde, 'maar het is tijd voor mij om aan het volgende hoofdstuk van mijn leven te beginnen.'

Na een hilarisch intermezzo waarin haar familie haar probeerde te koppelen aan Hot Mugshot Guy Jeremy Meeks, voelde Khloe zich een beetje beter.

Ten slotte probeerde Kris Jenner de trainingen van de Kardashians bij te houden, en dat bleek behoorlijk moeilijk. Zelfs een mediamagnaat heeft enkele beperkingen.

Kris was gestrest omdat ze 20 pond te zwaar was, wat belachelijk lijkt omdat ze er geweldig uitziet, maar de aflevering had een 'B'-verhaallijn nodig.

Of een 'C' of een D' als het ware. Soms moet zelfs de shot-calling uitvoerend producent tussenbeide komen, er belachelijk uitzien en er een voor het team nemen.