Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 11 Aflevering 10 Samenvatting: slechte communicatie

In deze aflevering van Keeping Up with the Kardashians staat communicatie centraal, aangezien de familie moeilijk nieuws te verwerken krijgt. Kim komt erachter dat ze misschien een operatie moet ondergaan om haar borstimplantaten te verwijderen, wat voor enige spanning tussen haar en Kanye zorgt. Ondertussen probeert Khloe Kourtney en Scott te helpen een gemeenschappelijke basis te vinden, en Kendall heeft een openhartig gesprek met Kylie over hun carrière.

Gisteravond verder Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 11 Aflevering 10 , probeerde Kris Jenner het eindeloze familiegekibbel de kop in te drukken.

We weten het: veel succes met dat streven! Maar serieus mensen...

als jij bekijk Keeping Up with the Kardashians online , of lees nieuws over beroemdheden, je weet dat Kris Jenner in feite de term Momager heeft bedacht.

Heck, ze probeerde zelfs de term Momager te handelsmerken.

Nou, gisteravond kwam het tot een hoogtepunt met Kylie Jenner, de rijzende ster van het familiemerk, gefrustreerd door iedereen omdat ze te controlerend was.

Ondertussen werd Khloe Kardashian steeds woedender op Kris omdat ze haar de laatste tijd als een gek had overboekt. We kunnen ons niet voorstellen waarom.

Khloe heeft de laatste tijd niet veel gedaan, toch?

Nu Kylie haar eigen plek heeft, maakte ze duidelijk dat ze een 'chill' housewarming-feestje wilde, niet ... iets gepland door Kris Jenner.

Het is duidelijk dat de familie de boodschap niet begreep en bleef proberen een groot evenement voor haar te plannen. Kylie bleef volhouden dat ze 18 is en nu helemaal volwassen.

Serieus, ze is volwassen, mensen! Vraag het maar aan Tyga!

Het werd zo erg dat ze Caitlyn Jenner belde voor advies, en haar vader zei haar tenminste dat ze haar eigen beslissingen moest nemen en het feest op haar manier moest plannen.

Wat betreft de oudere meisjes, Kim en Kris zetten $ 1 miljoen in op marmeren platen, maar het veel grotere probleem was dat Khloe zich vreselijk overwerkt voelt.

Tussen haar boek Sterk Ziet er Naakt Beter Uit , DASH en optredens voor ongeveer 19 realityshows, zei ze tegen Kris dat ze de werkdruk moest verlichten.

'Wat is belangrijker, [werk] of de geestelijke gezondheid van uw dochter?' Khloe haalde op een gegeven moment uit en bracht daarbij een nogal belangrijk punt naar voren.

Kris en de producenten, schrijvers en redacteuren kwamen toen op het grootse idee om de meisjes naar een communicatietherapeut te laten gaan om hen te helpen.

Ze waren het uiteindelijk eens ... alleen Kris was eigenlijk in Parijs en was niet aanwezig. Kourtney, Kim en Khloe besloten toen tot een wraakgrap.

Ze riepen de Momager op onder de auspiciën van het doorgeven van wat ze in therapie hadden geleerd, en doorspekten Kris met vragen over familietrivia.

Het was allemaal erg leuk en eindigde met Kris Jenner die in het water werd gedompeld en in het gezicht werd geslagen, dus echt, wat moet er nog meer worden gezegd, toch?

Op een meer serieuze noot, de mentale toestand van Kourt's babypapa Scott Disick bleef een onderwerp van discussie en zorg voor de krew.