Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 10 Aflevering 8 Samenvatting: The Lord's Latest Bender

De laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians was een wilde! Lord Scott Disick was van plan zijn gebruikelijke capriolen uit te halen, dit keer op een Bender in Sin City. De dames waren niet blij met zijn gedrag en gaven hem rust. Zoals altijd was er genoeg drama om rond te gaan.

Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 10 Aflevering 8 zag Rob Kardashian opnieuw vooraan en in het midden, hoewel Rob persoonlijk niet verscheen.

Ondertussen gingen de gevolgen van de dronken capriolen van een bepaald iemand door, en het was niet mooi, zoals de Aspen-buiger van Scott Disick in schoppen bewees.

Helaas hebben we dit niet te zien gekregen, maar verder Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 10 Aflevering 8 , gaf Rob een woedend feest ... in het huis van Khloe.

'Grote hoeren' waren aanwezig bij de soiree, meldt ze.

Bovendien: 'Iemand heeft in mijn huis overgegeven.' De vernedering.

Quoth Kim Kardashian, de hardliner van de groep, 'Hij zal het huis niet verlaten of ons nauwelijks zien, maar hij zal feestjes houden en andere mensen zien?'

Ongeveer. Dit is het soort ding dat de beroemde familie ertoe bracht een Rob Kardashian-interventie te organiseren, een die uiteindelijk mislukte.

Van al zijn broers en zussen heeft Kim de meest harde liefdesbenadering gekozen, wat er mogelijk toe heeft geleid dat Rob haar de b---h van Gone Girl op IG noemde.

Hoe dan ook, hij is er slecht aan toe en hij heeft misschien gezelschap.

Zelfs nu zijn derde kind, Reign Aston Disick, slechts enkele weken geleden ter wereld is gekomen op het moment dat dit werd gefilmd, wordt Scott het huis uit gegooid.

Nadat hij Scott Disick te vaak verspild en strijdlustig had gezien, zette zijn baby-mama hem eruit en vertelde hem dat hij niet terugkomt in die staat.

Dit was groter dan je gemiddelde Scott-Kourt-gevecht.

Nadat hij dronken uit het huis van Khloe was gestormd, verdween The Lord enkele dagen en eindigde als een gek te feesten in Aspen, Colo.

'Iedereen maakt zich zorgen om je, en de enige persoon waar je je zorgen over maakt, ben jijzelf', zei Khloe tegen de camera's, met betrekking tot haar dronken BFF.

Scott's vrienden zetten hem uiteindelijk op een vliegtuig terug naar L.A., waar hij nuchter werd. Nadat hij nuchter was geworden, opende Scott over Kourt tegen Kim en Khloe:

Het is super bizar voor mij dat ze zelfs tegen me praat, om eerlijk te zijn. Ik denk gewoon dat ze op dit moment gewoon medelijden heeft met mij en zichzelf.'

'Ik heb ook medelijden met iedereen. Dit is duidelijk niet wat ik met mijn leven wilde doen', klaagde hij. 'Alles heeft een wending genomen.

Kim herinnerde Scott eraan hoe geweldig zijn vriendin, kinderen en leven zijn, maar voor hem 'klinkt alles perfect... het voelt gewoon niet goed van binnen'.

KANTOPMERKING: dit is nooit een goed teken.

Scott gaf later ook aan de camera's toe dat hij van streek was over zijn eigen gedrag, en stond erop dat hij wenste dat hij het voor elkaar kon krijgen:

'Ik wou dat het makkelijker voor me was om onder controle te zijn, maar dat is niet zo. Het is iets wat ik altijd al heb willen veranderen, het is alleen niet zo simpel als mensen denken.'

Zal hij zijn geld waar zijn mond is?

Uiteindelijk kwam hij thuis, en Kourtney verwelkomde hem en noemde hem 'een geweldige vader voor onze kinderen' die ze 'zal steunen tijdens deze strijd'.

Of in ieder geval tot de volgende Aspen-buiger.

Wat vond je van de laatste aflevering? Volg de link naar bekijk Keeping Up with the Kardashians online bij TV Fanatic en klik op de reacties!