Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 10 Aflevering 12 Samenvatting: Inside Kylie Jenner

18e verjaardag Kylie Jenner werd op 10 augustus 18, wat betekende dat de camera's van Keeping Up with the Kardashians er waren om alle details van het evenement vast te leggen. Van de voorbereidingen van de familie tot het uitbundige feest van Kylie, kijkers kregen een kijkje achter de schermen bij wat er allemaal komt kijken om een ​​Jenner-verjaardagsviering speciaal te maken. Hier is een samenvatting van alle hoogtepunten van Keeping Up with the Kardashians Seizoen 10 Aflevering 12, 'Inside Kylie Jenner's 18th Birthday.'

Bruce Jenner dacht na over de 'About Bruce Special' van vorige week dat Kendall en Kylie Jenner zijn voornaamste zorg waren om als vrouw naar de beurs te gaan.

Nu zien we waarom. In Keeping Up with the Kardashians Seizoen 10 Aflevering 12 hebben we gekeken hoe Kylie Jenner omgaat met de ongebruikelijke situatie.Terwijl Khloe heel nadrukkelijk naar hem uithaalde, als jij bekijk Keeping Up with the Kardashians online deze week zul je Kylie teruggetrokken zien worden.

Een behoorlijk contrast met een tiener die een van de go-to's op internet is geworden voor schandalige krantenkoppen (en verleidelijke en kletsnatte foto's).

'Ik heb het gevoel dat ik door deze tijden ga waarin ik mijn leven haat', gaf ze toe.

Zuster Kendall Jenner zei dat hoewel de twee zo hecht zijn, 'Kylie en ik anders omgaan met [Bruce's overgang]. Kylie kropt haar emoties op.'

Kendall heeft modellenwerk om haar bezig te houden, aangezien ze op dit moment een volledige carrière heeft. Kylie zit (blijkbaar) nog op school en heeft tijd over.

Er zit niets anders op dan zwanger te worden van Tyga's baby. Het is echt verontrustend.

We maken grapjes, maar ze heeft bijna te veel tijd om over Bruce na te denken.

De patriarch merkte het ook op. In de nasleep van het succesvolle interview met Bruce Jenner vertelde hij een vriend dat 'Kylie degene is waar we ons echt zorgen over maken'.

'Ze heeft het er moeilijk mee. Ik doe er alles aan om contact te houden, maar ze wil er niet over praten.'

'Ze heeft me de laatste tijd buitengesloten.'

'Mijn zorg is dat we al zoveel jaren zo'n hechte relatie hebben en dat mijn kinderen alles voor me zijn... Ik wil niet dat ze emotioneel weggaat.'

Kim Kardashian ook niet.

De E! familie geldkoe besloot een pauze te nemen van zo'n harde werker te zijn om een ​​skireis naar Montana te plannen, om een ​​familietraditie in stand te houden.

Daar was de jonge Kylie echter nog meer teruggetrokken.

'Mijn zussen blijven me pushen om me open te stellen, om over dingen te praten', zei de 17-jarige, 'maar ik wil op dit moment niet echt met iemand anders praten.'

Ze besloot zichzelf af te leiden door heliskiën, wat blijkbaar een ding is, maar Khloe (die meekwam) doorzag dat verdedigingsmechanisme.

'Ik heb het gevoel dat je al deze dingen doet om je geest af te leiden, want je maakt veel mee', zei Khloe na afloop tegen haar onrustige halfzus.

'Maar ik heb ook het gevoel dat je het doet omdat het je het gevoel geeft dat je de Jenner bent ... Ik heb het gevoel dat dit je band met je vader zou moeten zijn.'

Dat was het keerpunt van Op de hoogte blijven van de Kardashians Seizoen 10 Aflevering 12 , toen Kylie besloot haar vader te bellen voor een leuk gesprek.

Kylie vertelde later aan de camera's na dat convo:

'Mijn vader en ik hebben zoveel dingen gemeen. Hij brengt al deze veranderingen aan, maar ik wil er zeker van zijn dat ik een hechte band met hem behoud.'

Hier is hoop.