Bijblijven met de Kardashians Ratings Plunge: wordt de show geannuleerd?

Het is geen geheim dat de kijkcijfers voor Keeping Up With the Kardashians de afgelopen jaren gestaag zijn gedaald. En nu de kijkcijfers van de show blijven dalen, vragen velen zich af of het slechts een kwestie van tijd is voordat E! besluit de stekker uit de langlopende realityserie te trekken.

Als je vorige week de première van Keeping Up With the Kardashians Seizoen 13 hebt gezien, weet je dat het ondanks enkele aanlokkelijke trailers veel te wensen overliet.

Tenzij je leeft en sterft met elke nep-verhaallijn over het lot van DASH-boetieks, slaagde de aflevering er niet in op de drama-afdeling.Een favoriet van Kim Kardashian

Komende afleveringen gaan over Kim die beroofd wordt in Parijs en haar huwelijksproblemen met Kanye West, maar het kan een geval zijn van te weinig, te laat.

De kijkcijfers van de première van Keeping Up waren de laagste van de show tot nu toe, en volgens Radar Online, E! leidinggevenden zijn al sprekende annulering .

Toegegeven, zeker als Kylie pittige foto's op Insta plaatst, lijken geruchten dat Keeping Up With the Kardashians wordt geannuleerd om de paar maanden naar boven te komen.

(Misschien is het een beetje wensdenken van het publiek.)

Maar deze keer zijn er cijfers om de beweringen te ondersteunen - en wanneer een show in zijn 13e seizoen zit, heb je al geleende tijd.

KUWTK-poster

KUWTK haalde op zondag de laagste kijkcijfers tot nu toe, scoorde een schamele 0,70 voor volwassenen in de 18-49-demo en slechts 1,48 miljoen kijkers in totaal.

Het is naar verluidt dat eerste cijfer met E! meest bezorgd.

De show en zijn nichepubliek hebben nooit enorme totale kijkcijfers gekregen, maar presteerden altijd goed in die meest cruciale demografie.

(In feite zijn we een beetje geschokt dat, op basis van de hierboven geciteerde cijfers, ongeveer de helft van het publiek van de show buiten die leeftijdscategorie valt.)

Om het nog erger te maken, is het feit dat de show duurder is dan ooit om te produceren, aangezien de overheadkosten (lees: salarissen) exponentieel stijgen.

Op de hoogte blijven van de Kardashians Poster Pic

Bronnen zeggen dat een onwillige Kim Kardashian een enorme bonus heeft ontvangen om terug te keren voor seizoen 13, en de enorme cast blijft groeien.

De kinderen van North, Saint en Kourtney worden nog niet betaald (en er is geen woord over of Rob's dochter, Dream, in de show zal verschijnen).

Kendall en Kylie waren dat vroeger ook niet, maar die achtergrondsterren zijn hoofdattracties geworden, en hun salaris weerspiegelt dat.

Het veranderende landschap van tv heeft niet geholpen. Toen de show tien jaar geleden in première ging, was er simpelweg niet zoveel concurrentie op basiskabel.

De Kardashians hebben, ironisch genoeg, moeite om ... bij te blijven.

Er wordt vaak gezegd dat het Kim en haar zussen niet zoveel kan schelen of de show doorgaat of niet, en dat de klok op dit moment bijna op is.

Kris Jenner in het zwart

Bijhouden heeft ze al tot grote sterren gemaakt en ze hebben talloze andere inkomstenstromen, dus er is een niveau van ambivalentie.

Natuurlijk is er minstens één prominent lid van de beroemde familie die zich grote zorgen maakt over het vooruitzicht van annulering.

Eén keer raden wie dat MOGELIJK zou kunnen zijn.

Bronnen zeggen dat Kris Jenner zelfs tegen vrienden en familieleden pochte dat dit seizoen het populairste seizoen van de show tot nu toe zou zijn.

Door al het explosieve drama van de afgelopen maanden, met Kim, Kanye, Scott, Kourt, Rob, Chyna en Khloe, hoe kon het niet, toch?

Het lijkt erop dat dat een grote misrekening was.

Blijkt zelfs de beruchte E! Momager is houdbaar.

Hoe ze ook haar best doet, haar manipulatievermogen is beperkt. Bovendien kunnen zelfs haar nakomelingen beperkt zijn als het gaat om de zorg voor fans.

Is dit dan eindelijk het einde van een tijdperk? Een imperium, zo u wilt?

Dat valt nog te bezien, en er is nog tijd voor Kris & Kompany om de zaken om te draaien. Een saaie week maakt nog geen seizoen.

Het traject is echter zo slecht als het ooit is geweest.

Gelukkig, wat er na dit seizoen ook gebeurt, het kan altijd bekijk Keeping Up With the Kardashians online bij TV Fanatiek.

Er waren geweldige tijden.