Katy Perry hits op Trevor Knight, gooit Corn Dogs naar LSU-fans, Trolls Nick Saban op College GameDay

Dit weekend gooide Katy Perry serieuze schaduw naar Nick Saban en de LSU Tigers toen ze Texas A&M quarterback Trevor Knight raakte tijdens College GameDay. Perry, die in Baton Rouge was voor de Tigers-wedstrijd tegen de Aggies, bracht haar Corn Dog-werpvaardigheid naar een heel nieuw niveau toen ze Knight met één in het gezicht sloeg. En alsof dat nog niet genoeg was, sleepte ze ook LSU-fans in de maling door een A&M-shirt te dragen en met een Aggie-vlag te zwaaien. Onnodig te zeggen dat Perry dit weekend een geweldige tijd had met het trollen van Saban en de Tigers.

Katy Perry was zaterdag de beroemde gast op ESPN College GameDay, en zelden zul je een popzanger zo veel zien bijdragen aan een universiteitsvoetbalshow.

Op een gegeven moment gooide ze een reeks maïshonden in de richting van de camera om LSU-fans op te hitsen, wier geur ze vergeleek met het vette voedselproduct ... duidelijk:

Perry droeg een roze en zwarte trui-trui die ze al dan niet van de Universiteit van Oregon had gekregen en was nog lang niet klaar.

De 29-jarige raakte openlijk de knappe Oklahoma-quarterback Trevor Knight toen hem werd gevraagd een winnaar te kiezen voor de Sooners-wedstrijd tegen TCU.

'Trevor Knight, bel me!' schreeuwde Perry terwijl hij een op maat gemaakt, hartvormig bord omhoog hield met de afbeelding van Knight erop. Hij heeft helaas een vriendin.

Het Oklahoma-voetbalprogramma indoctrineerde Katy in de fanclub op Twitter, maar gezien het feit dat TCU uiteindelijk won, willen ze dat misschien intrekken ...

Katy Perry, Trevor Knight

Perry vroeg ook: 'Is dit het spel met de 'Dikken erin?' tijdens het picks-segment, verwijzend naar de South Carolina Gamecocks (het was niet dat spel).

Lee Corso van ESPN zette vervolgens een olifantenmasker van de Universiteit van Alabama op en wreef de beroemdheid met zijn neus, wat grappig was, hoewel surrealistisch.

Katy onderbrak haar dag aan de Universiteit van Mississippi door Alabama-coach Nick Saban op Twitter te trollen nadat Ole Miss had gewonnen en zei dat ze het noemde.

Met dit visuele hulpmiddel voor de goede orde:

Katy Perry, Nick Saban

Ze vierde natuurlijk ook met de Ole Miss-mascotte. Hoe graag zou de man in die grote knuffelbeer willen dat hij niet in een grote knuffelbeer zat...

Katy Perry, Ole Miss Mascot

Allemaal in een (waarschijnlijk erg dronken) werkdag.

Waar ze ook heen gaat, wat ze ook draagt, met wie ze is of wat ze ook doet, dit meisje weet alles levendig en onvoorspelbaar te houden.

Katy Perry, allemaal. Katy Perry.