Katie Thurston is de volgende vrijgezellin... maar zij zal de eer delen met een andere Matt James tweedeprijswinnaar!

Katie Thurston is de volgende vrijgezellin! Ze zal de eer delen met een andere Matt James runner-up. Dit wordt vast een interessant seizoen!

Ongeveer halverwege het seizoen van Matt James werd Katie Thurston verrassend naar huis gestuurd na wat een succesvolle een-op-een-date leek te zijn.

Katie's ontslag kwam als een schok voor de kijkers, niet alleen omdat Matt het naar zijn zin leek te hebben op hun date, maar ook omdat Thurston de afgelopen weken een grote favoriet bij fans was geworden.Nadat ze zichzelf op de eerste avond had onderscheiden als 'Vibrator Girl', onderscheidde Katie zich door haar bereidheid om het op te nemen tegen de 'mean girls' in de deelnemerspool van dit seizoen.

En hoewel ze misschien niet Matt's kopje thee was, lijkt het erop dat alle goodwill die ze onder kijkers heeft opgebouwd Katie goed heeft gediend - en heeft bewezen dat The Bachelorette spoilers gelijk hebben.

Reality Steve meldt dat zij de volgende Bachelorette is.

Het is onduidelijk wanneer dit wordt aangekondigd, maar het lijkt een uitgemaakte zaak - en niet een waar iedereen in Bachelor Nation blij mee is.

Misschien als resultaat van de gemengde reacties, hebben producenten ook nog een nummer twee uit het seizoen van Matt James geselecteerd, en deze tweede gelukkige dame zal binnenkort haar eigen seizoen van The Bachelorette filmen!

Hier is een overzicht van wat deze ongekende stap betekent voor de toekomst van de franchise:

1. Katie is aan de beurt!

HetZe is misschien niet de meest conventionele keuze, maar het lijkt erop dat Katie Thurston de volgende Bachelorette wordt.

2. Een beslissing tot verdeeldheid

Een verdeeldheidsbesluitTerwijl haar fans extatisch zijn, nemen veel burgers van Bachelor Nation het nieuws helemaal niet goed op ...

3. Goede vibes

Goed gevoelKatie heeft misschien wat komische verlichting geboden door haar vibrator mee te nemen op haar eerste avond in Nemacolin, maar veel fans dachten dat ze een van de eerste deelnemers zou zijn die het resort zou verlaten.

4. Het stille type

Het stille typeMatt is tenslotte een rustige, religieuze kerel. Sommige mensen hebben hem saai genoemd, maar dat is een gesprek voor een andere keer.

5. Tegenstrijdige waarden?

Tegenstrijdige waarden?Laten we niet vergeten - kort nadat Katie arriveerde met haar kleine vriend, werd Matt de eerste vrijgezel in de franchisegeschiedenis die zijn ambtstermijn in de show begon met een groepsgebed. Ongemakkelijk!

6. Katie dorst

Katie DorstinMaar het is niet haar schunnige gevoel voor humor of haar openhartige discussie over haar seksualiteit waardoor Katie's populariteit de afgelopen weken afnam.

7. Thurston gehuil

Thurston gehuilZoals je je misschien herinnert, had Katie tijdens haar tijd in de show de neiging om problemen in huis rechtstreeks aan Matt te melden.

8. Stop met je Snitchin'!

Stop met je SnitchinSimpel gezegd geloven veel kijkers dat Katie heeft laten zien dat ze een verklikker is.

9. Het juiste doen?

Het juiste ding doen?Toegegeven, veel fans juichten haar toe omdat ze optrad en een einde maakte aan het pesten en drama in huis.

10. Omgekeerde prioriteiten?

Omgekeerde prioriteiten?Terwijl anderen klaagden dat ze te ver ging en meer tijd had moeten besteden aan haar relatie met Matt, en minder aan zorgen om de andere vrouwen.

11. Op naar de volgende

Op naar de volgendeHoe het ook zij, het lijkt erop dat Katie's gedrag uiteindelijk voor haar heeft uitgepakt.

12. Katie on Top

Katie on TopWat betreft hoe de fans zullen reageren als ze officieel wordt aangekondigd als Bachelorette, nou ... het lijkt erop dat de meerderheid van de kijkers (althans onder degenen die op deze peiling hebben gereageerd) nog steeds beslist pro-Katie is.

13. Queen Katie

Queen KatieUiteindelijk is Bachelor Nation natuurlijk geen democratie en ligt het lot van Katie volledig in handen van de producenten van de show, die haar duidelijk beter kennen dan wij allemaal.

14. Gesplitste beslissing

Verdeelde beslissingKatie's huisgenoten kennen haar natuurlijk nog beter dan de producenten... en hun mening over haar lijkt nogal gemengd te zijn.

15. Serena's houding

SerenaNeem bijvoorbeeld Serena Chew. Ze wees erop dat al het drama rond pesten en het gedrag van de andere meisjes bij Katie lijkt te zijn ontstaan.

16. Conflict Katie

Conflict KatieHoewel dat niet helemaal waar is, valt niet te ontkennen dat Katie een soort magneet is voor drama.

17. Te veel van het goede?

Teveel van het goede?Drama is natuurlijk goed voor kijkcijfers, maar producenten proberen meestal een meer ingehouden deelnemer te selecteren, om kijkers niet van zich te vervreemden.

18. Of roos, wat dat betreft ...

Of Rose, wat dat betreft ...En of je haar nu liefhebt of haat, één ding is zeker: Katie is geen krimpend viooltje.

19. De grote (onofficiële) onthulling

De grote (onofficiële) onthullingMaar laten we, in de geest van een nieuw en meer dramavrij jaar, eindigen door te kijken naar een aantal van de positievere berichten over Reality Steve's bombshell Katie-nieuws.

20. Kate de Grote

Kate de GroteKatie's critici waren nogal luidruchtig, maar het goede nieuws is dat haar fans nog luidruchtiger zijn.

21. Team Katie

Team KatieEn als Twitter een indicatie is, is dat een groep die met de dag groter wordt.

22. Proost op een echte

Proost op een echteDus hef je glas op de vrouw die vrijwel zeker in de zeer nabije toekomst de volgende vrijgezellin zal worden genoemd.

23. Uit de koekenpan...

Uit de frituurpan ...Ze zal tenslotte alle hulp nodig hebben die ze kan krijgen. Het drama van Nemacolin is niets vergeleken met wat Katie gaat doorstaan.

24. Stoere menigte

Moeilijk publiekZoals Katie al op de harde manier heeft geleerd, kunnen vrijgezellenfans een enorm eigenwijs stel zijn.

25. Tot de taak

Tot de taakMaar als iemand ze aankan, is het de vrouw die het lef had om Matt James te ontmoeten met een vibrator in haar hand!

26. UPDATE: Katie zal niet alleen zijn

UPDATE: Katie WonIn een schokkende gang van zaken lijkt het erop dat Michelle Young OOK is uitgekozen om te schitteren in haar eigen seizoen van The Bachelorette.

27. Nogal een troostprijs!

Een hele troostprijs!Michelle haalde natuurlijk de laatste twee van Matt, maar uiteindelijk gaat de laatste roos naar Rachael Kirkconnell. Het is een beslissing waar Matt tegenwoordig waarschijnlijk spijt van heeft, maar dat is een gesprek voor een andere keer.

28. Een lange wachttijd

Een lange wachttijdVolgens Reality Steve begint het seizoen van Michelle pas in juli met filmen, maar daar is een heel goede reden voor/

29. Toegewijd aan jonge geesten

Toegewijd aan jonge geesten'De reden is dat Michelle haar klas niet meer wilde verlaten om over een paar weken te beginnen met filmen (wat betekent dat ze het grootste deel van de rest van haar schooljaar zou missen), vandaar dat ze deze zomer haar eigen seizoen krijgt als ze van school,' meldt Steve.

30. Jonge liefde

Jonge liefdeNet toen we dachten dat we niet meer van Michelle konden houden, vernemen we dat ze haar seizoen uitstelt zodat ze door kan gaan met lesgeven! We kunnen officieel niet wachten om haar de touwtjes in handen te zien nemen als Bachelorette!

31. De populaire keuze

De populaire keuzeEn dit is een beslissing waarvan we zeker weten dat de fans er ook dol op zullen zijn!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: