Kathryn Dennis deelt selfie met dochter te midden van tragische voogdijnederlaag

Kathryn Dennis is een van de meest populaire persoonlijkheden op reality-televisie. Het voormalige model en Southern Charm-ster heeft de harten van fans veroverd met haar zuidelijke charme en wilde capriolen. Ondanks haar succes op televisie, is het persoonlijke leven van Kathryn verre van perfect geweest. De afgelopen jaren is ze verwikkeld in een voogdijstrijd met haar ex-man, Thomas Ravenel. Kathryn deelde onlangs een selfie met haar dochter op sociale media, te midden van berichten dat ze de voogdij over het kind had verloren. De foto ging snel viraal, terwijl fans zich rond Kathryn verzamelden in haar tijd van nood.

Kathryn Dennis heeft zowel haar fans als haar haters een niet al te subtiele boodschap gestuurd.

De Southern Charm-ster deelde donderdag een selfie van zichzelf en haar zes jaar oude dochter, Kensie, breed glimlachend naast de zeer jonge vrouw en inclusief bij de foto een onderschrift dat luidt:Van alle namen die ik ben genoemd, is mama mijn favoriet.

Kathryn Dennis en Dochter

Dennis verwijst hier duidelijk naar kijkers die geen grote fan van haar zijn.

Terwijl ze ook verwijst naar haar teleurstellende recente ontwikkeling.

Zoals eerder gemeld, Dennis is tijdelijk de voogdij kwijt van Kensie en haar vier jaar oude zoon, Saint, aan ex-vriend Thomas Ravenel.

Dit is op dit moment het hoogtepunt van een buitengewoon lelijke juridische strijd tussen Dennis en Ravenel, die beiden de ander vaak hebben weggegooid als onverantwoordelijke drugsverslaafden.

Kathryn Dennis, Kinderen

In een verklaring aan People Magazine op dinsdag zei de advocaat van Ravenel dat Dennis toezicht heeft gehouden op weekendbezoeken, en niets meer, op dit moment.

'Ik kan de vorige week vrijgegeven informatie bevestigen dat mevrouw Dennis momenteel in het weekend en overdag onder toezicht staat met de minderjarige kinderen van de partijen en dat meneer Ravenel van plan is om deze zomer met de kinderen naar Aiken, South Carolina te verhuizen', opende de verklaring.

Volgens dezelfde advocaat is de reden voor de wijziging van de eerdere overeenkomst van gezamenlijk gezag van het voormalige koppel onbekend, namelijk omdat 'alle documenten in deze zaak zijn verzegeld'.

Ravenel is echter 'van plan om deze zomer met de kinderen te verhuizen naar Aiken, South Carolina', voegt dit bericht toe.

Kathryn Dennis en Thomas Ravenel op tv

Het is onduidelijk wat zo'n verhuizing zou betekenen voor Dennis en haar vermogen om deze kinderen mee op te voeden.

Maar ze kan niet blij zijn met de mogelijke adreswijziging.

In 2019 streden de exen voor de rechtbank en kwamen uiteindelijk overeen om de gezamenlijke voogdij over hun kinderen te delen, waarbij Ravenel primaire legaal voogdij.

Dennis leek destijds tevreden met de regeling.

Kathryn Dennis wordt blond voor de re√ľnie

Dit is wat ze toen tweette:

'Ik wil mijn fans gewoon officieel van me laten horen dat Thomas en ik alle zaken met betrekking tot onze kinderen hebben opgelost. Ik geloof dat deze gezamenlijke voogdijregeling in het belang van onze kinderen is.

'Blij om verder te gaan.

'Bedankt voor al jullie geduld, steun en liefde.'

Kathryn Dennis en Thomas Ravenel in 2020

Dennis en Ravenel, die van 2014 tot 2016 af en toe een relatie hadden, maakten voorgoed een einde aan hun romance te midden van diens worsteling met middelenmisbruik.

De Bravo-ster checkte vervolgens in voor behandeling en vroeg de eerder genoemde gezamenlijke voogdij over haar zoon en dochter aan.

Dennis diende later de exclusieve voogdij over Kensie en Saint in nadat Ravenel was gearresteerd wegens mishandeling en mishandeling , voortkomend uit een vermeende ontmoeting in januari 2015 met de voormalige oppas van de kinderen, die hem heeft beschuldigd van verkrachting.

Nadat Ravenel de zaak had beslecht, oordeelde een rechter dat het ex-stel de gezamenlijke voogdij zou blijven delen.

Hij werd in 2018 ontslagen door Bravo als gevolg van deze beschuldiging.

Kathryn Dennis en Thomas Ravenel, Kensie Preschool Graduation

Dennis, van haar kant, blijft deel uitmaken van de cast van Southern Charm.

Ze reageerde het afgelopen seizoen op Ravenel die zijn nieuwste vriendin zwanger maakte.

Een tijdje geleden vond ik een positieve zwangerschapstest bij hem thuis en hij zei: 'Was ik niet, moet iemand anders zijn geweest', zei Dennis tijdens een aflevering van november 2020.

Ik had gehoord dat hij was gezien bij een verloskundige met een meisje dat aan het showen was. Het is niet normaal.

Kathryn Dennis op Bravo

Ravenel verwelkomde uiteindelijk zoon Jonathan met de nu verloofde Heather Mascoe in juni 2020.

Dennis gaat ondertussen uit met Chleb Ravenell.

Tijdens de recente re√ľniespecial werd onthuld dat de achternaam van Ravenell een extra L heeft om zijn familielijn te onderscheiden van die van de Ravenels ... omdat zijn familie ooit eigendom was van de voorouders van Thomas als slaven.

We weten het toch?

Het is een erg verwarrende puinhoop.