Kate Middleton: 'Supernanny' inhuren om met prins George driftbuien om te gaan?

Als je moeite hebt om je kleintjes bij te houden, is het misschien tijd om te overwegen een supernanny in te huren. Volgens rapporten heeft Kate Middleton precies dat gedaan door een beroep te doen op de diensten van kinderopvangexpert Maria Konstantinidi om te helpen met de driftbuien van prins George. Konstantinidi zou een grote favoriet zijn bij de koninklijke familie, omdat hij eerder samenwerkte met prins William en Kate's neef, prins Louis. Er wordt ook gezegd dat ze een 'magische' manier heeft met kinderen, en dat is precies wat je nodig hebt bij het omgaan met driftbuien. Als je overweegt een supernanny in te huren, dan is Konstantinidi zeker de persoon die je in je team wilt hebben. Met haar schat aan ervaring en onmiskenbaar talent zal ze je kleintjes al snel als engelen laten gedragen.

Het lijkt misschien alsof Kate Middleton nooit iets om haar geeft.

Ze is tenslotte een freakin 'royalty, wat betekent dat ze met haar vingers kan knippen en je kan laten onthoofden omdat je ergens opduikt in dezelfde outfit als zij.Volgens de mensen die zulke dingen bijhouden, zijn Kate en prins William lui, zelfs naar koninklijke maatstaven, wat volgens ons betekent dat ze weigeren hun hoofd op te heffen om het de mensen die ze druiven voeren voor de kost een beetje gemakkelijker te maken.

Zal Kate George Charlotte Canada tot ziens zwaaien

Maar peuters zijn peuters, en ze geven niet om je titels, tiara's of gezellige relaties met de Illuminati-hagedismensen die het weer beheersen.

Wat betekent dat als het gaat om het disciplineren van de 3-jarige prins George, Kate dezelfde problemen heeft als elke moeder.

Nou ja, misschien niet elke andere moeder.

Ze hoeft niet iemand te zoeken om bij haar kinderen te overnachten omdat ze vast kwam te zitten als dubbelganger bij wat het Britse equivalent van Wal Mart ook is, maar je snapt het wel.

De eerste duidelijke aanwijzing dat George mogelijk iets anders zou kunnen zijn dan de prima en correcte nakomeling die hij is afgebeeld, kwam vorige maand tijdens Pippa Middleton's huwelijk.

Kate Middleton met George en Charlotte

Kate werd gespot terwijl ze haar geduld verloor met George en prinses Charlotte, en we stellen ons voor dat Kate Middleton boos wordt ofwel hilarisch ofwel angstaanjagend broekplassen is.

Het was moeilijk te zeggen aan de hand van de foto's.

Hoe dan ook, rond deze tijd verloren Will en Kate hun hoofdhuishoudster, naar verluidt omdat ze stopte vanwege hun buitensporige eisen.

Er is dus een vacature in het huis van Windsor, en ten minste één van de twee kinderen van Will en Kate blijkt een koninklijke plaag te zijn.

Wat moeten we doen?

Wel, dit is Engeland, dus het antwoord is natuurlijk om een ​​echte oppas in te schakelen.

Prins George Double Wave Canada

En dan hebben we het niet over een lepeltje suiker, een soort vliegende paraplu.

Nee, bronnen zeggen dat Will en Kate 250.000 pond (ongeveer $ 320.000 of 5 Chris Christies) hebben betaald voor een zogenaamde 'supernanny' die 'gezworen heeft hun kinderen in vorm te zwepen.

'De nieuwe oppas is afgestudeerd aan het prestigieuze Norland College in Bath', vertelt een bron aan Grazia.

'Ze spreekt vloeiend zes talen en spreekt met de kinderen in het Frans en Spaans, en gebruikt haar vaardigheden als gediplomeerd kindergedragsspecialist om Kate en William te helpen omgaan met driftbuien en andere problemen.'

Ja, ze spreekt misschien zes talen, maar ze verstaat geen brutale praat, hoor je?

Hoe dan ook, zo stellen we ons haar inleidende toespraak voor de kinderen graag voor.

Natuurlijk zullen ze terugvechten met verschillende hijinks, tot en met ingenieuze boobytraps.

We zijn in feite gestopt met het leren van nieuwe dingen over de wereld rond de tijd Alleen thuis kwam uit.