Kate Gosselin: TLC heeft me ONTSLAG omdat ik mijn kinderen uitbuit!

Kate Gosselin: TLC heeft me ONTSLAG omdat ik mijn kinderen uitbuit! In een recent interview onthulde Kate Gosselin dat ze door het TLC-netwerk was ontslagen wegens uitbuiting van haar kinderen. 'Ik was echt van streek', zei Gosselin. 'Ik had het gevoel dat ik werd uitgebuit.' Gosselin zei verder dat ze het gevoel had dat ze 'misbruikt' werd door het netwerk. Het is geen geheim dat Kate Gosselin ervan wordt beschuldigd haar kinderen uit te buiten voor roem en fortuin. En het lijkt erop dat die beschuldigingen haar eindelijk hebben ingehaald.

Jon Gosselin klaagt al maanden dat Kate haar (achtergebleven) kinderen uitbuit tegen gerechtelijke bevelen in.

Niet alleen vond een rechter Kate minachtend voor de rechtbank, maar Kate onthulde iets onthutsends: TLC heeft haar ontslagen!

Kate Gosselin lijkt van streek

Zoals we eerder meldden, waren Kate Gosselin en Jon Gosselin beiden aanwezig in de rechtbank voor een hoorzitting op 19 december.

Jon had Kate voor de rechter gedaagd en haar ervan beschuldigd het bevel van de rechtbank te hebben geschonden.

De kinderen, zo beweert Jon lang, worden nadelig beïnvloed door roem, en hij heeft Kate ervan beschuldigd hen uit te buiten voor haar eigen financiële gewin.

Jon had beweerd dat Kate eerder geen werkvergunning had gekregen voor haar vier minderjarige kinderen, maar ervoor had gekozen om toch te filmen.

Kate Gosselin deinst terug van afschuw

Tijdens de rechtbank werd bevestigd dat Kate de beslissing van de rechtbank schond. Dat is nooit een goede plek om te zijn.

Kate moest Jon ook $ 1.500 betalen voor gerechtskosten. Maar dat is niet alles.

RadarOnline meldt dat Kate toegaf ontslagen te zijn bij het netwerk.

Volgens de insider: 'Kate heeft in de rechtbank verklaard dat TLC hun relatie met haar heeft beëindigd.'

Kate Gosselin Doesn

Tot nu toe heeft TLC nog geen publiekelijk commentaar op het onderwerp gegeven om het te bevestigen of te ontkennen.

En Kate heeft alleen in de rechtbank in het openbaar over dit onderwerp gesproken.

Dat betekent echter dat de show waarin ze haar vier overgebleven kinderen gebruikt voor geld en roem waarschijnlijk niet meer is.

Gelukkig klinkt het alsof fans dat ook kunnen verwachten Kate meer datum om niets meer te zijn dan een slechte herinnering.

Kate Gosselin Promo Pic

Dezelfde bron die verslag deed van Kate's bekentenis in de rechtszaal, vertelde ook over goed, maar niet verrassend nieuws.

'De kinderen doen het goed op school', kondigt de bron aan.

Dat is goed nieuws. We hopen dat de Gosselin-kinderen, met hun minderjarige realitycarrière achter zich, zich kunnen concentreren op zichzelf zijn.

Natuurlijk, voor de vier minderjarigen die nog steeds onder Kate's tirannieke dak leven, is dat misschien pas over drie jaar mogelijk - zo niet meer.

Kate Plus Date-scène

Kate Gosselin is al meer dan tien jaar een realityster en een begrip.

Online schattingen schatten haar nettowaarde echter op ongeveer $ 200.000, plus alles waar ze van verdiende Kate meer datum .

Dat kan betekenen dat ze iets meer dan $ 1 miljoen waard is, of meer.

Echter, gezien het feit dat ze naar verluidt zes cijfers per aflevering verdiende Kathy Plus 8 , mensen vragen zich echt af waar het geld is gebleven.

Kate Gosselin op haar gram

Natuurlijk zijn online schattingen precies dat: schattingen. Nog meer geloofwaardige bronnen zoals Forbes kan soms worden betwist.

Er wordt ook aangenomen dat een deel van het inkomen van elke aflevering naar de rekeningen van de kinderen ging, hoewel we hier natuurlijk geen bewijs van hebben gezien.

Jon heeft gezinspeeld op hoe Hannah en Collin van veel geld wegliepen om te ontsnappen aan de hel van het leven met Kate.

Maar het klinkt alsof Kate haar levensstijl radicaal moet veranderen -- of een nieuwe baan moet zoeken die elk jaar een enorm bedrag betaalt.

Afstudeertijd!

Fans verwachten volledig dat Kate zich overgeeft aan haar favoriete tijdverdrijf - Jon de schuld geven van alles.

De waarheid is dat Jon gewoon heeft gepleit voor zijn kinderen, inclusief de vier minderjarigen die nog bij Kate wonen.

Nadat hij de verhalen uit de eerste hand van Hannah en Collin had gehoord over hoe hun leven was, kon hij het niet laten doorgaan.

En de rechtbank was het erover eens dat het meer kwaad dan goed deed om de vier minderjarige kinderen op camera te hebben.

Zal Kate, nu TLC de banden met haar heeft verbroken, naar een ander netwerk kijken om een ​​geheel nieuwe show te doen? Het werkte voor June Shannon ... een tijdje.