Nettowaarde van Kardashian Family-leden: gerangschikt! Gestoord!!

De Kardashians zijn een van de beroemdste families in Amerika en ze hebben de bijpassende bankrekeningen. Hier is een uitsplitsing van het vermogen van het gezin, gerangschikt van laag naar hoog.

Zonder het baanbrekende (tee-hee, kijk eens wat we daar deden) filmisch meesterwerk dat bekend staat als de Kim Kardashian-sekstape, zou er zijn geen Kardashian media-imperium om over te spreken.

Een decennium na de release van de film heeft de beruchte door Ray J geproduceerde ravotten echter in wezen Amerika's op een na beroemdste familie van door roem geobsedeerde egomaniakken voortgebracht.Ja, opnieuw bewijzend dat de Kard-clan veel meer uithoudingsvermogen heeft dan de strengste critici vreesden, het is moeilijk om hun rijkdom bij te houden.

Naast de OG's halen de jongere zussen van Kourtney, Kim en Khloe geld binnen en vertonen ze geen tekenen van vertraging.

Over hoeveel geld hebben we het hier?

Hier is de nettowaarde voor elk gezinslid, wat je misschien zal verbazen, tenminste voor zover het gaat om wie er bovenaan de Kardashian-geldstapel staat.

Maar we beginnen met deze onderpresteerder ...

1. Rob Kardashian: geschat vermogen, $ 2,5 miljoen

Rob Kardashian: geschat vermogen, $ 2,5 miljoenKijk, begrijp ons niet verkeerd. De meeste mensen op deze planeet zouden moorden voor een nettowaarde van $ 2.500.000. In dit gezin is dat echter behoorlijk gênant. Afgezien van die reeks sokken waar Kris hem zijn naam op liet zetten, bestaan ​​Robs zakelijke ondernemingen niet. Zijn kortstondige tv-terugkeer met Blac Chyna vlamde sneller uit dan hun brandbare relatie. Dat vermogen kan ook afnemen, aangezien Chyna hem de komende 17 jaar voor alles neemt wat ze kan. Misschien wil je cv's gaan versturen, Rob.

2. Scott Disick: geschat vermogen, $ 15 miljoen

Scott Disick: geschat vermogen, $ 15 miljoenDe bankrekening van de Heer is misschien geen kaars voor de moeder van zijn kinderen en haar broers en zussen, maar een nettowaarde van acht cijfers voor feesten en ontucht je leven weg? Niet slecht voor een talentloze, 35-jarige meeloper. Goed gespeeld?

3. Kendall Jenner: geschatte nettowaarde, $ 18 miljoen (en stijgend)

Kendall Jenner: geschatte nettowaarde, $ 18 miljoen (en stijgend)Zoals Steve Harvey ons eraan herinnerde, was Kendall tijdens de historische verschijning van de Kard-clan in Family Feud in 2017 het best betaalde model ter wereld. en broers en zussen. Een bescheiden nettowaarde van $ 18 miljoen voor Kendall is echter niet verschrikkelijk. Hou je kop, meid.

4. Een financieel aanvalsplan

Een financieel aanvalsplanMaar ook al verdient ze momenteel de laagste van haar zussen, degenen die dit soort dingen nauwkeurig analyseren, zeggen dat Kendall misschien wel de financieel meest onderlegde is. Hoezo dat?

5. Vertakken

UitbreidenHet grootste geld is misschien wel beïnvloeding door tv en sociale media, maar Kendall kijkt naar het grote geheel en weigert al haar eieren in één mand te leggen, en concentreert zich op een modellencarrière die - grotendeels - afhangt van haar eigen werk, niet de inspanningen van haar familie. Zal het zijn vruchten afwerpen? Hoogstwaarschijnlijk, wat er ook gebeurt, ze is niet afhankelijk van de E! Netwerk en Instagram voor haar cashflow, en ze leeft ook meer onder de radar dan de meesten.

6. Kourtney Kardashian: geschat vermogen, $ 35 miljoen

Kourtney Kardashian: geschat vermogen, $ 35 miljoenJa, de moeder van drie kinderen en voormalig partner van Scott Disick is bijna twee keer zoveel waard als hij, en bijna het dubbele van Kendall. Haar werk is misschien niet zo spraakmakend, maar degenen die Kourtney het beste kennen, zeggen dat ze 24/7 op haar hoede blijft, en we bedoelen niet alleen trainen als een bezeten vrouw om die krankzinnige bochten vol te houden.

7. Het familiebedrijf

Het familiebedrijfDe inkomsten van Kourtney komen voornamelijk van haar werk aan Keeping Up With the Kardashians (fans realiseren zich misschien niet dat ze een uitvoerend producent is, evenals een van de sterren van de show) en haar goedkeuringsovereenkomsten op sociale media met merken als Lyfe Tea. Geen slechte Lyfe als je het kunt krijgen.

8. Leuk weetje:

Leuk weetje:Kourtney, een echte visionair, was eigenlijk het eerste lid van de familie dat een uitstapje maakte naar reality-tv. In 2005 speelde ze in een enkel seizoen van het seizoen van de show Filthy Rich: Cattle Drive, waarin erfgenamen en erfgenamen moesten werken als ranchhanden. En je dacht dat je alles wist over de Kards!

9. Khloe Kardashian: geschat vermogen, $ 40 miljoen

Khloe Kardashian: geschat vermogen, $ 40 miljoenZeker, Khloe heeft een moeilijk jaar achter de rug, met het Tristan Thompson-valsschandaal en zo, en ze heeft nu een kind om te onderhouden, maar ze blijft dikke stapels binnenhalen van haar vele lucratieve zakelijke ondernemingen. Je kunt altijd op Khloe vertrouwen om ergens voor te schelden, schaamteloos en effectief.

10. De spin-offkoningin

De spin-off-koninginKhloe wordt vaak beschouwd als de grappigste en meest natuurlijk charmante van de Kardashians, wat misschien de reden is waarom ze in zoveel spin-offs heeft kunnen schitteren. Geen van alle is zo succesvol geweest, maar ach, ze krijgt altijd meer werk.

11. Een eenvrouwsnetwerk

Een eenvrouwsnetwerkNaast Keeping Up with the Kardashians en een sporadische spin-offserie waarin zij en Kourtney kort in verschillende steden wonen, organiseerde Khloe een show die eigenlijk Kocktails heette met Khloe op het FYI-kanaal en op Revenge Body op E! Geen woord over of ze Revenge Body 2 zal produceren, waarin ze Tristan vermoordt en zijn lichaam in de oceaan gooit, Dexter-stijl.

12. Kris Jenner: geschat vermogen, $ 60 miljoen

Kris Jenner: geschat vermogen, $ 60 miljoenWat is een familiebedrijf zonder momager? Kris verdient meer dan een aantal van haar dochters, maar alleen omdat ze in de positie is om hun winstgevende carrières te managen... die in totaal honderden miljoenen waard zijn.

13. De bijblijvende koningin

De Keeping QueenKris is niet alleen uitvoerend producent van Keeping Up with the Kardashians, ze wordt ook gecrediteerd voor het pitchen van de show voor Ryan Seacrest in 2007. Met andere woorden, ze haalt veel van de top. Als je begrijpt wat we bedoelen.

14. Geld uitgeven om geld te verdienen

Geld uitgeven om geld te verdienenHet beste wat Kris voor haar bankrekening deed, was natuurlijk het leven schenken aan vijf betaalbare dochters. Ze nam een ​​beetje verlies op Rob, maar nog steeds een redelijk goede staat van dienst. Grapje, Rob! Maar niet echt, praat over een zwart schaap en waarschijnlijk een nettoverlies. Ze heeft absoluut niet meer dan $ 2,5 miljoen uitgegeven aan het opvoeden van die gast. En voor wat. WAARVOOR?!

15. Caitlyn Jenner: geschat vermogen, $ 100 miljoen

Caitlyn Jenner: geschat vermogen, $ 100 miljoenCaitlyn is $ 100 miljoen waard en overschrijdt de grens van negen cijfers dankzij jarenlange optredens op Keeping Up with the Kardashians en later I Am Cait. Opdat we niet vergeten, de voormalige Bruce Jenner was ook een groot probleem, hij harkte het deeg binnen van spreekbeurten na de Olympische Spelen en goedkeuringsovereenkomsten. Ken je die Wheaties Breakfast of Champions-doos nog? Bruuuuuuuuce.

16. Er gaan nieuwe deuren open

Er gaan nieuwe deuren openCait is misschien beladen, maar ze heeft een fortuin uitgegeven om Cait te worden, en ze is nooit teruggeschrokken voor de schijnwerpers - of geld verdienende ondernemingen. Ze publiceerde ook een memoires over haar overgang van man naar vrouw, The Secrets of My Life, en als een icoon van de transgendergemeenschap verwachten we dat haar verdienpotentieel nog steeds een aanzienlijk voordeel heeft.

17. Kim Kardashian: geschat vermogen, $ 350 miljoen

Kim Kardashian: geschat vermogen, $ 350 miljoenKim blijft een absoluut krankzinnig bedrag binnenhalen. Geloof het of niet, maar ze wordt verondersteld zelfs meer waard te zijn dan haar man, Kanye West, wiens bezit wordt geschat op $ 160 miljoen. Dus gecombineerd zijn Kim en 'Ye bijna halverwege de status van miljardair-baller. Kim-yay!

18. Altijd druk

Altijd drukHet is duidelijk dat Kim veel geld verdient als realityster en influencer, maar ze komt uit de tijd dat Ray J het haar voorlegde en Kris Jenner de video 'lekte' voor publiciteit. Kim is een onafhankelijke, slimme zakenvrouw die altijd meerdere ijzers in het vuur heeft.

19. Hoe doet ze het?

Hoe doet ze het?Naast cosmetica hebben Kim's aanwezigheid op sociale media, mobiele games, goedkeuringsovereenkomsten en Keeping Up with the Kardashians-geld allemaal bijgedragen aan haar enorme waarde. En hey, ze kan vrijwel alle fortuinen van haar broers en zussen opstrijken. Net als Kylie is Kim's schoonheidslijn KKW haar persoonlijke kash kow geworden. Ze kwam binnen op nummer 54 op de vierde jaarlijkse America's Richest Self-Made Women-lijst van Forbes. Zelfgemaakte in luchtcitaten, maar wat dan ook. Ze is geladen.

20. Kylie Jenner: geschat vermogen, $900 MILJOEN!!!

Kylie Jenner: geschatte nettowaarde, $ 900 MILJOEN !!!Kim heeft officieel de troon afgestaan ​​aan de nieuwe nummer één CEO in de Kard-clan - de 20-jarige moeder van ene Kylie Jenner - en bij lange na, om op te starten. Negenhonderd miljoen dollar.

21. Make-upmagnaat

Make-upmagnaatWe moeten zeggen dat de inkomsten van Kylie het moeilijkst te schatten zijn, maar we weten dat haar cosmeticalijn momenteel wordt gewaardeerd op $ 800 miljoen en naar verwachting de grens van $ 1 miljard in de komende twee jaar zal doorbreken.

22. Godin van de 'Gram

Godin van deKylie is ook de grootste verdiener op sociale media. Een analysebureau heeft onlangs vastgesteld dat ze meer dan $ 1 miljoen heeft betaald voor elke gesponsorde post. Geen slechte bijkomstigheid.

23. Ik kom voor jou, Zuck

Ik kom voor jou, ZuckHaar volledig eigen schoonheidsmerk, samen met aanbevelingen, haar kledinglijn en tv-salarissen, hebben allemaal bijgedragen aan de waarde van de jonge ster op $ 900 miljoen, en ze zal naar verwachting de jongste selfmade miljardair ooit worden en zelfs Facebook's Mark Zuckerberg overtreffen. Wauw.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: