Kailyn Lowry: Ja, ik heb Javi bedrogen met Chris Lopez ... Maar dwaas verdiende het!

Kailyn Lowry staat bekend om haar no-nonsense houding en ze houdt zich zeker niet in als het om haar persoonlijke leven gaat. De realityster is open geweest over haar tumultueuze relatie met ex-man Javi Marroquin, en onlangs onthulde ze dat ze hem bedroog met een andere man. In een nieuw interview vertelt Kailyn waarom ze besloot Javi te bedriegen, en ze maakt duidelijk dat ze geen spijt heeft van haar beslissing. Kailyn legt uit dat Javi tijdens hun huwelijk 'een totale dwaas' was en dat ze het gevoel had dat hij het verdiende om bedrogen te worden. Hoewel de bekentenis van Kailyn voor sommigen misschien als een schok komt, is het eigenlijk niet zo verrassend. Kailyn is altijd heel openhartig geweest over haar huwelijksproblemen en ze is nooit iemand geweest die de waarheid uit de weg ging.

Zoals je waarschijnlijk weet, is Kailyn Lowry, castlid van Teen Mom 2, momenteel zwanger van haar vierde kind.

En je weet waarschijnlijk ook dat deze zwangerschap allesbehalve gemakkelijk is geweest voor de 28-jarige MTV-ster.Ten eerste, Kail vrijgezel en voor het eerst zwanger.

Ten tweede moest ze een straatverbod aanvragen tegen Chris Lopez, de vader van haar derde en binnenkort vierde baby.

Het is niet verrassend dat Kail door de ernst van de situatie, als ze Tiwtter niet door elkaar haalt, in een bedachtzame bui is.

En ze kijkt terug op haar relaties uit het verleden en overweegt waar ze staat met haar babypapa's.

Haar nieuwste online overpeinzingen bevatten meer openhartigheid en eerlijkheid dan we gewend zijn van realitysterren.

En voor sommigen werpt het Kail in een geheel nieuw licht. Bedoelen we dat op een goede of slechte manier? Kijk eens:

1. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenKailyn Lowry bevindt zich in een moeilijke positie. Om te beginnen verwacht ze haar tweede kind met een man die ze openlijk veracht.

2. Contemplatief voelen

Contemplatief voelenEn nu kijkt ze terug op de gebeurtenissen en beslissingen die haar naar dit bitterzoete moment in haar leven hebben gebracht.

3. Bumpherinneringen

Bump herinneringenChris is nog steeds in de voorhoede van Kails geest. Geen verrassing daar, aangezien ze zijn kind draagt, en zo.

4. Geheugenlaan

Geheugen LaanMaar het lijkt erop dat een recente Instagram Q&A de Teen Mom 2-ster ertoe heeft aangezet terug te kijken op haar relaties met haar vorige babypapa's.

5. Nogal een sprong

Kail vroeg fans om over haar conclusies te trekken. Een fan ging ervan uit dat ze nog steeds gevoelens voor Javi heeft.

6. Ja, nee

Ja neeKail was er natuurlijk snel bij om haar volgeling van dit idee uit de droom te helpen.

7. Gewoon vrienden

Gewoon vrienden'Ik heb geen romantische gevoelens voor hem, we zijn vrienden/co-ouder,' antwoordde Kail.

8. Lage slag

Lage slagVanaf dat moment nam het een beetje een vervelende wending, omdat fans Kail ervan beschuldigden een ontoereikende partner te zijn voor de drie mannen die haar kinderen verwekten, en het drama creëerden dat haar leven zo negatief beïnvloedde.

9. Au

Au'Ik neem aan dat jij de gemene deler bent voor alle problemen in je leven', schreef een volger.

10. De klap terug

De klap terug'Ik heb mijn rol gespeeld in mijn romantische relaties, maar ik co-ouder prima - al jaren met 2/3. Dus dat zegt iets,' antwoordde Lowry.

11. Zelfvergeving

Zelfvergeving'Bovendien geloof ik niet dat ik verantwoordelijk kan worden gehouden voor de problemen waar ik als kind mee te maken kreeg. En dat is de afgelopen 7+ maanden in therapie', voegde ze eraan toe.

12. Erboven uitstijgen

Erboven uitstijgenHet is duidelijk dat Kail op dit punt in haar carrière in staat is om minachtende opmerkingen van haatdragende vreemden van zich af te schudden. Maar nog steeds. het lijkt erop dat al dat gepraat over haar verleden haar aan het denken heeft gezet...

13. Schoonmaken

Komt schoon'Verdorie, ik kwam echt uit bij degene van wie ik zei dat hij zich geen zorgen moest maken over #yikes en toen ging hij vreemd met elk meisje van wie hij zei dat ik me geen zorgen moest maken... alles komt rond #lessonlearned', tweette ze maandag.

14. Openen

OpenenKail heeft in het verleden toegegeven dat ze tegen het einde van hun huwelijk ontrouw was aan Javi. Maar dit is de eerste keer dat ze bekende dat ze vreemdging met Chris ... terwijl ze Marroquin verzekerde dat ze 'gewoon vrienden' waren.

15. Geen geweldige uitstraling

Geen geweldige uitstralingLowry werd ingezet bij de Amerikaanse luchtmacht tijdens de periode van ontrouw van Kail, dus het is niet verwonderlijk dat haar bekentenis bij sommige mensen niet in goede aarde viel.

16. Jakkes

JakkesChris heeft ook bevestigd dat hij en Kail een affaire hadden terwijl Javi in ​​het buitenland was.

17. Bezig blijven

Bezig houdenMaar hij zegt dat haar ontrouw daar niet ophield, terwijl ze doorging met haar andere 'vrienden' terwijl ze contact maakte met Lopez.

18. Er gebeurt veel

Er gebeurt veelKail moet nog reageren op die bewering, wat niet erg verrassend is. Ze heeft tenslotte van alles op haar bord tegenwoordig.

19. Kail en de chaos

Kail en de chaosZe bood onlangs een zwangerschapsupdate aan, die bevestigde dat haar leven net zo chaotisch is als altijd.

20. Babyjongen komt eraan!

Babyjongen komt eraan!Baby Boy en ik komen op 29 weken en zo dankbaar dat we in ons derde trimester zijn! Hij heeft nog steeds geen naam, maar dit is de chaos, zo doen we dingen', schreef Lowry.

21. Grote dingen op komst

Grote dingen op komst'Emotioneel is dit waarschijnlijk mijn zwaarste zwangerschap geweest. We zijn thuis bezig geweest met het plannen en inrichten van zijn kinderkamer, ik kan niet wachten om je het eindproduct te laten zien! voegde ze eraan toe.

22. En dat is nog niet alles...

En datLowry noemde zichzelf onlangs 'vrijgezel en zwanger', maar er is reden om aan te nemen dat ze misschien een relatie heeft!

23. Eten voor twee

Eten voor tweeJa, op Instagram vorige week suggereerde Lowry dat er een nieuwe man in haar leven is.

24. Het laten werken

Het laten werkenWe weten niet eens zeker hoe daten tijdens zwangerschap en quarantaine mogelijk is, maar hey - waar een wil is, is een weg.

25. Een uitstel

Een uitstelHoe het ook zij, Kail maakt tegenwoordig duidelijk veel door. Dus we hopen dat de haters haar een beetje kunnen kalmeren tijdens haar derde trimester.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: