Kailyn Lowry & Javi Marroquin: een tijdlijn van liefde, huwelijk, echtscheiding, vernietiging

De relatie van Kailyn Lowry en Javi Marroquin heeft door de jaren heen ups en downs gekend. Ze hebben veel liefde ervaren, maar ook veel vernietiging. Hier is een tijdlijn van hun relatie, vanaf het begin tot nu.

Er was een tijd dat Kailyn Lowry en Javi Marroquin een van de meest geliefde koppels in de wereld waren Tiener mama franchise.

helaas, na een rotsachtig huwelijk van drie jaar, Lowry en Marroquin stopten ermee , en tegenwoordig proberen ze door de woelige wateren van minnelijk co-ouderschap te navigeren.

Ze hebben gemengde resultaten behaald, maar we geven ze een wereld van lof voor het blijven stellen van de behoeften van hun zoon boven die van henzelf.

Bekijk de galerij hieronder voor een overzicht van hoe Kail en Javi zijn gekomen waar ze nu zijn.

1. Getrouwd!

Getrouwd!Kailyn en Javi trouwden op 4 september 2012 tijdens een kleine ceremonie in een gerechtsgebouw in Pennsylvania.

2. Kailyn onthult bipolaire stoornis na ruzie met Javi

Kailyn onthult bipolaire stoornis na ruzie met JaviBegin 2013 onthulde Kailyn dat ze leed aan een bipolaire stoornis, die ze leerde nadat ze in therapie was gegaan na een verhitte strijd met Javi. Kailyns moeder lijdt ook aan een bipolaire stoornis.

3. Een gevecht wordt fysiek

Een gevecht wordt fysiekIn seizoen 3 wordt een gevecht fysiek wanneer Kailyn Javi's gezicht vastpakt en hem wegduwt. 'God, ik haat je,' schreeuwde Kail, waarop Javi terugschreeuwde: 'En daarom gaan we verdomme uit elkaar.'

4. Kailyn & Javi hebben een baby!

Kailyn & Javi hebben een baby!Kailyn is in november 2013 bevallen van zoon Lincoln.

5.

Javi noemt Kailyn eenKailyn ging op een avond uit met vrienden, en Javi schold haar uit en sms'te: 'Je kinderen zijn hier. Je hoeft niet zo lang te blijven. Je bent een slechte moeder. Je moet aan je gezin denken. In de clip hierboven schreeuwt Kailyn tegen Javi omdat ze haar nacht verpest heeft.

6. Javi wordt ingezet, geruchten over echtscheidingen beginnen

Javi wordt ingezet, geruchten over echtscheidingen beginnenIn januari 2016 werd Javi in ​​het buitenland ingezet bij de Amerikaanse luchtmacht toen geruchten over echtscheidingen de ronde deden. Javi twitterde: Liefde staat iemands visie soms in de weg dat het niet altijd de beste keuze is, waardoor fans zijn huwelijk met Kail in twijfel trekken.

7. Ging Javi vreemd in het buitenland?

Ging Javi vreemd in het buitenland?Echtscheidingsgebabbel begon ECHT op te lopen toen Javi deze foto van zichzelf met een mysterieuze vrouw op Instagram plaatste. We weten nog steeds niet wie ze is.

8. Kailyn tweets over huwelijksproblemen

Kailyn twittert over huwelijksproblemenNadat Javi de verdachte foto met mysto-lady had gepost, twitterde Kailyn: 'Je realiseert je pas hoe graag je iets wilt als je weet dat je het niet kunt krijgen', wat fans opvatten als een hint naar echtscheiding.

9. Javi sext een andere vrouw en tweet erover!

Javi sext een andere vrouw en tweet er vervolgens over!We wisten dat er iets mis was toen Javi tweette: 'De foto die ik net naar @Kimberlyyy_Rene #onmycalvinkleinshhh heb gestuurd.' Het klinkt alsof hij een andere vrouw een foto van zichzelf in zijn ondergoed heeft gestuurd. Toen een fan ernaar vroeg, twitterde Kailyn: 'Borderline ongepast, maar het is wat het is.'

10. Kail woont MTV Movie Awards bij met ex Jo Rivera - en gooit haar trouwring weg

Kail woont MTV Movie Awards bij met ex Jo Rivera - en gooit haar trouwring wegKailyn liep in april 2016 op de rode loper van de MTV Movie Awards met haar ex Jo Rivera, en ze droeg GEEN belangrijk sieraad - haar trouwring.

11. Kailyn Lowry bevestigt semi-echtscheiding

Kailyn Lowry bevestigt semi-scheidingKailyn ontkende kortaf echtscheidingsgeruchten op Twitter, maar retweette vervolgens een fan die schreef: Dingen gebeuren, mensen groeien uit elkaar. Het is leven. Blijf vooruitgaan. Het was ook rond deze tijd dat ze dreadlocks in haar haar kreeg. Tijd voor een verandering?

12. Kailyn plaatst een foto met een mysterieuze man

Kailyn plaatst foto met mysterieuze manKailyn deelde de foto hierboven van zichzelf met een onbekende mannelijke 'vriend' en fans verloren hun rotzooi.

13. Kailyn verdacht van vreemdgaan met ex Jordan Wenner

Kailyn wordt verdacht van vreemdgaan met ex Jordan WennerKailyns ex Jordan Wenner suggereerde dat hij met Kail omging. '@KailLowry het was geweldig om je te zien en bijpraten zou het snel weer moeten doen, schreef hij op Twitter. Kailyn speelde dom, twitterde, Lmfao, ik ben net terug van la. Hoe heb ik je gezien? Zijn antwoord: Want ik was in la too ahaha duh.

14. Javi blaast Kailyn af op Moederdag

Javi blaast Kailyn af op moederAangezien Kailyn de moeder is van Javi's zoon, zou je verwachten dat hij een 'Happy Mother's Day'-wens stuurt. Hij zei echter niets tegen Kail op sociale media, hoewel hij zijn eigen moeder wel zijn liefde op Twitter stuurde, ook al heeft ze geen account.

15. Kailyn beschuldigd van bedrog door Javi?

Kailyn beschuldigd van bedrog door Javi?Het stel maakt ruzie op FaceTime tijdens een aflevering van Teen Mom 2, en Kailyn veegt een sms weg van een Tyler Hill. Fans vertellen Javi, en hij tweette (en vervolgens verwijderd), Oh interessant. Dezelfde man van vorig seizoen. Vorig seizoen betrapte Javi Kailyn op het sms'en van een andere man. Kailyn stond er echter op dat Tyler gewoon een vriend was.

16. Kailyn bevestigt EINDELIJK de scheiding

Kailyn bevestigt EINDELIJK de scheidingKailyn bevestigde eindelijk dat zij en Javi eind mei 2016 gingen scheiden. We proberen het beste te doen voor onze kinderen, want zij zijn wat er echt toe doet, vertelde ze aan Daily Mail.

17. Was een miskraam de genadeslag?

Was een miskraam de genadeslag?Kailyn begon over een miskraam die ze vorig jaar had gehad. Javi reageerde blijkbaar zijn verdriet af op Kailyn, en ze zei dat toen de dingen 'uit de hand liepen'.

18.

De nasleepKailyn's vermeende bedrog met Javi terwijl hij in het buitenland was - gevolgd door de schokkende onthulling dat ze kort na hun splitsing zwanger raakte van een andere man - leidde tot een serieus drama.

19.

De inbraakZoals we al zeiden, het was lelijk. Er was zelfs een bevel tot bescherming tegen misbruik bij betrokken.

twintig.

Het genezenHet is begonnen, het stof is neergedaald en de hoofden koeler. We bidden gewoon dat het doorgaat op dit positieve pad.

21. Kailyn verwelkomt een derde jongen

Kailyn verwelkomt een derde jongenKailyn verwelkomde een derde kind in augustus 2017. Javi wierp aanvankelijk enige schaduw toen hij hoorde dat ze zwanger was, maar sindsdien heeft hij een olijftak en zijn volledige steun aangeboden.

22. Javi en Briana DeJesus?!

Javi en Briana DeJesus?!Er zijn berichten dat Javi en Teen Mom 2 co-ster Briana DeJesus aan het daten zijn. Kailyn zou minder dan tevreden zijn.

23. Javi & Kailyn: weer bij elkaar (soort van...)

Javi & Kailyn: weer bij elkaar (soort van...)Onlangs werd aangekondigd dat Javi en Kailyn zullen samenwerken aan een paar memoires, waarbij elk een boek schrijft dat hun kant van het verhaal zal vertellen. Ze kunnen heel verschillende verklaringen afleggen over wat er mis is gegaan, maar ze werken tenminste samen aan iets!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: