Kailyn Lowry: geslacht van vierde baby onthuld ... in echt verknipte mode

Het geslacht van de vierde baby van Kailyn Lowry is op een echt verwarde manier onthuld. De realityster ging naar Twitter om een ​​clip te delen van de komende aflevering van haar MTV-show, Teen Mom 2, waarin ze het geslacht van haar ongeboren kind ontdekt tijdens een routine-echo. In de clip ligt Kailyn op een ziekenhuisbed terwijl een arts zich voorbereidt op het maken van een echo. 'Weet je zeker dat je het wilt weten?' vraagt ​​de dokter aan Kailyn, die antwoordt: 'Ja.' De dokter zegt dan: 'Het is een jongen', en je ziet Kailyn in tranen uitbarsten van vreugde. Maar enkele ogenblikken nadat ze erachter is gekomen dat ze een jongetje krijgt, krijgt Kailyn van haar arts te horen dat ze placenta previa heeft, wat een ernstige aandoening is die levensbedreigende bloedingen tijdens de bevalling kan veroorzaken. Kailyn wordt dan huilend gezien en vraagt ​​​​de dokter of ze iets kan doen om de situatie op te lossen. Hoewel het zeker niet de ideale manier is om het geslacht van haar vierde kind te achterhalen, lijkt Kailyn het nieuws goed te volgen. Ze maakte er zelfs grapjes over op Twitter en schreef: 'Nou, dat was een interessante manier om het geslacht van onze 4e baby [sic] te achterhalen.'

Ja, na weken van onzekerheid weten we nu dat Kailyn Lowry zwanger is van haar vierde kind.

Er circuleerden al maanden berichten over de zwangerschap, maar pas deze week bevestigde Lowry dat ze in verwachting is.

Nu de kat uit de zak is en de thee is gemorst, trekt Kail het gordijn open en is ze opener over deze zwangerschap dan over haar vorige drie.

Natuurlijk zijn er dingen, zoals het geslacht van de baby, die ze tot een later tijdstip liever voor zichzelf houdt.

Helaas lijkt het erop dat babypapa Chris Lopez haar niet zal toestaan ​​zulke geheimen te bewaren.

Kijk eens:

1. Tegenstrijdige benaderingen

Tegenstrijdige benaderingenKailyn Lowry verwacht officieel haar vierde kind. En het lijkt erop dat babypapa Chris Lopez haar niet zal toestaan ​​veel geheimen over haar huidige zwangerschap te bewaren.

2. Dingen moeilijker maken

Dingen moeilijker makenVanaf het begin hebben Chris en zijn familie de privacy van Kail niet gerespecteerd en hebben ze haar herhaaldelijk gedwongen om informatie vrij te geven.

3. Niet cool

Niet coolDe situatie begon toen de tante van Chris zonder haar toestemming de zwangerschap van Kail onthulde door een foto van haar echo te plaatsen.

4. Een schetsmatige zet

Een schetsmatige zetDe tante van Chris zei dat ze besloot Lowry te ontmaskeren omdat karma een bitch is en omdat Kail Chris heeft belasterd en hem er zo slecht uit heeft laten zien in de media

5. Gespannen tijden

Gespannen tijdenWat de rechtvaardiging ook was, de verhuizing bracht Kail in een moeilijke positie. Maar ze nam de grote weg door simpelweg te weigeren de post te erkennen.

6. De waarheid komt naar buiten

De waarheid komt naar buitenDat wil zeggen, tot deze week, toen Kail naar Instagram ging om te bevestigen dat ze inderdaad zwanger is van haar vierde kind.

7. Het grote nieuws

Het grote nieuws'We bevestigen het nieuws, baby #4 komt eraan!' Lowry schreef op Instagram. 'Ik ben bijna 16 weken zwanger en het zijn deze keer een paar zware maanden geweest.'

8. Een zwaar trimester

Een zwaar trimester'Ik heb last van misselijkheid, ochtendmisselijkheid en absoluut geen energie', vervolgde Kail. 'Deze week begin ik me wat beter te voelen en ik hoop echt dat dat zo blijft!'

9. Nooit eindigend drama

Drama zonder eindeMaar naarmate Kails fysieke kwalen afnemen, wordt het drama in haar persoonlijke leven alleen maar intenser. En natuurlijk heeft veel ervan te maken met Chris Lopez.

10. Geboorteplan

GeboorteplanSinds ze haar onthulling heeft gedaan, is Kail een open boek over haar zwangerschap geweest, zelfs zo ver dat ze onthulde dat ze van plan is om thuis te bevallen.

11. Een pijnlijke verhaallijn

Een pijnlijke verhaallijnVolgens The Ashley's Reality Roundup was Lowry aanvankelijk van plan om een ​​abortus te ondergaan, en ze heeft toestemming gegeven om dat besluitvormingsproces te laten zien in de komende afleveringen van Teen Mom 2.

12. Een moeilijke beslissing

Een moeilijke beslissingZe vertelt voor de camera waarom ze de zwangerschap niet eerder heeft bevestigd', vertelt een bron aan de site. 'Kortom, ze praat over hoe ze niet zeker wist of ze de baby wilde houden en hoe ze worstelde met de opties.

13. Een moeilijk gesprek

Een moeilijk gesprek'Ze vertelt [voor de camera] over hoe ze naar kantoor ging om de abortus te ondergaan, maar er vervolgens niet mee door kon gaan, voegt de insider eraan toe.

14. Drama uit het echte leven

Levensecht dramaZe annuleerde de procedure toen ze meer details kreeg en besloot de baby te krijgen', vervolgt de productiebron. 'Ze vertelde de producers dat ze er niet over wilde liegen en was heel open over haar worsteling om te beslissen wat ze moest doen.

15. Haar enige geheim

Haar enige geheimHet enige dat Kail eigenlijk voor zichzelf wilde houden, is het geslacht van de baby - en Chris stond haar niet eens toe dat te doen.

16. Het is een jongen

HetLopez ging deze week naar zijn Instagramverhalen en onthulde dat het weer een jongen zal zijn voor Kailyn Lowry.

17. Blijf stijlvol

Elegant blijvenOp zijn gebruikelijke respectvolle manier onthulde Chris het nieuws door te zeggen: 'Twee voor twee in deze b-tch. Twee jongens.'

18. Jonge koning

jonge koningChris verdubbelde zijn opmerkingen met een tweede bericht waarin hij naar zijn ongeboren baby verwees als een 'jonge koning'.

19. De thee is gemorst

De thee is gemorstHet is duidelijk dat we pas zeker weten dat Kail een jongen verwacht als de woorden uit haar mond komen, maar het lijkt erop dat Chris geen reden heeft om te liegen.

20. Het conflict is echt

Het conflict is echtWat betreft de reden waarom hij zo onzorgvuldig met haar persoonlijke informatie zou omgaan -- nou, Kail en Chris kunnen tegenwoordig niet echt met elkaar opschieten.

21. Gevaarlijke situatie

Gevaarlijke situatieKail heeft momenteel zelfs een straatverbod tegen haar ex en Chris is onlangs gearresteerd wegens het overtreden ervan.

22. Wat een kerel

Wat een kerelNiet alleen dat, Chris probeerde eerder zijn ouderlijke rechten aan Lux, de zoon die hij al heeft met Kail, weg te tekenen.

23. Wat je ook zegt

Wat je ook zegtOndanks dat alles zegt Kail dat hij de beste co-ouder is van al haar babypapa's. We vragen ons af hoe lang ze zich nog zo zal voelen.

24. Bitterzoet

BitterzoetWe vermoeden dat het nieuws dat ze nog een jongen krijgt een beetje bitterzoet is voor Kail.

25. Moeder van jongens

Moeder van jongensZe zegt dat ze op een meisje hoopte, maar ja, ze heeft tenminste genoeg ervaring op de jongensafdeling!

26. We hebben een update!

We hebben een update!En een bevestiging van Lowry zelf: ze krijgt echt een jongen!

27. Oh ja?

O ja?O ja! Kailyn zei dit op 10 februari tegen Us Weekly: 'De kinderen en ik zijn zo opgewonden om nog een babyjongen aan de mix toe te voegen. Iedereen heel erg bedankt voor jullie voortdurende steun en goede wensen. Hopelijk verloopt de rest van deze zwangerschap voorspoedig terwijl we anticiperen op de komst van onze nieuwste aanwinst.'

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: