Kailyn Lowry FIRES Teen Mom 2 Producer: hij heeft me klaargestoomd om in elkaar geslagen te worden!!

Kailyn Lowry heeft genoeg van het Teen Mom 2-drama! De realityster ging woensdag naar Twitter om uit te halen naar een producer en beweerde dat hij haar in elkaar had geramd om in elkaar geslagen te worden. '@MTV @teenmom Ik ben klaar met dit seizoen. @MTV neem alsjeblieft geen contact meer met me op over filmen. Ik heb geen interesse meer om deel uit te maken van deze show', tweette Kailyn. Ze vervolgde: 'Een producer heeft me erin geluisd om in elkaar geslagen te worden voor kijkcijfers en nu ben ik angstig en kan ik mijn huis niet eens verlaten.' Kailyn noemde de producer niet, maar tagde wel MTV en Teen Mom in haar tweets. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar het klinkt alsof Kailyn voorgoed klaar is met de show.

Als je al lang bent Tiener mama 2 kijker, dan ben je waarschijnlijk bekend met JC Cueva.

Cueva is sinds 2016 ingebed in Delaware als producer van Kailyn Lowry.Helaas lijkt het erop dat zijn dagen als hoofd van de Kailyn-eenheid van de show ten einde zijn, en het was niemand minder dan Kail zelf die Cueva tegen de stoeprand schopte.

Ja, volgens The Ashley's Reality Roundup, Lowry heeft Cueva ontslagen nadat hij hem ervan had beschuldigd meer bezorgd te zijn om zijn baan dan om haar veiligheid.

Het speelde zich allemaal af tijdens het drama van gisteravond Tienermoeder 2 reünie, en de situatie laat zien hoe boos Kail was over wat er gebeurde.

1. Boze Kail

Boze KailAls je de reüniespecial van maandag hebt gezien, weet je dat het een behoorlijk stressvolle nacht was voor mevrouw Lowry.

2. Meerdere confrontaties

Meerdere confrontatiesKail kreeg meer dan eens bijna ruzie met Briana DeJesus. Beide keren zorgden beveiligers ervoor dat de dames elkaar niet echt in elkaar sloegen.

3. Op Harm's manier

In HarmZe ontsnapte de avond zonder enige verwondingen (hoewel ze wel aan haar haren werd getrokken door Britanny DeJesus), maar Kail vond blijkbaar dat producers niet genoeg deden om haar te beschermen.

4. Pre-showdrama

PreshowdramaVolgens The Ashley was Kail al niet zo blij met Cueva, aangezien JC wat drama had met een van Kails vrienden tijdens een eerdere opnamesessie.

5. Later JC

JC van laterEr is weinig bekend over dat incident, maar naar verluidt maakte het Kail 'ongemakkelijk' bij het werken met Cueva.

6. Uithalen

UithalenDe situatie kwam tot een hoogtepunt na de tweede van Kail en Bri's twee confrontaties op de set, omdat Lowry voelde dat Cueva haar opzettelijk in gevaar had gebracht.

7. Een gespannen situatie

Een gespannen situatie'Bij de laatste reünie kwam het echt tot een hoogtepunt, vertelt een productiebron aan The Ashley.

8. Een vermeend verraad

Een vermeend verraadJC wist dat Kail klaar was om Briana op de set te confronteren en een van de hogere producenten vertelde Kail dat ze niet tegen Briana kon vechten omdat het een aansprakelijkheid was', zegt de insider. 'Maar JC liet het lijken alsof hij aan de kant van Kail stond.

9.

Ronde eenAls je naar de reünie hebt gekeken, weet je ongetwijfeld dat Kail en Bri backstage bijna op de grond vielen.

10. Ronde twee

Ronde tweeDie woordenwisseling werd gevolgd door nog een korte impasse, deze vond plaats op het podium in een segment met de hele cast.

11. De opstelling

De opzetKail gelooft naar verluidt dat Cueva en andere producers hebben samengespannen om haar tijdens het segment recht voor Briana en Bretagne te plaatsen, wetende dat er een soort fysieke woordenwisseling zou plaatsvinden.

12. Zonder been

Zonder beenErger nog, Cueva is ervan beschuldigd te voorkomen dat Kailyn's BFF, Bone Estrada, op het podium springt en meedoet aan het gevecht.

13. Teruggehouden

TeruggehoudenBone keek backstage op een monitor, en zodra Bri naar buiten kwam, klaar om te vechten, hoorde je JC in zijn walky-talky zeggen dat de beveiliging Bone tegen moest houden, voegt de bron eraan toe.

14. Inspringen

erin springenUiteindelijk gebruikte JC letterlijk zijn eigen lichaam om te voorkomen dat Bone het podium op zou komen. Kail zag dat als het ultieme verraad', beweert de insider.

15. Nog een krachtmeting

Nog een confrontatieHet lijkt erop dat Briana niet de enige was die die dag onder de huid van Kail kroop. Getuigen zeggen dat ze Cueva direct confronteerde nadat ze het podium verliet.

16. Houd het echt

Het realistisch houden[Kail] stond recht in JC's gezicht en vertelde hem dat hij was ontslagen, in het bijzijn van een stel andere cast- en crewleden, vertelt een bron aan The Ashley. Ze vertelde hem dat ze hem niet mocht en dat hij niet langer welkom was in haar huis.'

17. Kailyn Lowry-wandelingen

Kailyn Lowry wandelt'Ze zei dat hij haar helemaal opgewonden had gemaakt en toen in feite Briana's kant koos en haar en Britt hielp achter Kail aan te gaan', zegt de insider. 'Ze voelde dat JC haar erin had geluisd, en dat vertelde ze hem op de set nadat het gevecht op het podium was mislukt.

18. Kail heeft slagkracht

Kail heeft invloedKail wilde na dit laatste incident niets meer met JC te maken hebben en zei tegen Larry dat ze een andere producer voor haar moest zoeken, beweert de eerste bron. Dit was nadat [Kail's ex] Jo [Rivera] een eerder probleem met hem had gehad, dus [de uitvoerende producenten] besloten dat het het beste was dat JC niet meer met Kail of haar secundaire cast zou werken

19. Gezien de laars

Gezien de laarsHooggeplaatsten hoorden de zorgen van Kail en wezen Cueva opnieuw toe om samen te werken met TM2-nieuwkomer Cheyenne Floyd. Hé, het had erger gekund! Hij had naar Alaska kunnen worden verbannen om met Bristol Palin te werken.

20. Houska in huis

Houska In het huisEn het lijkt erop dat Kail niet de enige is die verontwaardigd is over de manier waarop ze werd behandeld tijdens het filmen van de reüniespecial.

21. Chelsea de laatste tijd

Chelsea de laatste tijdChelsea Houska is momenteel zwanger van haar tweede kind en ze was zo boos omdat ze in gevaar was gebracht dat ze bijna stopte met de show.

22. Verontwaardiging

VerontwaardigingChelsea zegt dat ze zo walgde van wat er tijdens de reünie gebeurde, dat ze gisteravond niet eens naar de uitzending heeft gekeken.

23. Een boze moeder

Een boze moederIk heb de aflevering van vanavond al eerder bekeken en ik voelde me er zo misselijk van dat ik tijdens de zwangerschap zelfs in de buurt was van enige vorm van fysieke onenigheid, 'tweette ze maandagavond.

24. Misplaatst vertrouwen

Misplaatst vertrouwen'Helaas heb ik te veel vertrouwen gesteld in mensen waarvan ik dacht dat ze voor mijn belang en veiligheid zorgden', schreef ze op Twitter.

25. Luisteren naar haar gevoel

Luisteren naar haar darmenTerugkijkend... zou ik willen dat ik naar mijn onderbuikgevoel had geluisterd en die dag helemaal niet was gaan filmen', concludeerde Chelsea.

26. Randy klinkt uit

Randy klinkt uitChelsea's vader, Randy Houska, herhaalde haar gevoelens en schreef: Het feit dat hogerop bij @mtv zeiden dat ze niet zouden laten gebeuren wat er wel gebeurde... was belachelijk, tweette hij. Ik ben er vast van overtuigd dat het allemaal van tevoren met Brianna was opgezet om zo uit de hand te lopen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: