Kailyn Lowry en Briana DeJesus: We hadden een (sociaal verre) STRIJD bij de Teen Mom 2 Reunion!

Kailyn Lowry en Briana DeJesus hadden een verhitte discussie tijdens de Teen Mom 2-reünie. De dames hebben al maanden ruzie en het kwam allemaal tot een hoogtepunt tijdens de reünie. Lowry beschuldigde DeJesus ervan achter haar rug om over haar te praten, en DeJesus ontkende het. Het argument escaleerde snel en de twee moesten worden gescheiden door beveiliging.

Er zijn nogal wat Teen Mom-reünies geweest die in gevechten zijn geëindigd.

Het is een van de belangrijkste redenen waarom de reünies zelfs bestaan ​​- al dat drama.Castleden zijn in extreem verhitte discussies terechtgekomen en soms zijn de dingen zelfs fysiek geworden.

Wie zou kunnen vergeten wanneer Amber die klap naar Farrah gooide, of toen Kailyn en Briana elkaar over het podium achtervolgden?

Ja, de reünies hebben altijd zulke speciale momenten geïnspireerd, en het klinkt alsof de dingen dit seizoen niet anders zijn.

Want ook al werd er vanwege de pandemie iets anders gefilmd, Kailyn en Briana slaagden er toch in om een ​​scène te veroorzaken...

1. Een vete was geboren

Een vete was geborenAl in 2017 begon Briana te daten met Javi Marroquin, de ex-man van Kailyn. Javi en Briana namen hun kinderen mee op familievakantie naar Disney World, en Kailyn stelde het niet op prijs. Toen begonnen ze elkaar te haten.

2. Stel je voor

Stel je voorSerieus, dit begon allemaal met Javi. Absurd, toch?

3. Problemen met brouwen

Problemen met brouwenEen tijdje waren ze tevreden met kleine prikken tegen elkaar, en bij die eerste reünie nadat Javi en Bri begonnen te daten, hadden ze een zeer verhitte discussie.

4. Maar waarom

Maar waaromEn bij de volgende reünie daarna, die werd gefilmd in 2018 - een paar maanden nadat Javi en Briana uit elkaar gingen - werd het fysiek.

5. Werk

Het werkSoort van. Kailyn confronteerde Briana backstage en probeerde het te proberen, maar Bri had er geen zin in, maar ze kreeg de vechtlust later toen alle moeders samen op het podium werden gebracht.

6. Oef

OefZe viel Kail aan, maar de beveiliging hield haar tegen, en toen renden ze over het podium om elkaar te pakken te krijgen. Briana's zus, Brittany, slaagde er wel in om een ​​flinke ruk aan Kail's haar te krijgen, maar verder ging het niet.

7. Goede keuze

Goede keuzeNa dat fiasco begonnen ze de manier waarop ze de reünies filmden te veranderen. In plaats van iedereen bij elkaar te brengen, begonnen ze vast te houden aan individuele interviews, of kleine groepen castleden die het voor elkaar kunnen krijgen om samen in een kamer te zijn zonder elkaar de hand te schudden.

8. Helaas

HelaasMaar sociale media bestaan ​​nog steeds, dus de vete leeft voort.

9. Opmerkelijk

OpmerkelijkHet is bijna drie jaar geleden dat Javi een relatie had met Briana, en hun relatie duurde maar een paar maanden, maar om de een of andere ondoorgrondelijke reden kunnen deze twee dames elkaar nog steeds niet uitstaan.

10. Oh oh

Oh OhEn daarom ging het tijdens de opnames voor de reünie van dit seizoen, de eerste keer dat ze samen zijn gefilmd sinds het gevecht, heel, heel slecht.

11. Wat ging er mis?

Wat ging er mis?Vanwege de pandemie gebeurde alles virtueel. Dr. Drew interviewde de castleden allemaal terwijl iedereen in het comfort van zijn eigen huis zat. Omdat het al een tijdje geleden was en er geen gevaar was voor een fysieke woordenwisseling, brachten ze alle moeders bij elkaar voor één groot gesprek.

12. Verrassing!

Verrassing!En volgens Briana werd het vrij snel vervelend.

13. Onhandig

OngemakkelijkIn een nieuw interview zei Briana dat de reünie over het algemeen super ongemakkelijk was, vooral tijdens het laatste deel, toen we allemaal samen naar buiten werden gebracht (virtueel natuurlijk).'

14. Berucht, inderdaad

Berucht, inderdaadDit was duidelijk de eerste keer dat Kail en ik samen voor de camera verschenen sinds ons beruchte 'reüniegevecht' - dat trouwens JAREN geleden plaatsvond en (voor mij tenminste) LANG in het verleden is, legde ze uit.

15. O, Drew

Oh, DrewDr. Drew, die oude rotzak, vroeg Kailyn hoe het voelde om Briana na alles in de chat te zien, en 'Op ware Kail-manier was ze uitzonderlijk koud en zei ze dat ze geen commentaar wilde geven.

16. Goedmaken?

Goedmaken?Ik heb in het verleden duidelijk gemaakt dat ik over het drama van de afgelopen jaren heen ben, vervolgde ze, dus besloot ik om commentaar te geven. Ik vertelde Kail dat het niet zo serieus was, ik was blij haar te zien, en wenste haar niets dan het beste in de toekomst.'

17. Nee

Nee'Op dat moment weigerde Kail nog steeds commentaar te geven en zei ze niets.

18. Wauw

WauwBriana zei dat het duidelijk is dat ze nog steeds een wrok tegen me koestert... wat, gezien het nieuws van haar arrestatie gisteren, je zou denken dat ze zich wel zorgen zou kunnen maken over zaken als de rechtbank omdat ze naar verluidt haar baby papa zou hebben geslagen in plaats van mij.'

19. Dang, Briana

Dang, Briana'Maar Kail zal Kail zijn en daar verandert niets aan - en eerlijk gezegd kan het me niet schelen.

20. Stijlvol?

Stijlvol?Ze beëindigde haar Kailyn-verhaal met Ik hield het stijlvol en ze hield het precies zoals verwacht. Ze is onvolwassen en vertoont geen groei. Het is zielig.

21. Oeh

OehWat ander reünienieuws betreft, zei ze dat er tijdens een ander punt in het gesprek ook een ongemakkelijk moment was waarop Dr. Drew vroeg wie van de cast er eigenlijk praat. Mensen hebben Leah en Kail altijd als vrienden gekend, net als Kail en Chelsea.

22. Tot zover

Zo veel voor datHet bleek dat geen van hen echt praat en de enige castleden die regelmatig met elkaar praten, zijn Jade en ik... en dat is dat.'

23. Geen vrienden

Geen vriendenZe beëindigde haar interview door te zeggen dat het interessant zal zijn om te zien wat er op de camera komt als dit wordt uitgezonden, maar ik herhaal - ik heb NIETS meer tegen Kail, maar hetzelfde kan zeker niet in de andere richting worden gezegd.

24. Wacht even

Wacht evenMaar ze is nog niet klaar!

25. Meer te zeggen

Meer te zeggenToen ze het interview op haar sociale media-accounts deelde, voegde ze een extra kleine verklaring toe die begon met 'Hoewel je zou denken dat Kail zich meer zorgen zou maken over haar recente arrestatie of het verkopen van haar voetfoto's op OnlyFans, hadden we gisteren een ontmoeting op de reünie. en het is veilig om te zeggen dat het ongemakkelijk werd.'

26. Niet tegenhouden

Niet tegenhouden'Ze is onvolwassen, is niet gegroeid en is nog steeds zo geil en gehinderd door mijn aanwezigheid dat het lachwekkend is', schreef ze.'

27. ALLES vertellen

ALLES vertellen'Dus ik vertel ALLES over wat er gebeurde - en hopelijk wordt het volledig uitgezonden, want je zult haar zien voor de kleine persoon die ze nog steeds is.'

28. Au

AuZe gooide ook een vrij lage slag toe en voegde eraan toe: 'Ik blijf leven in mijn eigen baan met een man die van me HOUDT en me GELUKKIG maakt (en me niet de handen oplegt).'

29. Leuke aanraking

Leuke aanrakingZe ondertekende haar verklaring met 'Veel liefde sturen in haar duistere richting', en ze voegde zelfs een 'XO' toe voor de goede orde.

30. Feiten

FeitenDus ja, dit hele ding is gewoon absoluut belachelijk.

31. Kom op nu

Kom op nouHet is absoluut dat ze er niet in zijn geslaagd om dingen uit te werken, vooral na al die tijd. Eerlijk gezegd, het is een beetje dom dat de vete in de eerste plaats begon.

32. Hmmm

HmWe zijn echter bij Briana - hopelijk zenden ze het hele ding uit.

33. De waarheid?

De waarheid?Dat is de enige manier waarop we zullen weten of Kail echt zo kattig was, of dat Briana misschien niet zo oprecht was in het bereiken van Kail als ze zei dat ze was.

34. De grote vraag

De grote vraagAan wiens kant sta jij?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: