Justin Bieber Shades Eminem: Je begrijpt de jeugd niet, oude man!

Je begrijpt de jeugd niet, oude man! Dat is wat Justin Bieber te zeggen had toen hem werd gevraagd naar de recente kritiek van Eminem. The Shade Room ving het moment op en plaatste het op hun Instagram-pagina. Eminem had Bieber eerder uitgelachen in zijn pas uitgebrachte album, Kamikaze. In een van de nummers zegt hij dat Bieber 'een beetje een fruitige buit' is en dat hij 'op hem schoot' omdat hij 'niet bang' is. Bieber reageerde op de diss door een video op Instagram te plaatsen waarin hij lipsynchroniseert met een van de nummers van Eminem. Hij onderschreef de video met: '@Eminem sorry bro, je bent veel te oud om boos te zijn.' Het lijkt erop dat Bieber Eminem terugschaduwt! Wat vind jij van dit rundvlees?

In augustus bracht Eminem zijn tiende studioalbum uit.

De plaat zelf was een verrassing - kwam zonder voorafgaande aankondiging of promotie - maar de echte schok was de lyrische inhoud van sommige nummers.

Eminem, vuist omhoog

De afgelopen jaren is er een vriendelijkere, zachtere Eminem ontstaan, en veel fans waren verrast door de verbale aanval van de rapper op enkele van de populairste hiphopartiesten van deze generatie.

De lijst met slachtoffers omvatte Drake, Lil Yachty, Lil Pump, Machine Gun Kelly, Lil Xan en Tyler the Creator.

Sommige van Em's jongere fans hadden een verdeelde loyaliteit toen de oudere staatsman van de rap enkele van hun next-gen favorieten verwoestte.

En het lijkt erop dat een van die conflicterende stans niemand minder is dan Justin Bieber.

Justin Bieber heeft een knipbeurt gekregen

Hoewel hiphop niet bepaald het eerste genre is dat in je opkomt als je aan de Biebs denkt, heeft Justin door de jaren heen zijn voorliefde voor rap uitgesproken.

En om de een of andere reden koos hij deze week om mee te wegen Kamikaze -- die acht maanden geleden uitkwam.

'Ik hou gewoon van de flow van Em, maar ik vind het niet leuk dat hij nieuwe rappers dissert', schreef Bieber in een recent Instagram-verhaal.

'Ik hou van de nieuwe generatie rap, hij begrijpt het gewoon niet.'

Biebs op Insta

Het is duidelijk dat Justin hier echt de beer aan het porren is, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Em de moeite zal nemen om te reageren.

De vraag is nu: waarom voelde Justin de behoefte om deze controverse aan te gaan zo lang nadat deze was begonnen?

Het is mogelijk dat hij gewoon zijn mening geeft over de nieuwste release van een raplegende.

Maar fans denken dat er hier misschien iets meer aan de hand is.

Het meest beklagenswaardige slachtoffer van Em's branding in de hele industrie was Machine Gun Kelly, die in talloze vernietigende bars werd verwoest door de blonde emcee van OG.

'De volgende keer dat je Tech N9ne niet hoeft te gebruiken als je me wilt aanvallen met een machinepistool / En ik praat tegen je, maar je weet al wie je bent, Kelly,'

'Ik gebruik geen sublimen en zeker als f-k niet sneak-diss / Maar blijf commentaar geven op mijn dochter Hailie.'

Ja, Kelly gaf commentaar op het uiterlijk van de dochter van Eminem , en hoewel zijn opmerkingen complimenteus waren, vielen ze nog steeds niet goed bij Slim Shady.

Machine Gun Kelly 2017 MTV VMA

De zaak Eminem versus machinegeweer Kelly werd afgelopen zomer op Twitter besloten, waarbij de meerderheid van de hiphopfans het erover eens was dat Em de voor de hand liggende winnaar was.

Maar het lijkt erop dat Bieber het niet eens is met die beoordeling - een feit dat velen ertoe heeft gebracht te veronderstellen dat de zanger onlangs een vriendschap met MGK heeft gesloten.

Zou er een samenwerking op komst zijn?

We hopen het - niet omdat we uitkijken naar zo'n nummer, maar omdat we niet graag denken dat Justin zoiets stoms heeft gedaan als Eminem zonder reden tegenwerken.