Joy Villa maakt Pro-Trump Fashion Statement tijdens Grammy Awards 2017

Joy Villa maakte een pro-Trump fashion statement tijdens de Grammy Awards 2017 door een 'Make America Great Again'-jurk te dragen. Dit was niet de eerste keer dat Villa haar steun betuigde aan Trump, aangezien ze ook een jurk droeg die vergelijkbaar was met de Grammy Awards van 2016.

Joy Villa maakte een behoorlijk fashion statement op de rode loper van de Grammy Awards 2017.

Door veel huid te laten zien? Door voor een gewaagde kleur te gaan? Door een ongebruikelijk kapsel te kiezen?Nee, nee en nee.

De singer/songwriter deed dit door een rood-wit-blauwe jurk te dragen met op de voorkant 'Make America Great Again' en op de achterkant 'TRUMP'.

Zoals je zou verwachten, leverde de outfit Villa veel spot op op sociale media, waarbij een Twitter-gebruiker opmerkte:

'Iemand die zichzelf in haar Twitter-bio een feministe noemt, draagt ​​een Make America Great Again-jurk naar de Grammy's.'

Beoordeel het ensemble zelf via de volgende fotogalerij:

1. JEZELF FTW!

JIJ FTW!Joy Villa maakte veel indruk tijdens de Grammy van 2017. Ze wil blijkbaar Amerika weer geweldig maken.

2. Een bericht verzenden

Een bericht verzendenJoy Villa is een aanhanger van Donald Trump. Welke andere conclusie kunnen we uit deze jurk trekken?

3. Een gedurfde verklaring

Een gewaagde verklaringHeb je ons nodig om de rest van deze jurk af te maken? Er is een 'P' geblokkeerd voor deze foto. Op de achterkant staat 'Trump'.

4. Een modewinnaar of verliezer?

Een modewinnaar of -verliezer?Maak Amerika weer groot. Het is een slogan waar zangeres Joy Villa duidelijk achter kan staan.

5. Ik wil gewoon de krantenkoppen halen!

Ik wil gewoon de krantenkoppen halen!Joy Villa trok de aandacht tijdens de Grammy Awards van 2017. Dat is wat er gebeurt als je een jurk van Make America Great Again draagt.

6. Heeft Trump haar hiervoor betaald?

Heeft Trump haar hiervoor betaald?Dat vragen sommige Twitter-gebruikers zich af.

7. Alle glimlachen

Allemaal glimlachenJoy Villa maakte met succes een internetsensatie toen ze deze Make America Great Again-jurk aantrok bij de Grammy's.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: