Joy-Anna Duggar trouwfoto's: bekijk de grote dag van mevrouw Forsyth!

De nieuwe mevrouw Forsyth is officieel een Duggar! Joy-Anna Duggar trouwde met Austin Forsyth tijdens een prachtige ceremonie op 26 mei, en we hebben hier alle details en foto's voor je. De bruid droeg een prachtige witte jurk met kanten details en haar haar was romantisch opgestoken, terwijl de bruidegom er keurig uitzag in een zwart pak met een wit overhemd en stropdas. Het paar wisselde geloften uit in het bijzijn van familie en vrienden, waaronder Joy-Anna's zus Jinger Duggar en haar man Jeremy Vuolo, die als een van de bruidsjonkers diende. Het was een dag om nooit te vergeten, en we zijn zo blij om deze prachtige foto's met jullie te delen!

In het weekend trouwden Joy-Anna Duggar en Austin Forsyth na iets meer dan zes maanden daten (of 'vrijen', in het Duggar-taalgebruik).

Dat lijkt misschien ongelooflijk snel, maar voortplanting is een soort Duggars-ding, en we stellen ons voor dat de meeste (alle) jonge mensen ook naar het altaar zouden rennen als hen elk fysiek contact voor het huwelijk zou worden ontzegd dat verder gaat dan hand vasthouden.Maar hoewel de verkering van Joy-Anna en Austin zeker van korte duur was, leek het jonge stel geen enkele twijfel te hebben op hun grote dag.

Bekijk enkele van de beste foto's van de gelegenheid - gedocumenteerd tijdens de première van het Counting On-seizoen op 12 juni - in de onderstaande galerij:

1. Bewaar de datum!

Bewaar de datum!26 mei 2017. Hoewel ze het evenement met succes geheim hielden voor het internet, stuurde het paar deze naar honderden mensen!

2. Joy-Anna Duggar op haar trouwdag

Joy-Anna Duggar op haar trouwdagHoera voor Joy-Anna Duggar en Austin Forsyth! Zoals je hier kunt zien, gingen ze er echt mee door en kregen ze geen koude voeten! [Spoiler alert!]

3. Trouwjurk Joy-Anna Duggar

Joy-Anna Duggar trouwjurkKijk naar Joy-Anna Duggar in haar trouwjurk! De TLC-ster ziet er prachtig uit! (Niet dat we iets minder zouden verwachten.)

4. Duggar-vrouwen op de grote dag van Joy-Anna!

Duggar-vrouwen op Joy-AnnaDe Duggar-vrouwen kwamen massaal opdagen voor de bruiloft van Joy-Anna. We veronderstellen dat het niet erg moeilijk voor haar was om bruidsmeisjes te vinden.

5. Duggar-broers

Duggar BrothersSommige leden van de Duggar-clan hielden het wat informeler. We weten zeker dat Joy-Anna gewoon blij was dat ze aanwezig waren.

6. De Seewalds vieren de Forsyths!

De Seewalds vieren de Forsyths!Ben Seewald, Jessa Duggar en kinderen. De familie was helemaal in de wolken voor de grote dag van Joy-Anna en Austin.

7. Jim Bob en Joy-Anna Duggar

Jim Bob en Joy-Anna DuggarJim Bob en Joy-Anna Duggar op hun laatste foto voordat ze een Forsyth werd. De foto is naar verluidt gemaakt tijdens het repetitiediner van Joy-Anna.

8. Joy-Anna Duggar en Austin Forsyth repeteren

Joy-Anna Duggar en Austin Forsyth repeterenJoy-Anna Duggar en Austin Forsyth nemen ons op deze foto mee achter de schermen van hun repetitiediner.

9. Duggar-theekransje!

Duggar theekransje!De jongere Duggars deden mee aan het huwelijksplezier door een theekransje te organiseren. 'Het volgende dat ik weet, is dat lieve Josie volwassen is en ook door het gangpad loopt', schreef Michelle Duggar bij de foto.

10. Jana Duggar trouwdagfoto

Jana Duggar trouwdagfotoJana Duggar poseerde voor een selfie op de trouwdag van Joy-Anna Duggar. En sommige fans zijn er niet blij mee, want het is Jana en zij zorgde toen voor 12 kinderen.

11. Austin Forsyth Brief aan Joy-Anna Duggar

Austin Forsyth Brief aan Joy-Anna DuggarAustin Forsyth schreef deze brief aan Joy-Anna Duggar voor haar trouwdag. Het is zo ontroerend.

12. Joy-Anna Duggar, bruidsmeisjes

Joy-Anna Duggar, bruidsmeisjesDat is een groot huwelijksfeest! Joy-Anna Duggar wordt geflankeerd door een Matron of Honor en een stel andere bruidsmeisjes... misschien herken je ze wel!

13. Joy en Austin voor hun huwelijk

Joy en Austin voor hun huwelijkJoy-Anna Duggar en Austin Forsyth voor hun huwelijk... hun eerste woorden tegen elkaar die dag waren 'I love you'. Hoe passend.

14. Austin en Joy Pre-Wedding

Austin en Joy pre-bruiloftDe meeste paren zien elkaar niet op de dag voordat ze met hen trouwen, maar Joy-Anna en Austin gooiden die traditie recht uit het raam.

15. Zijknuffel

Zij knuffelDeze pre-bruiloft zijknuffel ziet er borderline volledig frontaal uit ... maar ze waren binnen een paar uur aan het liften, dus we laten het glijden.

16. Jill Duggar op de bruiloft van Joy-Anna

Jill Duggar bij Joy-AnnaDe Duggar-meisjes hebben nooit altijd uitzonderlijk grote huwelijksfeesten. We denken dat dat een van de voordelen is van het hebben van 18 broers en zussen.

17. De stralende bruid...

De stralende bruid...Joy-Anna Duggar straalt tijdens haar huwelijk met Austin Forsyth.

18. ... en Bruidegom

... en BruidegomAustin Forsyth glimlacht wetende dat hij de eeuwigheid met Joy zal doorbrengen.

19. Joy-Anna en Austin bij het altaar

Joy-Anna en Austin bij het altaarJoy-Anna Duggar en Austin Forsyth bij het altaar op hun trouwdag.

20. Meneer en mevrouw Forsyth!

Meneer en mevrouw Forsyth!Joy-Anna Duggar is officieel een getrouwde vrouw! Proficiat aan de heer en mevrouw Austin Forsyth!

21. Ze hebben het gedaan!

Zij deden het!Joy-Anna Duggar is een getrouwde vrouw! Hier viert ze het nadat het eindelijk officieel is!

22. Joy-Anna en Austin omarmen

Joy-Anna en Austin omarmenJoy-Anna en Austin Forsyth op een ontroerend moment van de bruiloft van het stel.

23. Joy-Anna Duggar trouwfoto

Joy-Anna Duggar trouwfotoJoy-Anna Duggar en Austin Forsyth op een prachtige zwart-witfoto van hun trouwdag in mei 2017.

24. Austin Forsyth en Jeremy Vuolo

Austin Forsyth en Jeremy VuoloZwagers aan elkaar hechten! Jeremy en Austin zijn de laatsten die trouwen in de steeds groter wordende Duggar-clan.

25. Vader en moeder van de bruid

Vader en moeder van de bruidJoy-Anna Duggar met ouders Jim Bob en Michelle op haar trouwdag.

26. Joy-Anna Duggar gooit het boeket

Joy-Anna Duggar gooit het boeket... of dat liet ze ons geloven! Ze bleek een truc achter de hand te hebben.

27. Kendra Caldwell krijgt het boeket

Kendra Caldwell krijgt het boeketToeval dat de vriendin van Joseph Duggar de bloemen heeft gekregen? Echt niet. Nee hoe.

28. Joseph Duggar stelt voor aan Kendra!

Joseph Duggar stelt Kendra ten huwelijk!Joseph Duggar ging op één knie zitten en vroeg Kendra Caldwell ten huwelijk! Daar bij de receptie van Joy-Anna!

29. Kendra zegt JA!

Kendra zegt JA!Ze zei duidelijk geen nee. Hoeveel van een plotwending zou dat zijn geweest!?

30. Toekomstige meneer en mevrouw Joseph Duggar!

Toekomstige meneer en mevrouw Joseph Duggar!Joseph Duggar en Kendra Caldwell op de bruiloft van Joy-Anna, wat uiteraard ook een dag zal zijn die ze voor altijd zullen koesteren!

31. Joy-Anna en Austin bij de receptie

Joy-Anna en Austin bij de receptieDe pasgetrouwde Joy-Anna Duggar en Austin Forsyth bij hun huwelijksreceptie. Ze zien er nu een stuk relaxter uit!

32. Op hun huwelijksreis

Op hun huwelijksreisAustin Forsyth deelde deze huwelijksreisfoto van zichzelf en zijn vrouw Joy-Anna Duggar op Instagram... waar ze nu op mogen staan!

33. Leuke pasgetrouwden

Leuke huwelijksreisJoy-Anna Duggar en Austin Forsyth zijn op deze foto op huwelijksreis. We weten alleen niet zeker waar ze zijn... maar het ziet eruit als een geweldige plek en waar ze ook heen gaan, het zou tegenwoordig een paradijs zijn. Het zijn tenslotte pasgetrouwden.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: