Josiah Duggar en Lauren Swanson Wedding Pics: Zie hun eerste kus... OOIT!

Josiah Duggar en Lauren Swanson zijn officieel getrouwd en People heeft de exclusieve foto's! De twee stapten zaterdag in het huwelijksbootje tijdens een prachtige ceremonie in Arkansas, en hun eerste kus als getrouwd stel was absoluut schattig. Bekijk hieronder alle foto's van hun grote dag!

Sinds eind juni 2018 zijn Josiah Duggar en Lauren Swanson man en vrouw.

Het jonge stel trouwde in Arkansas voor meer dan 1.000 gasten en wisselde geloften uit in het bijzijn van vrienden, familieleden en een functionaris die het paar goed kende:

Swansons vader!

Voor het eerst heeft TLC beelden vrijgegeven van de bruiloft van het paar, wat vooral opviel omdat de eerste kus van Josiah en Lauren erop te zien was.

Als man en vrouw? Ja.

Maar ook gewoon hun eerste kus... punt!

Bekijk hieronder de romantische kiekjes...

1. Daar is de bruid!

Daar is de bruid!Hier komt de bruid? Daar is de bruid! Wat een mooie foto van Josiah en Lauren hand in hand bij het altaar.

2. Verloren in elkaars ogen

Verloren in elkaarCue de Debbie Gibson, mensen! Lauren en Josiah zijn duidelijk in elkaars ogen verdwaald tijdens het trouwen op deze foto.

3. De ouderlijke wandeling

De ouderlijke wandelingLaurens vader liep met zijn dochter door het gangpad en leidde vervolgens de ceremonie. Dat is behoorlijk bijzonder, vind je niet?

4. Hier komen de tranen

Hier komen de tranenDe waterwerken zijn in volle gang! Josiah kon ze gewoon niet tegenhouden terwijl de ceremonie aan de gang was.

5. De gelofte-overweging

De gelofte-overwegingJosiah breekt een stuk papier uit en reciteert hier zijn geloften aan zijn aanstaande vrouw. Hoe romantisch, toch?

6. Lauren op de microfoon

Lauren op de microfoonAls er meer dan 1.000 mensen op je bruiloft zijn, heb je een microfoon nodig om gehoord te worden. Ze reciteert haar romantische geloften op deze foto.

7. De bruidsmeisjes

De bruidsmeisjesTot de bruidsmeisjes bij de ceremonie behoorden Josiahs zussen Jana en Joy Anna, terwijl Kendra, de vrouw van zijn broer Joe, ook op het podium stond.

8. Hun eerste kus!

Hun eerste kus!Dit was niet alleen de eerste kus van Josiah en Lauren als man en vrouw. Het was hun eerste kus... OOIT!

9. Naar het eerste honk gaan

Op weg naar het eerste honk'Het is zeker een strijd geweest voor ons allebei. Gewoon wachten... het zijn net twee magneten,' zei Josiah voorafgaand aan de bruiloft, verwijzend naar hoe graag hij zijn tong in Laurens mond wil steken.

10. Kus close-up

Kus van dichtbijSorry voor het hameren op deze huizen, maar wat kunnen we zeggen? Het wordt voor een Duggar niet veel groter dan zijn of haar eerste knuffel.

11. Hoera voor het stel!

Hoera voor het koppel!De aanwezigen op de bruiloft waren duidelijk erg opgewonden om getuige te zijn van de kus. Bekijk hier hun applaus.

12. Handen vastgehouden, blikken uitgewisseld

Handen vastgehouden, blikken uitgewisseldGa er gewoon doorheen, pap! Ik wil hem nu al kussen! Ik kan niet langer wachten! Kom op nou! ALSJEBLIEFT!!!!!

13. Ouders in de menigte

Ouders in de menigteJim Bob en Michelle Duggar waren natuurlijk aanwezig voor de gelegenheid, terwijl ze weemoedig toekijken in deze onthullende momentopname.

14. Man en ook vrouw!

Man en ook vrouw!De daad is gedaan! De ceremonie is voorbij! De kus is uitgekomen! En de duizend aanwezigen kunnen hun tranen nauwelijks bedwingen.

15. Verzameld rond

Verzamelden zich rondTijdens de ceremonie kwamen alle vier de ouders het podium op voor een gebed. Dit is iets dat vaak gebeurt tijdens een bruiloft van een familielid van Duggar.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: