Josh Duggar: geschrobd van Jinger's bruiloft met nieuwe opnames, nepzonneschijn, kind voor gezicht

Josh Duggar: Jinger's bruiloft geschrobd met nieuwe opnames, nepzonneschijn, kind voor gezicht Als het op de Duggars aankomt, is niets wat het lijkt. De familie is al jaren verwikkeld in controverses en Josh Duggar is geen onbekende in schandalen. Het nieuwste Duggar-drama omringt de bruiloft van Jinger, de zus van Josh. Josh was opvallend afwezig bij het huwelijk van zijn zus, en nu weten we waarom. voor zijn gezicht. Waarom zouden de Duggars zoveel moeite doen om Josh verborgen te houden? Waarschijnlijk omdat er momenteel een onderzoek naar hem loopt wegens het bezit van kinderpornografie. Met alles wat er gaande is, is het geen wonder dat de Duggars er alles aan doen om Josh uit de publieke belangstelling te houden.

Wanneer fans die kijk Reken op online zag Jinger Duggar trouwen met Jeremy Vuolo, ze zagen geen persona non grata Josh Duggar.

Dat was zo ontworpen en om voor de hand liggende redenen. Maar nu weten we nu hoe hard TLC probeerde zijn polariserende mok van de camera te houden.Het is niet duidelijk of er een officieel beleid is of niet, maar producenten hebben besloten dat Josh niet op de Duggar-familieshow kan verschijnen.

Hij maakt echter nog steeds deel uit van een familie waarin bruiloften in een razend tempo plaatsvinden, dat wil zeggen TLC moet creatief worden om zich te verstoppen de kinderverkrachter.

En creatief waren ze, ze bewandelden deze dunne lijn opmerkelijk.

Op de onderstaande foto's kun je zien hoe de redactie de schittering van de zon onder een hoek zette om Josh te blokkeren toen hij achter Jinger Duggar stond toen ze de kerk verliet.

De producers lijken ook het vertrek van Jinger en Jeremy meerdere keren te hebben neergeschoten, misschien om nix-scènes die Josh naar binnen sloop verder te brengen.

In de kerk werd hij verborgen door te bukken, een kind voor zijn gezicht te houden of door hem achter andere mensen te plaatsen.

Het is nogal uitgebreid en hilarisch. Bekijk de foto's.

1. Wat een zonnige dag!

Wat een zonnige dag!Precies op die ene locatie, waar Josh Duggar toevallig stond, was de schittering van de late dagzon te gek! Wie had dat gedacht!

2. Een breuk in de schittering

Een breuk in de glansToen Josh achter die paal ging staan, verdween ook de schittering van de zon die zijn gezicht had verduisterd op mysterieuze wijze. Welk tijdstip.

3. Oh, hij bewoog, reflecteer die zon terug op hem!

Oh, hij bewoog, reflecteer die zon terug op hem!Ernstig. Deze producenten, lichttechnici en cameramannen zijn goed.

4. De toekomst is zo rooskleurig ...

De toekomst... maar alleen letterlijk voor Josh Duggar, die niet eens te zien is in de realityshow van zijn familie, maar waarschijnlijk toch een zonnebril wil dragen zodat hij niet blind wordt.

5. Strategische plaatsing

Strategische plaatsingDat is Josh... of de zoon van Josh helemaal links. Mooi gepositioneerd om onopgemerkt aan kijkers te ontsnappen.

6. Vooraan!

Vooraan!Josh verborg zich tijdens de bruiloft van Jinger voor deze scène door simpelweg in de kerkbanken te duiken.

7. Joy-Anna ziet er perfect uit

Joy-Anna ziet er perfect uitOp verdienste, maar ook perfect in de manier waarop ze recht voor haar in ongenade gevallen oudere broer staat.

8. Hé, Marcus!

Hé, Marcus!Josh houdt zijn zoontje omhoog om ervoor te zorgen dat de jongen goed kan zien wat er aan de hand is... ja, dat is het precies.

9. Marcus Duggar, herladen

Marcus Duggar, herladenZe hadden Josh gewoon naar de achterste rij kunnen gooien of zoiets. Gewoon zeggen.

10. Omgekeerde hoek

Omgekeerde hoekWe verzinnen het niet. Dat is echt wat hij aan het doen was.

11. Draai je om en praat met mensen, oké?

Draai je om en praat met mensen, oké?Haal die rode cirkel weg en je zou bijna niet weten wat TLC probeerde te doen.

12. Persona Non Grata

Persona non grataNogmaals, slechts een paar rijen terug zou dit koorddansen voor redacteuren gemakkelijker hebben gemaakt.

13. Jinger verlaat, neem er een ...

Jinger verlaat, neem er een ...Jeremy en Jinger rijden weg van hun bruiloft. Pas getrouwd! Maar dan ...

14. ... Neem er twee!

... Tweede poging!Om de een of andere reden worden ze weggejaagd door iemand anders in dezelfde scène. Het is duidelijk dat ze de scène waarin ze de kerk verlieten opnieuw hebben opgenomen, misschien om er zeker van te zijn dat ze Josh uit de beelden halen?

15. Het gelukkige getrouwde stel

Het gelukkige getrouwde stelHet was die dag een en al glimlach voor Jinger en Jeremy. Zonder Josh voor de camera om hun aangepaste TLC-herinneringen eraan te verpesten.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: