Joseline en Stevie J: Love & Hip Hop Atlanta Feud gaat nucleair!

De vete tussen Joseline en Stevie J warmt op in Love & Hip Hop Atlanta! Deze twee zijn er al weken mee bezig en het ziet er niet naar uit dat ze snel zullen stoppen. De laatste ontwikkeling in hun vete is dat Joseline Stevie heeft beschuldigd van vreemdgaan met een andere vrouw. Dit heeft Stevie woedend gemaakt en sindsdien probeert hij Joseline ertoe te brengen hem met rust te laten. Deze vete wordt NUCLEAIR en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt!

Als je dacht dat er een kans zou zijn dat Joseline Hernandez en Stevie J van Love & Hip Hop: Atlanta roem weer bij elkaar zouden komen?

Denk nog eens na. Geniet dan van onderstaand vuurwerk.Joseline verspreidde afgelopen weekend homogeruchten over Stevie J en tweette dat ze bewijs had dat haar man (discutabel) homoseksueel of biseksueel is.

Ze beledigde hem meerdere keren in die mate, beweerde dat ze een leugendetectortest zou doen om het te bewijzen en vertoonde geen tekenen van toegeven.

als jij bekijk Love & Hip Hop Atlanta online , je weet dat deze twee voor altijd samen zijn geweest, maar het was ook buitengewoon tumultueus.

Stevie J en Joseline zijn zeven maanden gescheiden sinds ze dronk en bleekmiddel gebruikte voor $ 40.000 aan zijn kledingcollectie.

Pas onlangs ging Hernandez echter UIT op haar oude partner, verwijzend naar het krijgen van een waar het pijn doet, namelijk de zakken.

Dat impliceert een soort chantage ... en ze houdt ook vol dat hij van kerels houdt, voor wat dat waard is. Ja. Het is lelijk en wordt steeds erger.

Dat brengt ons bij de volgende aflevering ...

1. BISH Im'ma laat vandaag de bom vallen

BIS ImJoseline, zo lijkt het, heeft de vete nooit echt gestopt. Ze was zich net aan het voorbereiden voor de tweede ronde en daarna.

2. Je hebt geen huis!

Jij AinHet volstaat te zeggen dat Stevie J op dit moment geen populaire figuur is bij Joseline. Hij kan ook wel of niet blut zijn.

3. Ruzie is niet alleen voor Twitter

Ruzie IsnJoseline heeft afbeelding na afbeelding op Instagram geplaatst, allemaal bedoeld om Stevie J op de een of andere manier te beledigen. Hier zijn er enkele die we u daadwerkelijk kunnen laten zien.

4. Loyaliteit is tegenwoordig zeldzaam

Loyaliteit is tegenwoordig zeldzaamStevie J reageerde door de hoofdweg te nemen. Passief-agressief natuurlijk, maar toch. Relatief gezien was het in ieder geval een hogere weg dan het pad van zijn vervreemde vrouw.

5. Genoeg is genoeg

Genoeg is genoegJoseline heeft het gehad, oké? Ze heeft hier jaren mee te maken gehad.

6. Nu word je 1

Nu jijHoe wordt hij nu een man? Het is niet duidelijk, maar Joseline meent zaken.

7. Laster

LasterOpnieuw probeerde Stevie diepgaand te worden en terug te keren naar de hogere grond. Maar ...

8. Ik ben een HAAI!

l... hij kon een laatste opgraving niet weerstaan. Totdat ze weer tweeten...

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: