Jordyn Woods & Tristan Thompson een MAAND aan elkaar verslaafd voordat ze betrapt worden?! [BIJGEWERKT]

Volgens rapporten waren Jordyn Woods en Tristan Thompson al een maand bezig voordat ze werden gepakt! Dit is enorm nieuws gezien het feit dat Thompson momenteel een relatie heeft met Khloe Kardashian.

Op de een of andere manier wordt deze situatie tussen Jordyn Woods en Tristan Thompson alleen maar lelijker.

De schadelijke nieuwe onthullingen hebben natuurlijk niet echt invloed op Tristan.Gedumpt wordt gedumpt, en insiders zeggen dat Khloe haar baby papa nooit een tweede kans zal geven.

Maar voor Jordyn - die uit het paradijs (en het gastenverblijf van Kylie Jenner) is gezet - maakt al deze nieuwe informatie het minder waarschijnlijk dat ze ooit de vergeving van de Kard-clan zal kunnen verdienen.

Vooral als blijkt dat dit geen eenmalige deal was en ze Tristan al wekenlang op de DL had genaaid.

Kijk eens:

[UPDATE: We hebben de laatste informatie over dit zich nog steeds ontwikkelende verhaal toegevoegd. Zoals verwacht ziet het er niet goed uit voor Jordyn.]

1. Fout Jordyn

Eh JordynWoods heeft het verknald, oké. En nu ervaart ze gevolgen die maar weinig 21-jarigen zich ooit kunnen voorstellen.

2. Voor het geval je het op de een of andere manier hebt gemist...

Voor het geval je het op een of andere manier gemist hebt...Jordyn ontmoette Tristan op een huisfeestje op 17 februari. Ze ging toen terug naar zijn huis en bleef daar tot 07.00 uur.

3. Slechte oproep

Slechte oproepGezien het openbare karakter van het verraad, is het geen verrassing dat het bericht binnen enkele uren terugkwam bij de Kardashians.

4. De waarheid komt naar buiten

De waarheid komt naar buitenEn een paar dagen later brak TMZ het verhaal, waarmee het in wezen een spijker in de doodskist van Tristan's reputatie sloeg en een einde maakte aan Jordyns 'carrière'.

5. Miljardair beest

Miljardair beestJa, Kylie Jenner is zo rijk dat haar BFF zijn ook een carrière is.

6. Uit het paradijs geschopt

Uit het paradijs geschoptWat betekent dat Jordyn niet alleen zonder beste vriend zit, maar ook zonder huis of middelen van bestaan.

7. Moeilijk doen

Het moeilijk vindenVolgens insiders is Jordyn kapot van de ontwikkelingen van deze week en werd hij onlangs huilend gespot in een populair restaurant in LA.

8. Toekomstige ON Girl?

Toekomstige ON Girl?Interessant is dat er ook berichten zijn dat Jordyn haar cv heeft ingeleverd bij het SUR-restaurant van Lisa Vanderpump, wat kan worden opgevat als een indicatie dat ze zo snel mogelijk opnieuw deel moet nemen aan de reality-tv-game.

9. De oude stand-by

De oude stand-byToen ze door Khloe werd geconfronteerd, bekende Jordyn naar verluidt, maar draafde een oud cliché uit om haar gedrag te verontschuldigen.

10. Leuk geprobeerd

Goed geprobeerdZe beweerde naar verluidt dat ze te dronken was om zich het incident te herinneren.

11. Ja, nee

Ja, neeHet is niet verrassend dat die uitleg niet veel sympathie kreeg van Khloe.

12. Het wordt erger...

Het wordt erger ...Maar als Jordyn echt dronken zou worden en een keer een vreselijke fout zou maken, zou ze misschien uiteindelijk het vertrouwen van de Kardashians kunnen terugwinnen.

13. Maar nu niet

Maar niet nuHelaas voor Woods beweert een nieuw rapport dat zij en Tristan een volle maand op de DL waren aangesloten voordat ze werden gepakt.

14. Slecht nieuws

Slecht nieuwsEen site met de naam Hollywood Unlocked beweert te hebben gesproken met bronnen die volhouden dat Tristan en Jordyn een aantal weken een affaire hadden.

15. Had moeten raden

Zou moetenNogmaals, dit is geen verrassend nieuws van Tristan, en het bevestigt gewoon wat we al wisten over de man.

16. Wat uit te leggen om te doen

Wat uit te leggen om te doenVoor Jordyn werpt het nieuws haar gedrag echter in een totaal nieuw licht.

17. Betrapt

BetraptOm te beginnen kan ze niet langer beweren dat haar affaire met Tristan een eenmalige dronken fout was.

18. Een gat graven

Een gat gravenBovendien wordt ze nu misschien gedwongen om aan Khloe uit te leggen waarom ze loog toen ze er voor het eerst mee werd geconfronteerd.

19. Ziet er niet goed uit...

Ziet er niet goed uit...We zeggen niet dat Jordyn zeker nooit zal worden vergeven door de Kardashians ... maar ze wil misschien hopen dat Lisa Vanderpump dringend serveersters nodig heeft.

20. UPDATE: Khloe spreekt zich uit

UPDATE: Khloe spreekt zich uitKhloe moet nog in interviews over de situatie praten, maar ze maakt haar gevoelens zeker kenbaar op sociale media.

21. Zusterlijke ondersteuning

Zusterlijke ondersteuningInsiders zeggen dat Khloe en Kylie op elkaar hebben geleund voor steun in de nasleep van Jordyns verraad.

22. Niets aan het toeval overlaten

Niets aan het toeval overlatenMaar Khloe zit niet alleen maar te kniezen om haar wonden te likken. Insiders zeggen dat ze een privédetective heeft ingehuurd in de hoop de bewering te bevestigen dat Jordyn en Tristan meerdere keren contact hebben gehad voordat ze gepakt werden.

23. Een dieper gat

Een dieper gatOndertussen probeert Jordyn haar publieke imago te redden door interviews te geven, maar het lijkt erop dat ze haar situatie alleen maar erger maakt.

24. Slechte zet

Slechte zetHet interview van Jordyn op Red Table Talk van Jada Pinkett Smith wordt vrijdag uitgezonden, en insiders zeggen dat de Kardashians al dreigen met juridische stappen.

25. Kylie zorgt

Kylie zorgtBronnen beweren dat Kylie sympathie heeft uitgesproken voor Jordyn, maar ze is niet van plan haar nek uit te steken en te proberen haar onrustige vriend te redden. Het lijkt erop dat Jordyn er alleen voor staat!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: