John David Duggar: Ik heb me nooit aan verkeringsregels gehouden vóór het huwelijk, broer!

John David Duggar is misschien niet de eerste Duggar die de verkeringregels overtreedt, maar hij is wel de eerste die het publiekelijk doet. De 27-jarige ging onlangs met het tijdschrift People zitten en vertelde over zijn huwelijk met Abbie Grace Burnett. 'Ik heb me nooit aan de verkeringsregels gehouden', zei hij. 'Mijn ouders wisten niet eens dat we verkering hadden tot we ons verloofden.' Duggar vervolgde: 'Het was beslist een beetje spontaner. We deden de dingen gewoon op onze eigen manier.' Het paar is iets meer dan een maand getrouwd en ze verwachten al hun eerste kind samen.

In november trouwde John David met Abbie Burnett in het soort uitbundige, massaal bijgewoonde ceremonie waar zijn familie bekend om staat.

Op het eerste gezicht leek het precies op alle andere Duggar-bruiloften die we in de loop der jaren hebben gezien.Maar de reis die John David en Abbie naar het altaar leidde, was anders dan alles wat Duggar-fans eerder hadden gezien.

Velen merkten op dat het paar niet erg bezorgd leek over de beruchte Duggar verkeringsregels die zowat elke vorm van fysiek contact voorafgaand aan het huwelijk verbieden.

En nu bevestigen John David en zijn nieuwe bruid enkele al lang bestaande geruchten over hun relatie.

Kijk eens:

1. Rebellen

rebellenVanaf het begin van hun relatie ging het gerucht dat John David en Abbie zich niet al te druk maakten over de belachelijke verkeringregels van zijn ouders.

2. De grote dag

De grote dagJohn David en Abbie trouwden tijdens een ceremonie die er net zo uitzag als de vele Duggar-bruiloften die eraan voorafgingen.

3. De regels overtreden

De regels brekenFans merkten echter al snel dat de verkering van John en Abbie er heel anders uitzag dan alles wat ze eerder hadden gezien.

4. Gevoelig onderwerp

Gevoelig onderwerpIn het bijzonder leken John en Abbie de verkeringsregel te negeren die paren verbiedt om voor het huwelijk enige vorm van fysiek contact aan te gaan.

5. Sta ons toe het uit te leggen

Sta ons toe het uit te leggenDe Duggars zijn meestal nogal geheimzinnig over hun beroemde strikte gedragscode, vooral als het gaat om zaken als liefde en huwelijk.

6.

De lucht zuiverenJohn David sprak de kwestie rechtstreeks aan in een preview voor het komende seizoen van Counting On.

7. De regels van John David

Jan DavidIn fragmenten van zijn verlovingsfotoshoot legde John David uit dat hij en Abbie hun eigen verkeringsregels hadden opgesteld.

8. Eerste contact

Eerste contactWe hebben ervoor gekozen om enig contact te hebben in plaats van geen contact', vertelt John aan de camera.

9. Rustig aan, jullie twee!

Rustig aan, jullie twee!Ik zal mijn arm om haar heen slaan, haar een knuffel geven', voegde hij eraan toe. 'We hadden het gevoel dat het past bij waar we ons in deze levensfase bevinden.'

10. De leeftijdsfactor

De leeftijdsfactor'We zijn ongeveer 10 jaar ouder dan de meeste broers en zussen als ze verkering beginnen, dus het voelt alsof we op sommige gebieden wat verder gevorderd zijn als het gaat om volwassenheid', vervolgde JD.

11. Abbie's Take

AbbieAan het begin van onze relatie gingen John en ik zitten en maakten we een soort lijst met richtlijnen die we voor onszelf moesten houden met betrekking tot hoeveel we elkaar aanraken en dat soort dingen, met als belangrijkste doel dat we God wilden eren en geen spijt hebben. legde Abbie uit.

12. Nog steeds streng

Nog steeds strengAbbie en John David hebben misschien besloten om knuffels en handen vasthouden toe te staan ​​(hé, ze zijn tenslotte achter in de twintig), maar ze trokken de grens bij kussen.

13. Geen geknoei

Geen gedoeJohn David maakte dat duidelijk en voegde eraan toe dat hij en Abbie nog steeds zeer strikte normen hanteerden voor wat oké is en wat niet oké is.'

14. Het grote moment

Het grote momentDe seizoenspremière van Counting On zal het voorstel van John David aan Abbie vastleggen.

15. De vliegtuigwaarheid

De vliegtuigwaarheidNa het avondeten zei John dat hij me naar de volgende kamer wilde brengen om me een ander oud vliegtuig te laten zien, herinnert Abbie zich in de scène.

16. Is het niet romantisch?

Isn'Je weet dat het leven geweldig is sinds ongeveer, wat, 6 mei. We begonnen te vliegen', zegt John tegen Abbie.

17. Het is een metafoor, jullie allemaal

HetDat was het eerste dat we echt samen deden, vertelt Duggar haar terwijl ze de ring presenteert. Dus hoe dan ook, ik wilde weten of je met mij wilt blijven vliegen?

18. Dat is een ja!

DatIk zou graag met je blijven vliegen', reageert Abbie enthousiast.

19. Zie het zelf

Kijk zelf maarJe kunt zelf zien hoe de romance van John en Abbie zich ontvouwt wanneer het nieuwe seizoen van Counting On op 11 februari debuteert.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: