Joe Giudice verloor VEEL gewicht in de gevangenis! Hier is hoe hij het deed...

Joe Giudice is een stoere mofo! Hij heeft veel meegemaakt - van in de gevangenis zitten tot VEEL kilo's afvallen. Maar hij is er sterker uitgekomen dan ooit en we zijn hier om je er alles over te vertellen. Joe verloor een indrukwekkende hoeveelheid gewicht terwijl hij in de gevangenis zat en hij deed het allemaal zonder toegang tot een sportschool of personal trainer. Hier is hoe hij het deed...

Joe Giudice pleegde een misdrijf, werd veroordeeld tot 41 maanden gevangenisstraf en staat op het punt voor altijd uit de Verenigde Staten te worden uitgezet.

Je kunt gerust zeggen dat het castlid van Real Housewives of New Jersey een monumentale fout maakte toen hij tegen de regering loog en zijn geadopteerde land oplichtte via een ingewikkeld en illegaal faillissementsplan.

Maar er is in ieder geval een zilveren voering voor Giudice:

Hij ziet er nu super uit!

De realityster verloor enorm veel gewicht terwijl hij een bewaker van de staat was, trots pronkend met zijn lichaamsbouw in een handvol nieuwe foto's op sociale media.

Bekijk de dramatische veranderingen hieronder en vraag jezelf dan af:

Is een verblijf achter de tralies de moeite waard voor dit soort figuren?

1. Herinner je je Joe vroeger nog?

Herinner je je Joe vroeger nog?Hier is hij in een aflevering uit 2012 van The Real Housewives of New Jersey, waarschijnlijk in gesprek met Teresa over hun plan om Amerikaanse belastingbetalers te bedriegen ... terwijl hij er ook behoorlijk dik uitziet.

2. De man heeft echt een pak ingevuld

De man heeft echt een pak ingevuldIn dit kiekje houdt hij in 2013 zijn vrouw vast terwijl hij een rechtszaal binnenloopt voor een hoorzitting na zijn arrestatie.

3. Om eerlijk te zijn, Joe was nooit echt dik

Om eerlijk te zijn, Joe was nooit echt dikZoals je hier kunt zien (ook uit 2013), was Joe altijd een dikke kerel. Maar hij heeft wat spieren achter al die kilo's.

4. Wat woog hij op zijn hoogtepunt

Wat woog hij op zijn hoogtepuntDat weten we niet. Maar we weten wel dat hij 215 pond woog toen hij de gevangenis binnenkwam.

5. En nu?!?

En nu?!?Joe weegt nog maar 165 pond en plaatst video's van zichzelf online terwijl hij kickboksen en andere soorten oefeningen doet.

6. Slank kijken!

Op zoek naar Slank!Joe's kinderen hebben ook kiekjes gedeeld van hun magere en gescheurde vader, zoals die hier.

7. Trots en zonder shirt

Trots en zonder shirtJoe heeft veel om zich voor te schamen, maar hij is duidelijk trots op zijn lichaamsbouw.

8. Dus... Hoe heeft Joe dit voor elkaar gekregen?

Dus... Hoe heeft Joe dit voor elkaar gekregen?Zoals we al eerder zeiden, ging de man naar de gevangenis. Dat betekent dat hij veel tijd besteedde aan het heffen van gewichten en weinig tijd aan het eten van voedsel.

9. Wauw! Eten!

Wauw! Eten!Nu Joe een vrij man is, kan hij weer dineren met zijn broer, zoals hij hier doet. Ik moet me afvragen of hij binnenkort weer wat kilo's begint in te pakken.

10. Dit is geweldig en zo, maar over die misdaden...

Dit is geweldig en zo, maar over die misdaden...Ah, ja, de misdaden. Joe heeft zich eindelijk uitgesproken. Je moet gewoon vooruit kijken en nooit meer achterom kijken, zei de 47-jarige in een video uitgebracht door Bravo.

11. Geleerde lessen, jongens

Geleerde lessen, jongensIn het leven is het altijd beter om door de voorruit te kijken en niet door de achteruitkijkspiegel', vervolgde Joe in dezelfde video.

12. Diepgaand materiaal van Joe

Diepgaande dingen van Joe'Het is een veel groter plaatje als je door de voorruit kijkt. Maar uiteindelijk maken mensen fouten. Niemand is perfect, voegde hij eraan toe.

13. Tot slot?

Ten slotte?Ik heb hieruit een waardevolle les geleerd en ik weet dat mijn familie het belangrijkste voor me is, maar het is beter dat ik hier buiten ben dan daarbinnen. Ik wil je gewoon laten weten dat ik van je hou en dat ik er altijd voor je ben. Dat weet je.'

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: