Jinger Duggar: beschaamd door haar familie omdat ze een 'moderne' levensstijl leidt?

Als het om de Duggar-familie gaat, bestaat er niet zoiets als te veel informatie. Dus toen het nieuws bekend werd dat Jinger Duggar een 'moderne' levensstijl leidde, oordeelden mensen snel. Als oudste dochter van Jim Bob en Michelle Duggar groeide Jinger op in een streng huishouden waar regels alles waren. Dus toen ze die regels begon te overtreden door broeken te dragen en zelfstandig te wonen, waren mensen er snel bij om haar te bestempelen als 'beschaamd' door haar familie. Maar is dat echt zo? Laten we dat van dichterbij bekijken.

Toen Jinger Duggar met Jeremy Vuolo trouwde, vermoedde haar familie dat dit niet de typische Duggar-unie zou zijn.

Op veel belangrijke manieren waren Jinger en Jeremy uitdagend anders dan haar broers en zussen en hun echtgenoten.Nog verontrustender voor Jim Bob was het feit dat het jonge stel er geen interesse in leek te hebben uiteindelijk conformeren aan de Duggar-manier van leven.

Ongetwijfeld zette de Duggar-patriarch zich schrap voor frequente daden van verzet van de Vuolo's.

Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Jim Bob had voorzien in hoeverre Jinger en Jeremy zouden breken met de traditie en hun eigen weg zouden banen.

De Duggars wekken graag de indruk dat ze de Vuolos-verschillen zijn gaan accepteren en omarmen.

Maar als aflevering van deze week van Rekenen op herinnerde ons eraan, dat is helemaal niet het geval:

1. LA-vrouw

LA vrouwJinger Duggar was prominent aanwezig in de aflevering van Counting On van deze week. En verschillende scènes herinnerden ons aan de vele manieren waarop haar leven duidelijk verschilt van dat van haar zussen.

2. Westkustgebonden

WestkustgebondenTegenwoordig woont Jinger in Los Angeles met haar man, Jeremy Vuolo, en hun dochter, Felicity. De Duggars waren niet blij met de verhuizing, maar daarover later meer...

3. Het Texas-tweetal

Het Texas-tweetalOp het moment dat de aflevering van Counting On van gisteravond werd gefilmd, woonden de Vuolo's nog in Laredo, Texas. (Nu ik erover nadenk, de Duggars waren ook niet blij met DIE verhuizing!)

4. Vader-dochterproject

Vader-dochter projectDe aflevering begon met Jeremy en Felicity die aan een knutselproject voor Moederdag werkten.

5. Geen slecht idee

Geen slecht ideeKortom, Jeremy bedekte Felicity met verf, rolde haar rond op een canvas en overhandigde het resulterende kunstwerk aan Jinger.

6. Meer dan op het eerste gezicht lijkt

Meer dan wat je op het eerste gezicht zietHet lijkt misschien een wegwerpscène, maar in werkelijkheid belichtte het project twee interessante manieren waarop de Vuolo's een levensstijl leiden die heel anders is dan die van de broers en zussen van Jinger.

7. Verschillende prioriteiten

Verschillende prioriteitenOm te beginnen mijden de Duggars doorgaans kunst en amusement die niet direct verband houden met hun religieuze overtuigingen. Als gevolg hiervan zul je niemand vinden die schildert in het ouderlijk huis van Jinger, tenzij het een portret van Jezus is.

8. De arbeidsverdeling

De arbeidsverdelingEn je zult zeker geen enkele Duggar-man zien die de opvoeding van kinderen praktisch aanpakt, zoals wat we in deze scène van Jeremy zien.

9. Leuk geprobeerd, Ben

Leuk geprobeerd, BenOm deze verschillen te benadrukken, vragen producers andere broers en zussen en echtgenoten van Duggar, zoals Ben Seewald, om te identificeren welk schildergenre Felicity en Jeremy hebben gemaakt. Ze komen allemaal leeg.

10. GEEN lastige vragen stellen

GEEN moeilijke vragen stellenHet is dan ook niet verwonderlijk dat Ben en zijn gezelschap niet werd gevraagd hoe zij het vinden dat Jeremy zo'n actieve rol speelt in het leven van zijn kind.

11. Verrassingsbezoek

verrassingsbezoekKort daarna zien we Joe en Kendra Duggar binnenkomen bij Jinger en Jeremy in Laredo.

12. Vreemd koppel uit

Vreemd koppel uitHet verklaarde doel van de reis is dat Joe en Kendra Jinger en Jeremy helpen bij de voorbereiding op hun verhuizing naar LA. Maar nogmaals, het lijkt erop dat het echte doel is om de vele verschillen van de Vuolo's voor een cameraploeg te benadrukken.

13. De eeuwige vraag

De eeuwige vraagEerst vraagt ​​Kendra aan Jinger of ze van plan is meer kinderen te krijgen. Hilarisch genoeg gaat Jinger in tegen de traditie door te reageren: 'Wie weet?

14. Niet lezen uit het script

Niet lezen uit het scriptDuggar-vrouwen zouden zeggen dat ze van plan zijn zoveel kinderen te krijgen als God hen toestaat, maar het lijkt erop dat Jinger geen fan is van die versleten lijn.

15. Een lastige maaltijd

Een lastige maaltijdLater in de aflevering nemen Jinger en Jeremy Kendra en Joe mee uit eten om hen te bedanken voor hun hulp bij de verhuizing. Nogmaals, de cultuurclash is volledig te zien.

16. De stad laten zien

De stad laten zienDe Vuolo's identificeren de plek als hun favoriete restaurant, maar Joe en Kendra zijn duidelijk niet onder de indruk.

17. Ontspan, Joe

Ontspan, JoOp een gegeven moment maakt Joe een hatelijke opmerking over hoe formeel de obers gekleed zijn. Laat iemand deze jongen vertellen dat hij in Laredo is, niet in Parijs.

18. Echt, jongens?

Echt, jongens?Joe en Kendra verwonderen zich vervolgens over het menu. Het paar is verbijsterd door zulke vrij voetgangersitems als red snapper.

19. Nieuwe dingen uitproberen

Nieuwe dingen uitproberenJoe en Kendra komen uiteindelijk overeen om kikkerbilletjes te eten en zijn aangenaam verrast door de ervaring. Ze zijn later echter teleurgesteld als ze horen dat ze sprinkhanen in een apart gerecht hebben gegeten.

20. Verbannen uit Arkansas

Verstoten uit ArkansasNogmaals, dit alles lijkt ontworpen om Jinger en Jeremy subtiel 'anders te maken'. Het is een manier om beide Counting On-kijkers eraan te herinneren hoe anders de Vuolo's zijn in vergelijking met de rest van de familie. En daar houdt het niet op.

21. Goede tijden?

Goede Tijden?Na het eten vervolgen de Vuolo's en de Duggars hun tournee door Laredo, en uiteindelijk zien ze een live optreden van een mariachi-band.

22. Natuurlijk niet

Natuurlijk doen ze dat nietWe hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat dit niet het soort entertainment is dat de Duggars goedkeuren.

23. Hier gaan we ...

Daar gaan we ...Yat nogmaals, producers onderstrepen hoe verschillend Jinger en Jeremy zijn door te snijden naar Jim Bib en Michelle die de soorten muziek schetsen die acceptabel zijn in de wereld van de Duggars.

24. Bruto

GoorJim Bob legt uit dat omdat de Duggars dansen verbieden, ze ook alle muziek verbieden met een 'rockbeat' die zou kunnen inspireren tot onvrijwillig heen en weer bewegen. Ja, dat zei hij echt.

25. Hekken repareren

Hekken herstellenIn de echte wereld heeft de hele Duggar-familie onlangs Jinger en Jeremy in LA bezocht. Ze maakten de reis na een lange periode van beperkt contact, waarin het gerucht ging dat Jinger door haar ouders was verstoten.

26. Passief-agressief ouderschap

Passief-agressief ouderschapJim Bob heeft natuurlijk veel controle over wat TLC op de camera presenteert, dus je kunt er zeker van zijn dat deze aflevering zijn subtiele manier was om Jinger eraan te herinneren dat hij haar levensstijl nog steeds niet goedkeurt.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: