Jim Bob en Michelle Duggar hebben zoveel kleinkinderen: hier is de volledige lijst!

De Duggar-familie breidt altijd uit! Jim Bob en Michelle Duggar zijn de trotse ouders van 19 kinderen en ze hebben ook negen kleinkinderen. Met zoveel familieleden kan het moeilijk zijn om alle kleintjes bij te houden. Hier is een volledige lijst van de kleinkinderen van Jim Bob en Michelle.

Als je de Duggar-familie kent, weet je waarschijnlijk dat de bemanning van Arkansas erg van voortplanting houdt.

In feite is het letterlijk hun religie.De Duggars zijn aanhangers van de Quiverfull-beweging, die stelt dat het de plicht is van elke christen om zoveel mogelijk kinderen te baren.

Dus het is niet alleen dat ze het heel erg leuk vinden om kinderen te hebben - ze geloven dat het hun door God gegeven plicht is.

Dat is wat Jim Bob en Michelle Duggar ertoe bracht om 19 kinderen te krijgen -- en dat heeft ertoe geleid dat zoveel van die kinderen zich begonnen voort te planten terwijl ze nog in hun tienerjaren of begin twintig waren.

Dus ja, Jim Bob en Michelle hebben heel veel kleinkinderen.

Zoals zij het zien, deden ze hun plicht door een klein leger op de been te brengen, en nu worden ze beloond met kleinkinderen op kleinkinderen.

En aangezien er nog ZES ongehuwde Duggar-zonen en -dochters zijn, kun je er zeker van zijn dat er nog veel meer zullen volgen.

Blijf scrollen voor de volledige lijst zoals deze er tot nu toe uitziet:

1. Het stel waarmee het allemaal begon

Het stel waarmee het allemaal begonJim Bob en Michelle Duggar hebben heel veel kleinkinderen. Hier is ons complete overzicht van het hele enorme broedsel.

2. Een aanzienlijk aantal

Een aanzienlijk aantalHet echtpaar heeft zelf 19 kinderen gekregen en nu hebben ze een mijlpaal bereikt met hun aantal kleinkinderen.

3. Numerologie

NumerologieMichelle en Jim Bob hebben nu 19 kleinkinderen, wat betekent dat het aantal uiteindelijk gelijk is aan de grootte van hun eigen enorme kroost.

4. Nummer 19

Nummer 19Michelle deelde het mijlpaalmoment met fans toen ze in Californië was om dochter Jinger Duggar te bezoeken bij de komst van haar tweede kind.

5. Michelle met Evangeline

Michelle Met Evangeline'Deze meiden doen mijn hart smelten!! Kun je geloven dat we nu op 19 KLEINKINDEREN zitten?! Het verwelkomen van een nieuwe baby in de wereld verveelt nooit, en kleine Evangeline is zo kostbaar!!' Michelle Duggar deze foto.

6. De stamboom

De stamboomWie zijn die kinderen, en wie zijn de kinderen die die kinderen hebben gekregen? Blijf scrollen voor de volledige lijst!

7. Jos en Anna

Jos en AnnaAls eerste zijn Josh en Anna Duggar. Ze waren de eersten van hun generatie die trouwden en hebben momenteel de meeste kinderen.

8. Een aanzienlijk broedsel

Een aanzienlijk broedselJosh en Anna hebben zes kinderen waarvan de namen allemaal beginnen met de letter 'M': Mackynzie, Michael, Marcus, Meredith en Maryella, die ze in november 2019 verwelkomden.

9. Geluksgetal zeven?

Geluksgetal zeven?Momenteel zijn fans ervan overtuigd dat Anna zwanger is van haar zevende kind, maar wachten ze met het maken van de aankondiging.

10. Stootspotten?

De speculatie is volledig gebaseerd op foto's van een recent verjaardagsfeestje, waarvan sommige fans beweren dat het bewijs bevat van een babybuil.

11. Nogal een stuk

Onnodig te zeggen dat dat niet bepaald concreet bewijs is, maar je kunt er zeker van zijn dat Josh en Anna EVENTUEEL zullen bijdragen aan hun toch al omvangrijke kroost.

12. Jana ter plaatse

Jana ter plaatseJana is de oudste van de Duggar-dochters, maar ze is momenteel kinderloos en ongehuwd.

13. Meneer toch?

Maar er is reden om aan te nemen dat Jana momenteel het hof wordt gemaakt door een man genaamd Stephen Wissman. Dus misschien wordt ze binnenkort lid van de Duggar Moms Club!

14. Jill en Derick

Jill en DirkDe volgende zijn Jill Duggar en Derick Dillard die twee jongens hebben.

15. Twee is genoeg

Twee is genoegIsrael is 5 en Samuel is 3, en het ziet ernaar uit dat de Dillards zouden breken met de familietraditie door daar te stoppen.

16. Jessa en Ben

Jessa en BenVervolgens hebben we Jessa Duggar en Ben Seewald. Het paar trouwde in 2014 en ze hebben momenteel drie kinderen.

17. Een Seewald-meisje

Een Seewald-meisjeDe Seewalds waren al ouders van jongens Spurgeon en Henry en verwelkomden dochter Ivy in mei 2019.

18. Vreugde-Anna en Austin

Joy-Anna en AustinHet volgende Duggar-stel dat ouders werd, waren Joy-Anna en Austin Forsyth.

19. Nog een nieuwkomer

Nog een nieuwkomerDe Forsyths zijn de ouders van een jongen genaamd Gideon en een meisje genaamd Evelyn, die pas in augustus van dit jaar ter wereld zijn gekomen.

20. Joe en Kendra

Joe en KendraJoe Duggar en Kendra Caldwell waren de volgende die lid werden van de ouderclub en verwelkomden hun eerste kind in 2018.

21. Een ontluikend broedsel

Een ontluikend broedselHet stel is de ouders van een jongen genaamd Garrett en een meisje genaamd Addison... en er komen er meer aan.

22. De spelwisselaar

De game-wisselaarJa, Kendra is momenteel zwanger van een dochtertje. Zodra ze arriveert, zal het aantal Duggar-kleinkinderen eindelijk groter zijn dan de kinderen van Jim Bob en Michelle!

23. Jinger en Jeremy

Jinger en JeremyVervolgens hebben we Jinger Duggar en Jeremy Vuolo. Het paar verwelkomde hun eerste kind, een meisje genaamd Felicity in juli 2018.

24. Nog een bundel van vreugde

Nog een bundeltje vreugdeJinger en Jeremy verwelkomden hun tweede dochter, Evangeline, in november 2020.

25. Josia en Lauren

Josia en LaurenDe volgende op de lijst zijn Josiah Duggar en Lauren Swanson.

26. Regenboogbaby

Regenboog babyNa een tragische miskraam verwelkomde Lauren in november 2019 dochter Bella Milagro.

27. John David en Abbie

John David en AbbieEn tot slot hebben we John David en Abbie Duggar, die iets later begonnen dan de rest van JD's broers en zussen.

28. Verbazingwekkende gratie

Verbazingwekkende gratieHet stel verwelkomde dochter Grace in januari 2020 toen John David 30 was. Dat is praktisch grootvader-leeftijd als je het hebt over de Duggar-clan!

29. Nog niet klaar

Nog niet klaarDus dat is alles voor nu, maar de 18-jarige Justin Duggar is onlangs getrouwd met Claire Spivey, en deze twee zeggen dat ze niet kunnen wachten om ouders te worden!

30. Geen tijd verspillen

Geen tijd verspillenHet paar stapte in februari van dit jaar in het huwelijksbootje, en als je bedenkt hoeveel haast ze hadden om te trouwen, is het een veilige gok dat ze net zo graag baby's willen maken.

31. Net aan de slag

Net begonnenJe kunt er dus zeker van zijn dat 2021 veel zwangerschapsaankondigingen zal bevatten van de steeds groter wordende Duggar-clan!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: