Jim Bob Duggar letterlijk verstoten Jinger over L.A. Move, Rebellious Streak [exclusief]

De Duggars staan ​​bekend om hun traditionele familiewaarden, maar het lijkt erop dat Jim Bob Duggar het contact met een van zijn dochters heeft verloren. Jinger Duggar verhuisde zonder toestemming van haar vader naar Los Angeles en nu zou Jim Bob haar 'verloochenen'. Jinger lijkt haar eigen pad te volgen, wat een grote afwijking is van de rest van haar broers en zussen. Het is geen geheim dat de Duggars een hechte familie zijn, dus Jingers rebelse inslag zal zeker voor enige spanning zorgen.

In april 2019 meldde Lamusiqueblog dat Jim Bob Duggar zijn dochter Jinger, de 'rebel' van de familie, had verstoten.

Deze actie kwam als gevolg van de beslissing van de 26-jarige om naar Californië te verhuizen, maar werd ook gezien als de laatste druppel.In sommige opzichten liet de verhuizing naar L.A. lang op zich wachten, aangezien Jingers rebelse inslag Jim Bob al jaren een doorn in het oog was.

De genadeslag kwam abrupt toen Jinger en echtgenoot Jeremy Vuolo hun aanstaande verhuizing naar de westkust aankondigden.

Deze verandering van omgeving was ogenschijnlijk zodat Jeremy zich kon inschrijven voor een goddelijkheidsschool in L.A., maar laten we hier even echt zijn:

Het werd door waarnemers algemeen gezien als een berisping van Jim Bob.

Hoe dan ook, Jinger en Jim Bob hebben sindsdien dingen opgelapt, waardoor sommige fans dachten dat deze breuk allemaal overdreven was.

In een exclusief interview met THG bevestigt een oude vriend van de familie echter dat Jim Bob inderdaad zijn dochter heeft afgesneden.

Niet alleen was de verloochening echt iets, de verandering van hart van de patriarch was niet ingegeven door medeleven, maar door pure ijdelheid.

Bekijk wat we ontdekten in ons interview:

1. Eenvoudigere tijden

Eenvoudigere tijdenHoewel Jim Bob nooit een grote fan was van Jingers vriend die verloofde werd en echtgenoot Jeremy Vuolo werd, accepteerde hij de relatie en uiteindelijk de beslissing van zijn dochter om te trouwen met een man met overtuigingen die iets minder conservatief zijn dan die waarmee ze is opgevoed.

2. Vuurproef

VuurproefFans merkten al vroeg dat Jim Bob veel kritischer was over Jeremy dan over de andere jonge mannen die in de Duggar-familie trouwden.

3. Hetzelfde, maar dan anders

Hetzelfde, maar dan andersDaar zijn veel redenen voor, de belangrijkste daarvan is het feit dat hoewel hij ook een evangelisch christen is, Jeremy's overtuigingen op een aantal belangrijke manieren verschillen van die van Jim Bob.

4. Het recht op blote benen

Het recht op blote benenOm te beginnen heeft Jeremy niet de ouderwetse opvattingen van Jim Bob over de plaats van een vrouw in de wereld. Dit komt het duidelijkst tot uiting in het feit dat Jinger zich niet aan een strikte dresscode hoeft te houden, zoals ze was toen ze opgroeide.

5. Een bijbelse kloof

Een bijbelse kloofBovendien lijken Jeremy en Jim Bob sterk van mening te verschillen over bepaalde theologische kwesties die beiden van het allergrootste belang vinden.

6. Calvijn en Bob

Calvijn en BobVolgens een insider die exclusief met Lamusiqueblog sprak, past Jim Bob niet bij Jeremy Vuolo of de echtgenoot van Jessa Duggar, Ben Seewald, vanwege het feit dat beide mannen zich abonneren op een calvinistisch geloofssysteem dat Jim Bob verafschuwt.

7. Een dochter naar beneden

Een dochter naar benedenDe kwestie van het calvinisme was eerder aan de oppervlakte gekomen en had de patriarch van de familie overrompeld. Toen Jim Bob ontdekte dat Ben een calvinist was, was het te laat; [Ben Seewald en Jessa Duggar] waren al getrouwd', vertelde de insider ons.

8. Een andere bijt in het stof

Een andere bijt in het stofVan het een kwam het ander, letterlijk in dit geval. Toen dit calvinistische ding naar buiten kwam, blies Jim Bob regelrecht uit de boot. Dan stelt Ben ineens Jinger voor aan Vuolo', voegde de bron eraan toe.

9. Geen tijd verspillen

Geen tijd verspillenToen de verkering begon, gebeurde het heel snel, en opeens komt Jim Bob erachter dat Jeremy ook een calvinist is, zei de informant.

10. Het uitpraten in de rechtbank

Het uithakken in de rechtbankJim Bob nam Jeremy op een dag apart op het basketbalveld en vroeg hem of hij een calvinist was. Jeremy zei: 'Ja, ik ben een calvinist', herinnert onze bron zich.

11. Verlichting uit

Verlichting uitMaar het lijkt erop dat Jim, hoe overstuur hij ook was door de theologische meningsverschillen, al snel nog bozer werd toen hij hoorde dat Jinger en Jeremy zich niet zouden vestigen in haar thuisstaat Arkansas, in de buurt van de rest van de familie.

12. Ondermijnde autoriteit

Ondermijnde autoriteitToen kreeg [Jeremy] ineens een baan in Laredo, en poef, ze waren weg. En dat blies Jim Bob weer weg. Hij verloor de controle', zei de bron over de eerste zet van het stel. Laredo, in het zuiden van Texas, is niet slechts een klein eindje rijden - het is een heel eind verwijderd van Noordwest-Arkansas.

13. Een Duggar-nachtmerrie

Een Duggar-nachtmerrieDe situatie verslechterde verder toen Jinger, Jeremy en hun dochter Felicity besloten om uit Texas te verhuizen - en hun huis te vestigen in een metropool aan de kust. En niet eens een aan de oostkust!

14. Stad van Duivels

Stad van DuivelsHoewel de Vuolo's de overstap maakten zodat Jeremy naar de theologieschool in Los Angeles kon gaan, beschouwde Jim Bob hun verhuizing nog steeds als niets minder dan dat zijn dochter naar een land van heidenen werd gesleept.

15. Naar Californië gaan

Ga erinToen kregen [Jeremy en Jinger] deze plek in Californië, en ja, Jim Bob verstootte haar een tijdje, 'onthulde de insider.

16. Haar de rug toekeren

Ze keren haar de rug toeDe Duggars hebben Jinger een tijdje verstoten en ze hebben haar in die tijd behoorlijk in de schaduw gesteld, zei de betrouwbare familiebron van Lamusiqueblog.

17. Verandering van hart

Verandering van hartMaar net zo plotseling als hij Jinger verstootte, draaide Jim Bob zich om en verwelkomde haar weer in de familie. Onze insider zegt dat het allemaal te danken was aan de tussenkomst van een prominente buurman en medeparochiaan.

18. Mysterieuze interventie

Mysterieuze interventieToen werd er plotseling iets gezegd door iemand in de gemeenschap, en tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet wie het is', herinnert onze bron zich.

19. Een bedreiging voor zijn reputatie

Een bedreiging voor zijn reputatieZe zeiden tegen Jim Bob: 'Als je echt in een slecht daglicht wilt staan, ga dan gewoon door met Jinger', zegt de tipgever.

20. Defensief worden

Defensief wordenDe insider zegt dat Jim Bob bezwaar maakte tegen deze schimmige gevestigde figuur met een argument in de trant van dat hij een calvinist is en dat hij mijn dochter heeft gestolen!'

21. Standvastig

StandvastigMaar de persoon die namens Jinger tussenbeide kwam, verdubbelde, Jim Bob eraan herinnerend dat hij in een slecht daglicht staat en hem waarschuwde: als je zo doorgaat, zul je nooit iets met Jinger te maken hebben.

22. Het werkte!

Het werkte!En ongeveer een week of twee later gingen [Jim Bob en de rest van de familie] naar Californië om te proberen het goed te maken, herinnerde onze bron zich.

23. Moeder Duggar

Moderne duggarOnze insider vertelt ons dat Jinger als overwinnaar uit het conflict kwam, toen ze de acceptatie van haar vader terugkreeg zonder gedwongen te worden haar nieuwe levensstijl te veranderen.

24. Hun beste leven leiden

Hun beste leven leidenJeremy en Jinger, ze doen niets verkeerd daar in L.A., voegde de insider eraan toe, erop wijzend dat de problemen die Jim Bob met hen had de zijne waren.

25. Moderniteit omarmen

Moderniteit omarmenWat betreft het dragen van een broek en het knippen van haar haar, dat is het normale leven, 'zei de tipgever, erop wijzend dat zelfs in de Duggars-gemeenschap de mate waarin Jim Bob sommige van zijn opvattingen over het dagelijks leven afdwingt extreem is.

26. Een gewaagde ontsnapping

Een gewaagde ontsnappingDe dingen die ze geleerd heeft, zijn sekte-achtig. Het is alsof ze in een sekte is opgegroeid. Je kunt je haar niet knippen; je kunt dit niet doen; dat kun je niet doen; je moet seks hebben met je man, zelfs als je moe bent, zei de bron.

27. Seksuele slavernij

Seksuele slavernijAls je het gevoel hebt dat je menstruatie eraan komt en je je vreselijk en krampachtig voelt, moet je nog steeds seks hebben met je man', voegde de insider eraan toe, een van de meer problematische aspecten van het leven voor jonge vrouwen in de Duggars-gemeenschap aansnijdend. 'Het is belachelijk.'

28. Het pad naar vrijheid

De weg naar vrijheidWe zijn blij dat ze het goed hebben gemaakt met haar vader en zo, maar we hopen dat Jinger en Jeremy een aantal van haar zussen kunnen helpen ontsnappen aan de onderdrukkende levensstijl waarmee ze zijn opgevoed.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: