Jill & Jessa 'Counting On' Seizoen 2 Aflevering 3 Samenvatting: Jinger Flips Out!

Welkom bij mijn samenvatting van seizoen 2, aflevering 3 van 'Counting On'. In deze aflevering zien we Jinger flippen over een meningsverschil met haar zus Jill. We zien ook dat Jessa moeite heeft om haar drukke levensstijl bij te houden.

De Duggars zijn niets anders dan een ondernemend stel, zoals we dinsdagavond opnieuw hebben geleerd Jill & Jessa: rekenen op seizoen 2, aflevering 3 .

Voorbeeld: Jinger Duggar flipt uit!Jinger, met de hulp van broers en zussen John David, Joseph, Jed en Jeremy, deed mee aan een autoveiling waar ze haar allereerste auto kocht om te flippen.

Zoals kopen onder de waarde, goedkoop inkopen en met winst verkopen. Niet letterlijk omslaan. Wie denk je dat ze is, Joy-Anna? Maar serieus mensen...

Over Joy-Anna gesproken, ze heeft net een cursus autodetaillering afgerond (serieus), terwijl kleine broer Justin zijn mechanische vaardigheden heeft verbeterd.

Het was een echte familieaangelegenheid, op het moeilijkste na.

'Ik vind het een uitdaging als mensen proberen te onderhandelen', zei Jinger tegen de camera's. 'Het kan zijn uitdagingen stellen door met een volslagen vreemde te praten.'

Gelukkig waren haar broers ter ondersteuning en toen alles was gezegd en gedaan, liep Jinger met een mooie winst van $ 500. Kom op Team!

Ondertussen, tweeling John-David en Jana Duggar, de tweede oudste van Jim Bob en Michelle's 19 Kinderen & tellen , zijn nog vrijgezel.

Niets nieuws. Maar wat gaan ze eraan doen?

'John zou geweldig zijn in het vinden van iemand. Hij heeft veel wijsheid op dat gebied, dus ik zal hem advies geven... hij geeft mij advies,' mijmerde Jana.

'We kunnen elkaar helpen.'

Dus hij is dan de matchmaker van zijn tweelingzus? John gaf toe dat hij een aantal jongens voor Jana had 'uitgecheckt', maar dat er nog geen een op orde was.

Wat betreft zijn eigen vooruitzichten?

'Ik weet eigenlijk niet waar ik naar op zoek ben', klaagde de 26-jarige, zijn eenvoudige maar diepgaande criteria opmerkend. 'Ik zoek alleen die ene.'

'Er wacht waarschijnlijk iemand aan de horizon op ieder van ons,' voegde John David eraan toe. 'Je moet ze gewoon lokaliseren.'

Elders wanneer u bekijk Jill en Jessa: Counting On online , de titulaire Jessa Duggar en manlief Ben Seewald worstelden met het ouderschap.

Nou, Ben worstelde.

Terwijl Jessa koffie ging drinken met Jana en Anna Duggar, maakte Ben zich op voor zijn eerste keer 'babysitten', een term die Jessa corrigeerde.

'Technisch gezien is het geen babysitten als het je eigen baby is,' zei ze, en ze heeft gelijk... hoewel zijn schoonzus de quote van de week maakte.

'Mijn man kan vandaag niet oppassen, dus ik neem Meredith mee!' Anna Duggar grapte in een verrassende opgraving bij Josh Duggar!

Tijdens de koffiedate van de meisjes kon Jessa niet stoppen met nadenken over wat Ben van plan is of over haar jongen gutst en hoe 'gevorderd' hij is.

Oh, en Spurgeon ook. HALLO!

Over Ben gesproken, hij had die eerste keer kriebels als het erop aankwam om onbeheerd te worden achtergelaten met zijn pasgeboren zoon, die toen nog maar een paar weken oud was.

'Ik denk dat mijn eerste gedachte was: 'Nou, kom maar snel terug!'', lachte hij, hoewel hij uiteindelijk met vlag en wimpel slaagde voor de vadertest.

'Ik denk dat de volgende keer dat deze situatie zich voordoet, ik meer zelfvertrouwen zal hebben omdat ik het eerder heb gedaan,' zei Ben, en Jessa gaf hem ook rekwisieten.

In Midden-Amerika zagen de zendelingen Jill en Derick Dillard hoe hun eigen zoontje, Israel, verder opgroeide, ver van zijn neefje vandaan.

'Israƫl maakt nieuwe vrienden,' meldde Jill. 'Er zijn vrienden in de kerk waar hij mee kan spelen. Hij heeft al een voorliefde voor voetbal.'

'Misschien is hij wel een kleine voetballer!'

Jill en Derick merkten ook het onbedoelde voordeel op van het leven in een ontwikkelingsland buiten de VS: Izzy weet niet wat hij mist.

'Airconditioning is een luxe voor hem, dus hij weet niet dat dat normaal is in de VS', zei Derick. 'Hij is gewend om met een ventilator te slapen.'

Eenvoudige genoegens.