Jill & Jessa rekenen op Seizoen 2 Aflevering 5 Samenvatting: DJ Ben Drops the Beat

DJ Ben Tate is terug en hij heeft de hitte gebracht! In de nieuwste aflevering van 'Jill & Jessa Counting On' barst het feest los als Ben een paar vette beats dropt. De meisjes kunnen niet anders dan naar beneden gaan, en dat is allemaal te danken aan DJ Ben. Hij weet het feest altijd op gang te krijgen!

DJ Ben Seewald! Laat de beat vallen, G!

Je lacht (of kreunt), maar verder Jill & Jessa rekenen op seizoen 2, aflevering 5 , Ben en Jessa gingen naar St. Louis om de christelijke rapper Flame te ontmoeten ...Ja, christelijke hiphop is iets, en Ben houdt ervan, hoewel je dat misschien moet doen bekijk Jill en Jessa Counting On online om het helemaal te geloven.

Zelfs zijn schoonfamilie had hier geen idee van.

'Ik zou niet weten hoe ik hiphopmuziek moet omschrijven,' zei Jana Duggar ronduit, terwijl Joy-Anna vermoedde dat het 'een soort rockmuziek' was.

Je zou hun leven ... insulair kunnen noemen.

'Het is meer praten-zingen,' voegde Anna Duggar er behulpzaam aan toe voor het publiek. 'Hiphop is een beat, en rappers rappen op hiphopbeats.'

In ieder geval was het op weg naar St. Louis voor Jessa, Ben en Spurgeon Seewald, die samen met zijn producer en vrouw naar Flame reisden.

Zei de christelijke hiphopfiguur:

'Ik heb Ben leren kennen via een e-mail. Hij had zoiets van: 'Man, ik hou echt van je mening. Ik hou van je perspectief. Ik hou van de manier waarop je deze dingen verwoordt.'

'We moeten contact opnemen en een paar interviews doen en over een aantal van deze onderwerpen praten.' Daarna deden we de interviews en het voelde natuurlijk en organisch aan.'

Wat betreft de flow van DJ Ben in de studio?

De jury is daar nog niet over uit, maar toen Spurgeon tijdens de opnamesessie begon te koeren, kreeg Flame het idee om zijn zang te samplen.

Spurgeon was een natuurtalent, in tegenstelling tot zijn vader, hoewel Flame de hit 'Believe by Spurge, featuring Ben' kon mixen, bewerken en produceren.

Autotune is niet voor niets uitgevonden.

Op een serieuzere toon vroeg Ben Flame later om advies over hoe hij betrokken kon raken en zichzelf kon integreren in stedelijke gemeenschappen.

Flame vertelde Seewald, die geïnteresseerd is in zendingswerk, om contact op te nemen met lokale leiders en kerken en gewoon 'oprecht te zijn'.

Leid gewoon niet met zijn hiphopinspanningen.

Thuis in Arkansas leidde John-David de opdracht om de boomhut te voltooien, terwijl het gezin zich voorbereidde op hun reis naar Midden-Amerika.

Daar zouden de Duggars op hun eigen missiereis beginnen en ook Jill en Derick Dillard te zien krijgen, samen met hun zoon, Israel.

Izzy is deze week ook één geworden.

'Het is ongeveer vier maanden geleden dat Jill naar Midden-Amerika is vertrokken, en er is veel gebeurd en de kleine Izzy is zo veranderd,' zei Anna.

O, inderdaad. Afhankelijk van wie je gelooft, of hoe diep je 'babybult'-foto's wilt onderzoeken, is Jill Duggar weer zwanger ...