Jihoon Lee Blast Deavan Clegg in lange tirade: ik heb Drascilla nooit misbruikt!

Jihoon Lee staat erom bekend zijn mening te uiten, en dat deed hij onlangs in een recente tirade gericht op ex-vrouw Deavan Clegg. De Koreaanse realityster hield zich niet in toen hij de redenen uiteenzette waarom hij gelooft dat Clegg een ongeschikte moeder is en waarom hun huwelijk is mislukt. Lee hield zich niet in toen hij de redenen uiteenzette waarom hij gelooft dat Clegg een ongeschikte moeder is en waarom hun huwelijk mislukte. Hij beschuldigde haar ervan hun dochter, Drascilla, te verwaarlozen en voerde aan dat ze het kind alleen als 'pion' gebruikt om te krijgen wat ze wil. Lee beweerde ook dat Clegg 'egoïstisch' en 'manipulatief' is, bewerend dat ze over hem heeft gelogen om sympathie van fans te winnen. De tirade was op zijn zachtst gezegd schokkend en het is duidelijk dat er geen liefde verloren gaat tussen Lee en Clegg. Het is ook vermeldenswaard dat Lee ervoor heeft gezorgd dat hij verschillende foto's en video's heeft toegevoegd om zijn beweringen te onderbouwen, dus dit is niet alleen maar ijdele praat. Dit kan erg lelijk worden, heel snel.

90 dagen verloofde fans weten heel goed dat Deavan Clegg en Jihoon Lee uit elkaar zijn, ook al heeft Jihoon haar nog geen scheiding verleend.

De De andere weg de splitsing van het paar mag dan bekend zijn, maar over de oorzaak is veel gespeculeerd.Onlangs kwam er een rapport uit waarin - heel vaag - werd beweerd dat er niet-gespecificeerde beschuldigingen van misbruik in een of andere vorm waren ten tijde van hun splitsing en Deavan's terugkeer naar de VS.

Als gevolg hiervan zullen Deavan en Jihoon, net als bij Paul en Karine, niet verschijnen in de Tell All-special voor seizoen 2 - TLC probeert de ingewikkelde kwestie te vermijden door gewoon helemaal niet bezig te zijn.

Ondanks het gebrek aan informatie over welke beschuldigingen er ook zijn, hebben fans natuurlijk gespeculeerd.

Deavan is relatief gesloten gebleven.

Ondertussen heeft Jihoon een lange Instagram-tirade over Deavan, hun uiteenvallen, haar nieuwe relatie en nog veel meer.

1. Jihoon Lee maakt zich zorgen

Jihoon Lee maakt zich zorgen90 Day Fiance: The Other Way-ster Jihoon Lee is opgewonden maar nerveus voor de aankomst van zijn vrouw in Zuid-Korea.

2. Taeyang...

Taeyang...Jihoon en Deavan verwekten Taeyang toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze kozen ervoor om van de citroenen van het leven limonade te maken, te trouwen en (meer dan eens) te proberen hun gezin permanent naar Zuid-Korea te verhuizen.

3. Een tijdlang werkte het

Een tijdje werkte hetDeavan en Jihoon vormden samen met de kleine Drascilla uit Deavans eerdere relatie en hun zoon Jihoon een nieuw gezin. Ze hadden veel problemen, van het voortdurende probleem van de taalbarrière tot enkele echte problemen met geld, eerlijkheid en volwassenheid. Dan waren er natuurlijk de conflicten - beiden hadden problemen met hun respectieve schoonmoeder.

4. Het werkte ... totdat het niet meer werkte

Het werkte ... totdat het werkteToen de COVID-19-pandemie Zuid-Korea trof, gingen Deavan en Jihoon op een gegeven moment uit elkaar. Hoewel de show nog niet heeft onthuld hoe de relatie is geëindigd, hebben zowel rapporten als speculaties van fans Jihoon blijkbaar ertoe aangezet om te reageren op wat hij van fans hoort. Hij heeft het echter over meer dan alleen dat.

5. Deavan is verder gegaan

Deavan is verder gegaanZe deelde onlangs foto's van een sociaal afstandelijk uitje van haar met Taeyang en Drascilla... en haar nieuwe man.

6. Hij is niet langer een mysterieuze man

HijHij is een acteur genaamd Topher Park, en hij en Deavan hebben een serieuze PDA op sociale media gedeeld.

7. OH

OHHij is ook een totale rookshow, wat de fans van Deavan niet anders konden dan opmerken.

8. Deavan is nu al maanden terug in de VS

Deavan is nu al maanden terug in de VSZij en Drascilla en Taeyang hebben veel tijd doorgebracht met haar moeder, Elicia, terwijl ze weer op de been komt nadat haar leven volledig op zijn kop stond.

9. Ze heeft heel weinig gezegd

Ze heeft heel weinig gezegdMaar Deavan heeft, zoals we later zullen noemen, gezegd dat zij en Drascilla emotioneel aan het genezen zijn. Uit elkaar gaan en afscheid nemen van iemand die ooit familie was, kan zwaar zijn... maar is dat alles wat ze bedoelt?

10. Wat betreft Jihoon

Wat Jihoon betreftOp maandagavond ging Jihoon 13 posts lang tekeer over alles wat hij had gehoord.

11. 'Hallo allemaal'

Jihoons lange tirade begint door te benadrukken dat hij hun persoonlijke drama niet op sociale media heeft gezet, maar Deavan daarvan beschuldigt. Hoewel Deavan heeft gepost, is het meeste waar Jihoon in deze tirade naar verwijst, verwijzingen naar rapporten en ook naar speculaties van fans. Jihoon schiet vervolgens het gerucht van fans neer dat zijn ouders Drascilla, de dochter van Deavan, hebben misbruikt, zich omdraaiend en vragend of het veilig is voor een kind om maskerloos rond te lopen in de VS. (We hebben geen foto's opgemerkt van Drascilla zonder masker op onveilige locaties in de VS)

12. Verslapte Jihoon de hele tijd?

Verslapte Jihoon gewoon de hele tijd?Hier beschrijft Jihoon hoe hij 16 uur per dag werkte en slechts vijf uur per nacht sliep tijdens zijn inspanningen om de eindjes aan elkaar te knopen voor het gezin. Dan wordt hij een beetje onduidelijk en erkent hij dat Deavan heeft betaald om veel onkosten te dekken.

13. Heeft hij ooit een baan gekregen?

Heeft hij ooit een baan gekregen?Ja. Hij onthult dat hij in de tegel werkte, maar die carrière moest opgeven omdat het aanvankelijk niet lucratief was. (Was dit hem die naar een handelsschool ging, of gewoon een stageplaats? Hoe dan ook, blijkbaar was dit een investering en bood hij niet meteen geld aan). Jihoon lijkt het duidelijk kwalijk te nemen dat Deavan toen en daar geld wilde hebben en zei dat hij wegging

14. Maakt hij zich tegenwoordig alleen maar zorgen over zijn uiterlijk?

Maakt hij zich tegenwoordig alleen maar zorgen over zijn uiterlijk?Blijkbaar geloofde Jihoon, wat er ook werd gezegd, dat Deavan hem had verlaten omdat hij 'niemand' was, dus begon hij te investeren in zijn uiterlijk. Hij schrijft dat hij zijn zoon mist en dat het hem kwalijk neemt dat Deavan weer aan het daten is terwijl ze nog op papier getrouwd zijn (met name Deavan beschuldigt hem ervan te weigeren haar de scheiding toe te staan ​​die ze wil). Hij zegt dat hoewel ze uit elkaar zijn, hij er allesbehalve blij mee is.

15. Dit deel komt in het meest verontrustende gebied

Dit deel komt in het meest verontrustende gebiedHoud er rekening mee dat Deavan zelf niets heeft gezegd, behalve het feit dat zij en Drascilla emotioneel aan het herstellen zijn (een verklaring tijdens de zomer), maar volgens rapporten was er een soort beschuldiging van misbruik rond het vertrek van Deavan uit Zuid-Korea. Hier deelt Jihoon een anekdote waarin hij beweert op een gegeven moment aan Drascilla's haar te hebben getrokken om haar te laten zien hoe onaardig het was om aan het haar van een klasgenoot te trekken. Hoewel het duidelijk is dat niemand onder welke omstandigheden dan ook aan de haren van een kind mag trekken, is de beschrijving van Jihoon duidelijk bedoeld om het te laten klinken alsof Deavan overdreven reageerde. (Hij klinkt niet kwaadaardig, maar om eerlijk te zijn, bestaat er ECHT zoiets als overdreven reageren als het gaat om hoe uw kind wordt behandeld?) Dit is de eerste keer dat iemand van dit incident heeft gehoord, hoewel nu wordt verwacht dat Deavan zal uiteindelijk gedwongen worden om commentaar te geven.

16. Communicatieproblemen

Communicatie problemenJihoon zegt dat Deavan helemaal niet heeft geprobeerd contact op te nemen met zijn ouders. Hij beweert ook dat Deavans overtuiging dat hij geen interesse heeft om Taeyang te zien, voortkomt uit een verkeerde vertaling. Na alle vertaal-shenanigans die tussen hen persoonlijk plaatsvonden, is het gemakkelijk te geloven dat dit is gebeurd terwijl ze elkaar sms'ten vanaf de andere kant van de wereld. (Absoluut een van beiden smeken om een ​​tweetalige vriend te vinden om hun berichten op te poetsen)

17. Zijn versie van de breuk

Zijn versie van de breukDeavon heeft haar versie van de gebeurtenissen niet gedeeld, maar volgens Jihoon voelde Deavan zich ellendig en stond erop dat zij en de kinderen terug zouden gaan naar de VS. Jihoon schrijft dat hij ervoor heeft betaald, maar dat hij is ontslagen van zijn baan (waar hij verdiende, zo klinkt het, in de marge van $ 4.000 per maand) omdat hij hier abrupt voor vertrok. Hij zegt dat het een maand later was dat Deavan beweerde dat hij Drascilla had mishandeld, en een maand daarna dat ze verder was gegaan met een andere man.

18. Hij wilde dit niet naar sociale media brengen

Dat deed hijJihoon schrijft dat hij dit allemaal naar buiten moet brengen om te kunnen genezen. We zijn er zeker van dat, hoewel Deavan zo weinig heeft gezegd, fans het op zich hebben genomen om zijn Instagram te bombarderen met wrede opmerkingen, net als bij Deavan. Hij beweert dat Deavan zijn FaceTime-pogingen niet oppikt, dat hij zijn Cameo-geld stuurt om Taeyang te steunen, en dat hij gelooft dat hij legaal invloed heeft om Deavan hierover te bestrijden.

19. Dan...

Dan ...Hij zegt dat Deavan Amerika zou prijzen boven Zuid-Korea (het is onduidelijk of hij bedoelt dat ze letterlijk zou zeggen 'Amerika is # 1' of zou klagen over ongemakken of culturele verschillen terwijl ze heimwee had). Het klinkt ook alsof Jihoon jaren geleden een glimp opving van Deavans contactgeschiedenis en zag dat ze met meerdere Koreaanse mannen aan het chatten was voordat ze samenkwamen. Hij beschuldigt haar misschien van het fetisjiseren van Koreaanse mannen, maar we leggen hem geen woorden in de mond.

20. Meer over zijn ouders

Meer over zijn oudersHij zegt dat Deavan zijn ouders nooit echt bedankte of veel communiceerde. Hij zegt dan dat Drascilla en zijn moeder tegen elkaar schreeuwden. Hoewel schreeuwen binnen gezinnen gebruikelijk is, is het altijd giftig gedrag. Nogmaals, Deavan heeft hier geen enkele verwijzing naar gemaakt, dus het klinkt alsof Jihoon reageert op privégesprekken of speculaties van fans.

21. Hij heeft geen spijt

Hij heeft geen spijtJihoon voelt dat deze relatie hem als persoon heeft laten groeien, inclusief het uiteenvallen. Het heeft hem zeker geholpen om op te groeien -- iets wat veel mensen pas doen als ze plotseling met verantwoordelijkheid worden geconfronteerd.

22. Hij wilde dit niet openbaar maken

Dat deed hijIn zijn twaalfde opeenvolgende Instagram Story-post zegt Jihoon dat hij stil wilde blijven, maar de drang voelde om zich uit te spreken. Het klinkt alsof hij aan het eind zegt dat hij zich 'schaamt voor zijn zoon', maar dat bedoelt hij niet.

23. Hij bedoelt dat hij een 'beschamende vader voor hem' is

Hij bedoelt dat hij eenWe begrijpen dat er dingen verloren kunnen gaan in de vertaling. De toon van Jihoon hier aan het einde en het volume hebben er echter toe geleid dat sommige fans speculeerden dat hij misschien had gedronken toen hij op Instagram Stories ging. Dertien is veel berichten om achter elkaar te plaatsen.

24. Wauw

WauwHet is duidelijk dat er veel pijn is voor alle betrokken partijen. Jihoon die zichzelf verdedigt tegen onuitgesproken beschuldigingen zegt ons niet veel, maar zijn pijn is duidelijk, net als die van Deavan.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: