Jessie Nizewitz, Dating Naked Star, klaagt VH1 aan wegens onscherp kruisschot

Als professionele Jessie Nizewitz-kijker kan ik zonder enige twijfel zeggen dat haar onbewogen kruisopname op VH1's 'Dating Naked' een van de meest besproken momenten van de show was. En nu klaagt ze VH1 erover aan.

Ondanks dat ze ermee instemde om op VH1's Dating Naked te gaan, waarvan het uitgangspunt goed wordt samengevat door de naam, had Jessie Nizewitz GEEN idee waarvoor ze zich had aangemeld.

Of dat zegt ze in een rechtszaak van $ 10 miljoen tegen VH1-moederbedrijf Viacom en twee productiebedrijven omdat ze naar verluidt haar kruis ongecensureerd zouden laten zien!Het incident vond plaats tijdens een ludieke worstelwedstrijd op het strand met een mannelijke deelnemer. Nizewitz was destijds per definitie naakt.

Maar het 28-jarige model uit New York zegt dat ze er zeker van was dat al haar ondeugende stukjes wazig zouden zijn in de show, en dat waren ze duidelijk niet.

De berichtgeving op sociale media over dit 'evenement' heeft haar in de war gebracht, zegt ze.

'Ik heb er geen probleem mee om in bikini naar het strand te gaan of mensen zien me op tv in bikini', zei de realityster in een verklaring via haar advocaat, Matthew J. Blit.

Dus waarom zou je naar een show gaan genaamd Naakt daten? Jessie Nizewitz legt uit:

'Er is mij verteld dat mijn geslachtsdelen vervaagd zouden zijn voor tv... als je naar een aflevering kijkt, zul je zien dat de vervaging het eigenlijk minder onthullend maakt dan een bikini.'

'Natuurlijk had ik niet verwacht dat de wereld mijn geslachtsdelen zou zien, dit is niet wat ik had verwacht of wat andere deelnemers aan de show hadden verwacht.'

De aanklager, volgens haar rechtszaak deze week, 'was geschokt, geschokt en verontwaardigd om deze inbreuk op haar privacy voor iedereen te zien.'

'Onmiddellijk werd eiseres het voorwerp van spot door degenen die toekeken, [lijdend aan] extreem emotioneel leed, mentale angst, vernedering en verlegenheid.'

VH1 en de andere beklaagden, zegt ze, zouden moeten weten dat naakt daten één ding is, maar haar 'vagina en anus op de nationale kabeltelevisie' laten zien, is iets heel anders.

Misschien zouden ze dat moeten doen. Aan de andere kant gebeuren deze dingen.

Kortom, dit meisje ging naar een show genaamd DATING NAKED, werd naakt getoond, voelt zich hierdoor benadeeld en vindt dat ze daardoor $ 10 miljoen verdient.

Moeilijk serieus te nemen als je het zo zegt.